ErvaringenSite

  Ervaringen Chrome Burner Motogear

  Sinds eind 2011 is het in Belgie verplicht wanneer men op een motorfiets gaat rijden, een helm, handschoenen, lange broek, jas met lange mouwen en laarzen die de enkels beschermt te dragen. Dit geldt ook voor eventuele passagiers. Heeft u ook een motor dan zult u dit ongetwijfeld weten en weet u dat de juiste uitrusting dragen op de motor van grote invloed kan zijn op het rijcomfort. Maar waar gaat u heen om deze spullen te kopen? Bent u opzoek naar een van bovenstaande motor gerelateerde producten en / of uitrusting dan kan het goed zijn dat u in uw zoektocht online de naam ChromeBurner Motorgear bent tegen gekomen. Hier op Ervaringensite.be bent u aan het juiste om erachter te komen wat anderen van dit bedrijf vinden. Hier lees u reviews over ChromeBurner Motorgear achtergelaten door Belgen die reeds contact met het bedrijf hebben gehad. Hun ervaringen en meningen zijn hier terug te vinden.

  Over ChromeBurner Motorgear

  ChromeBurner Motorgear is een Nederlands bedrijf gevestigd in Nieuwkuijk, vlak bij ’s-Hertogenbosch. Zoals als ze zelf zeggen zijn ze meer dan een webshop. Ze hebben naast een showroom van zeshonderd vierkante meter ook een magazijn van nog eens vierentwintighonderd vierkante meter. Alles wat online aangeboden wordt en waar van vermeld wordt dat het op voorraad is ligt ook daadwerkelijk fysiek is Nieuwkuijk. Het bedrijf is opgericht in 2011 en is ondertussen uitgegroeid tot het bedrijf met de grootste voorraad als het gaat om motoruitrusting in Nederland.

  Stier algemeen Nov "20: Wees standvastig, Wens komt uit, Nieuw perspectief, Liefde is... + 4 x WIN!

  Producten en Diensten ChromeBurner Motorgear

  De producten die ChromeBurner Motorgear aanbiedt is erg uitgebreid, voor ieder item als het gaat om motoruitrusting hebben ze een veel opties. Op de website hebben ze hun totale aanbod op een overzichtelijke manier geordend. Je kunt producten op verschillende manieren vinden. Ze hebben de optie dat je aangeeft wat voor een soort motor je hebt, wat voor een soort rijder je bent en voor welk seizoen je je uitrusting zoekt. De producten die ChromeBurner Motorgear denkt die daar het beste bij passen worden vervolgens getoond. Tevens via verschillende drop down menu’s kun je op soort uitrusting zoeken, zoals helmen, kleding, schoenen, handschoenen, elektronica, accessoires en onderdelen. Als laatste kun je nog op merk van de producten zelf zoeken. Alle producten in het assortiment van ChromeBurner Motorgear zijn zelf geselecteerd en zo als ze het zelf zeggen als het personeel het uitgezocht heeft zal ook de klant het waarderen. Als het gaat om kwaliteit werkt ChromeBurner Motorgear alleen met de grote namen die bekend staan om kwalitatieve producten. Wanneer u iets besteld via de webshop dan wordt het wereldwijd gratis verzonden als uw bestelling meer dan driehonderdvijfenzeventig dollar bevat. Wanneer u op tijd besteld wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd.

  Klachten, suggesties, feedback en reviews ChromeBurner Motorgear

  Bent u ooit in de showroom van ChromeBurner Motorgear geweest? We zijn dan erg benieuw naar uw ervaring hiermee. Heeft u producten van hen via de website besteld? Ook dan horen wij het graag van u! Laat alsjeblieft een review achter met daarin uw feedback voor het bedrijf. Misschien heeft u wel klachten of juist suggesties, kortom ieder contactmoment met ChromeBurner Motorgear is de moeite waard voor anderen om te beschrijven. Doordat u uw mening achterlaat over het bedrijf kunt u anderen helpen een goed beeld te krijgen van wat ze van ChromeBurner Motorgear kunnen verwachten.

  Chrome Burner Motogear
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Chrome Burner Motogear

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Chrome Burner Motogear een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Chrome Burner Motogear. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Chrome Burner Motogear actief?

  Chrome Burner Motogear is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Chrome Burner Motogear gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.