ErvaringenSite

  Ervaringen De Bijlesmeester

  Je kinderen een goede en kwalitatieve opvoeding geven is enorm belangrijk voor ouders. En de meeste mensen stellen dit gelijk aan goede punten halen op school. Maar helaas gaat dit soms mis, en loopt je kind achter in wiskunde, Frans, aardrijkskunde, of wat dan ook. Hierdoor is het dan misschien een goed idee om eens te overwegen je kind bijles te geven. Je kan dit zelf doen, maar wie heeft daar nu de tijd of de ervaring en kennis voor! De Bijlesmeester biedt een oplossing, je kan hier bijlessen huren van privé-bijlesdocenten. Het is uiteraard zaak dat je je kind de best mogelijke opleiding geeft, en je weet nooit of een bepaalde leerkracht dit kan verschaffen. Hebben de docenten wel voldoende kennis en ervaring? Misschien heeft je kind wel een leerstoornis, en twijfel je of een bijlesdocent hier wel mee kan omgaan? Hierdoor is het zo belangrijk dat je bij ErvaringenSite alle reviews, besprekingen en ervaringen met De Bijlesmeester goed leest, zodat je een gedegen keuze kan maken.

  Over De Bijlesmeester
  De Bijlesmeester is een bijles & huiswerkorganisatie die bijles aan kinderen voor de basis en middelbare school aanbiedt, in de vorm van 1-op-1 lessen aan huis. De Bijlesmeester is opgericht in 2012 in Amsterdam en is ingeschreven in de KvK. Later is er ook een Belgische tak bijgekomen, die momenteel actief is doorheen het land. Er werken minder dan 50 vaste personeelsleden bij De Bijlesmeester, maar in totaal zijn er ongeveer 300 mensen actief betrokken bij deze organisatie, parttime of op contractuele basis.

  Producten en diensten van De Bijlesmeester
  De Bijlesmeester biedt individuele 1-op-1 bijlessen aan voor leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs. Ze kunnen bijlessen voorzien voor veel vakken, denk aan de algemene vakken die vaak voor problemen zorgen bij leerlingen, zoals Frans, wiskunde, chemie en fysica. Eveneens kan je een bijles aanvragen voor Latijn, Grieks, of leren leren. Het aanleren van de juiste studiemethode is dus ook een optie. Dat kan je kind dan op zijn beurt helpen bij alle andere vakken. De docenten van De Bijlesmeester komen bij jou thuis om daar privé bijles te geven aan je kind. Na aanvraag op de site kan de bijles binnen een paar dagen beginnen. Indien gewenst kan dit 7 dagen per week en ook in de vakanties. De eerste bijles is vaak gratis. Op de website van De Bijlesmeester kan je allerlei boeken en hulpmiddelen (zoals woordkaartjes) aankopen, gesorteerd per leerjaar.

  Klachten, complimenten en tips voor De Bijlesmeester
  Is jouw kind geholpen door één van de bijlesdocenten van De Bijlesmeester? Of is er juist niets veranderd en blijft je kind het moeilijk hebben met een bepaald vak? Misschien was de docent niet vriendelijk en heb je van de hele ervaring een slecht gevoel overgehouden? Of je nu positieve of negatieve ervaringen hebt met De Bijlesmeester, deel deze hier op ErvaringenSite! Het is immers van het uiterste belang dat mensen kunnen lezen wat anderen van De Bijlesmeester denken. Door je mening te delen kan je anderen helpen om hun kind de best mogelijke opleiding te geven!

  HLW ALGEMEEN

  De Bijlesmeester
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over De Bijlesmeester

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is De Bijlesmeester een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over De Bijlesmeester. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is De Bijlesmeester actief?

  De Bijlesmeester is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van De Bijlesmeester gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.