Cigabuy

Alle reviews

Cigabuy

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Canya merklogo voor beoordelingen van E-smoking

Canya

0 reviews

In de laatste jaren zijn CBD-producten steeds populairder geworden. Dat de hennep plant en in het bijzonder CBD, veel voordelen voor je lichaam hee...

Aroma King merklogo voor beoordelingen van E-smoking

Aroma King

0 reviews

Wil jij Aroma King proberen, maar twijfel je nog? Lees hier snel wat voor ervaring andere mensen hebben met dit merk smaak balletjes voor sigarette...

ActievandeDag.nl merklogo voor beoordelingen van Voordeel & Winnen

ActievandeDag.nl

1 reviews

Bent u opzoek naar een leuk dagje uit met het gezin, of ben je gewoon opzoek naar leuke producten voor een acceptabel bedrag? Dan bent u bij het ju...

Kamernet merklogo voor beoordelingen

Kamernet

9 reviews

Kamernet: Ervaringen Duizenden kamers te huur! Via Kamernet. Maar is dat wel betrouwbaar? In de wereld van het kamer verhuren lopen nogal wat louc...

Cigabuy

Wil je een vape pen kopen, maar weet je niet waar? Heb je dan al aan Cigabuy gedacht? Lees verder om er achter te komen wat de ervaring is van anderen met deze vape winkel. Die ervaringen zijn samengevat in objectieve reviews die jou zullen helpen om te bepalen of Cigabuy de online vape winkel is voor jou. Lees de reviews en bepaal zelf!

Cigabuy is een online vape shop waar je vape producten kunt bestellen. De producten kunnen over de hele wereld worden verscheept. 

Ben jij een klant van Cigabuy dan willen we je vragen om jouw ervaring over deze vape winkel hier achter te laten. We zijn heel benieuwd naar jouw objectieve oprechte mening over deze online winkel. Het is voor anderen namelijk moeilijk om in te schatten of dit bedrijf de service en kwaliteit levert die klanten verwachten. We willen jou vragen je ervaring te delen om antwoord te geven op die vraag.  

Wat is Cigabuy
Cigabuy is een E-commerce bedrijf dat is gevestigd in Hong Kong. Ze richten zich op het verkopen van vape benodigdheden over de hele wereld. De producten worden ofwel vanuit het warenhuis in Europa, of vanuit China verstuurd over de hele wereld.

Cigabuy geeft aan dat ze altijd binnen 48 uur hun producten op zullen sturen, vervolgens zijn de producten binnen ongeveer een week binnen. En mocht je hier vragen over hebben dan kun je het bedrijf een e-mail sturen. Het bedrijf zegt hier altijd binnen een werkdag op te reageren. 

Producten en diensten van Cigabuy
Bij Cigabuy kun je producten kopen op het gebied van vaping. Het gaat hierbij om starter kits, e-sigaretten, e-juice, tanks, mondstukken, coils en andere accessoires.

Een e-sigaret is een apparaatje dat vloeistof verdampt die je inhaleert zoals bij een gewone sigaret, maar dan zonder tabaksrook. De vloeistof die verdampt wordt noemen we ook wel e-liquid. In deze vloeistof zit geen tabak, maar wel nicotine. Het roken van een e-sigaret noemen we vapen en de sigaretten zijn er in veel verschillende vormen, maten en merken. Bij Cigabuy kun je niet alleen de sigaretten kopen maar ook andere benodigdheden zoals mondstukken, e-juice containers en boxen.

Je kunt bij Cigabuy bijvoorbeeld kiezen voor een vape-pen in podstijl. Dit zijn vape apparaten waar je een pod op de vaper plaatst zodat je niet zelf aan de slag hoeft met e-liquid. Ze verkopen ook Box Mods. Deze apparaatjes zijn rechthoekig en hebben meer instellingsopties dan bijvoorbeeld een dunne vape pen. Je kunt onder andere de wattage en temperatuur instellen. Sommige vape pennen hebben regelmatig nieuwe onderdelen nodig zoals een nieuwe coil of verdamper. 

Wat vind jij van de service van Cigabuy?
We willen je vragen om een review te schrijven en ons meer te vertellen over de service van Cigabuy. Uiteraard horen we graag of de producten die verkocht worden in deze vape winkel voldoen aan je verwachtingen, maar we zijn ook benieuwd naar de service. Kun je ons vertellen wat jouw ervaring is met de service voor, tijdens en na de aankoop? We zijn meer dan benieuwd naar die ervaring.