ErvaringenSite

  Ervaringen CEWE Fotoservice

  Sinds de smartphone op grote schaal zijn intrede deed, zag en zie je steeds meer mensen overal met deze telefoons foto’s maken van gebeurtenissen en van zichzelf met de selfie stick. Maar ook de digitale camera wordt nog veel gebruikt. Toch is het zonde om deze foto’s allemaal op een geheugendrager te bewaren, het is namelijk ook heel leuk om hier bijvoorbeeld een fotoboek, kaarten, stickers of iets anders mee te laten maken? Voor het samenstellen en printen van deze dingen en meer kun je terecht bij CEWE Fotoservice. Wat de klantervaringen met deze service zijn lees je hier.

  Over CEWE Fotoservice

  In 1961 werd CEWE opgericht door H.C. Heinz Neumüller, eigenaar van een fotozaak in Oldenburg. Inmiddels, ruim 50 jaar later is CEWE, onder de naam CEWE Stiftung & Co. KGaA, gevestigd in 24 Europese landen en heeft de beschikking over 11 moderne productielaboratoria. Hiermee zijn zij de grootste leverancier op het gebied van het ontwikkelen en printen van foto’s. Paradepaardje van het bedrijf is het CEWE Fotoboek. Deze is inmiddels 35 miljoen keer verkocht in Europa, dit komt mede doordat deze sinds het geïntroduceerd werd in 2005 internationaal meerdere malen als beste werd verkozen.

  Hoe begin ik aan een CEWE Fotoboek?

  Diensten

  Je kunt bij CEWE Fotoservice allerlei producten bestellen. Als je digitale foto’s hebt, kun je deze op vele maten en manieren door hen laten printen op verschillende producten. Deze zijn verdeeld in een aantal hoofdgroepen:

  • CEWE Fotoboek – Stel zelf een boek samen van je mooiste foto’s en laat deze afdrukken in een boek
  • Foto’s – Laat prints maken van je foto’s op verschillende formaten, achter acrylglas, als retro print of als sticker
  • Wanddecoratie – Laat je mooiste foto afdrukken op canvas, acrylglas, hout, aluminium, forex, etc.
  • Wenskaarten – Laat van je mooiste foto’s een wenskaart maken
  • Fotoproducten – Met producten als speelgoed, drinkbekers, textiel, decoratie, school, etc.
  • Fotokalenders – Stel een kalender samen met je eigen foto’s
  • Covers – Laat een cover voor je smartphone of tablet maken met een print van een eigen foto.

  Je kunt je artikelen ontwerpen bestellen door gebruik te maken van de gratis online ontwerpsoftware van CEWE Fotoservice. De verzendkosten en levertijd zijn afhankelijk van hetgeen je bestelt. Je kunt je bestelling vervolgens betalen met iDeal, American Expres, Visa Card, Master Card, PayPal, via Sofort Banking of door middel van een overschrijving.

  Klachten

  Wanneer je niet tevreden bent over je bestelling, wordt je geadviseerd om contact op te nemen met de klantenservice, om samen te zoeken naar een oplossing. Een eenmaal gemaakte bestelling kan niet retour, omdat het om een op maat gemaakt product gaat en deze uitgesloten zijn van het herroepingsrecht.

  Jouw mening over CEWE Fotoservice hier!

  Heb jij je foto’s in een CEWE fotoboek laten afdrukken en was je hier heel tevreden over? Of vielen producten die je bij CEWE Fotoservice besteld had helaas tegen qua kwaliteit? Deel het hier op het onafhankelijk consumentenplatform van ErvaringenSite, zodat ander hiervan kunnen leren!

  Wat zijn de ervaringen met de door CEWE Fotoservice afgedrukte fotoproducten? Worden de kleuren zo helder als verwacht of vallen de resultaten tegen?

  CEWE Fotoservice
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over CEWE Fotoservice

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is CEWE Fotoservice een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over CEWE Fotoservice. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is CEWE Fotoservice actief?

  CEWE Fotoservice is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Foto en Canvas

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CEWE Fotoservice gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.