ErvaringenSite

  Ervaringen Davilex

  Wat vind u van Davilex.be? Of wat vinden jullie als consumenten van Davilex.be? Davilex.be is een webshop waar je online een boekhoudsoftware kunt bestellen van Davilex.

  De webshop zelf is 7 dagen per week open zodat je je software kunt bestellen.

  Wij als ErvaringenSite streven voor reviews van consumenten die ooit de boekhoudsoftware hebben besteld via davilex.be Natuurlijk zijn de reviews en ervaringen belangrijk voor de toekomstige klanten die een boekhoudsoftware willen aanschaffen voor zijn of haar bedrijf. Daarom is het verstandig om een beoordeling te plaatsen over het product, leveringstijd en of de webshop gemakkelijk te bereiken is. We horen dus graag uw mening/reactie over Davilex.be zodat we dus de consumenten samen kunnen helpen.

  Over Davilex.be

  Wat doet Davilex en wie zijn zij? Davilex is een online webshop die softwares bieden voor een bedrijf e.d. voor boekhoudens. ‘Makkelijk boekhouden voor iedereen, dat is ons doel.’ is de motto. Davilex is een website die al bijna 30 jaar ervaring heeft. Ze vinden dat iedere ondernemer, accountant en penningmeester op een eenvoudige en efficiënte manier een overzichtelijke administratie bij moet kunnen houden. Davilex is dus zelf een zelfstandige onderneming en richt dus voornamelijk op administratieve software voor kleine, middel en grote bedrijven, verenigingen en stichtingen.

  Het hoofdkantoor is gevestigd in de stad Houten aan de De Molen 25.

  Polderpioniers: Davilex

  Davilex diensten

  Davilex biedt dus zoals ik het eerder aangaf softwares voor bedrijven die gebruik willen maken van simpel, eenvoudige administratieve boekhoudingen. Ook als een bedrijf wilt gaan voor cloud kunt u voor Davilex.be kiezen waar je online kunt boekhouden en factureren voor een vaste lage prijs per maand. Ze maken boekhouden makkelijk en dat is te merken. Niet ingewikkeld maar simpel waar je een goed online boekhoudpakket kunt kopen waarmee u eenvoudig en snel uw boekhouding kunt voeren en facturen kunt versturen. Je kan ook een gratis proefabonnement nemen van 30 dagen en het abonnement stopt automatisch en verplicht u niets. Het is dus gericht voor ZZP’ers, ondernemers, penningmeesters en accountants.

  Davilex online gaat dus via cloud en Davilex software via een programma op uw eigen pc. Via cloud kost het je voor slechts €17,95 per maand waar je ook een gratis proefabonnement bij kunt vragen. U kunt ook add-ons selecteren waar u een eigen Webshop wilt inclusief hosting, updates en support. Ook is het mogelijk om een SEOshop, salarissoftware, rapportagesoftware etc. te kopen voor een vaste prijs per maand. U kunt ook uw online-abonnement upgraden voor slechts €4,95 per maand met een Davilex E3- connect zodat u uw administratie kunt toevoegen aan uw webwinkel.

  Heeft u ooit een bepaalde software gekocht bij Davilex? Hoe was het product? Was het een gemakkelijke software? Laat uw review achter.

  Klachten

  De webshop bevat een klantenservice en een support pagina waar je antwoorden kunt vinden op veel gestelde vragen. U kunt telefonisch contact opnemen met Davilex op werkdagen tussen 08:45 en 17:00.
  Het is ook mogelijk om een mail te versturen waar zij uw vraag z.s.m zullen beantwoorden. Indien u iets anders wilt, kunt u ook contact opnemen met het bedrijf via WhatsApp.
  Ooit een klacht gehad of een vraag gesteld? Hoe was uw ervaring met het bedrijf ervan? We willen het graag weten.

  Klanten vertellen precies hoe hun ervaringen was bij Davilex. Goed of goedkoop? Weet waar u bestelt en lees eerst ervaringen bij ErvaringenSite

  Davilex
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  9
  Prijs
  rating
  9
  Leveren
  rating
  9

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  gratis proefabonnement

  Ben begonnen met een gratis proefabonnementje. Daarna wilde ik niet meer zonder.

  Maar zo duur is het helemaal niet (daar was ik bang voor).

  Het neemt me werk uit handen en bespaart zo juist geld.

  Door: Brenner25-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Goed programma!

  Beste programma waar ik in tijden mee heb gewerkt.
  Alles is overzichtelijk en duidelijk, het is heel makkelijk om mee te werken.
  Echt zoals ze zeggen> het maakt boekhouden makkelijk!

  Door: Kevin06-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Schrijf zelf een review over Davilex

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Davilex een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Davilex. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Davilex actief?

  Davilex is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Davilex gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.