De Bijlesmeester

Alle reviews

De Bijlesmeester

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

S
Sev
Slechte bereikbaar reageren niet op mail nie top terug bel verzoek slechte bedrijf Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Niet bereik baar reageren niet

  Slechte bereikbaar reageren niet op mail nie top terug bel verzoek slechte bedrijf


Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

CIVAS Opleidingen

0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Thuiscursus.nl

0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

Theorie-leren.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Theorie-leren.nl

0 reviews

Op zoek naar een platform dat u kan helpen bij uw theorie examen? Theorie-leren.nl is een online platform om te leren voor je theorie examen, dit k...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

De Bijlesmeester

Je kinderen een goede en kwalitatieve opvoeding geven is enorm belangrijk voor ouders. En de meeste mensen stellen dit gelijk aan goede punten halen op school. Maar helaas gaat dit soms mis, en loopt je kind achter in wiskunde, Frans, aardrijkskunde, of wat dan ook. Hierdoor is het dan misschien een goed idee om eens te overwegen je kind bijles te geven. Je kan dit zelf doen, maar wie heeft daar nu de tijd of de ervaring en kennis voor! De Bijlesmeester biedt een oplossing, je kan hier bijlessen huren van privé-bijlesdocenten. Het is uiteraard zaak dat je je kind de best mogelijke opleiding geeft, en je weet nooit of een bepaalde leerkracht dit kan verschaffen. Hebben de docenten wel voldoende kennis en ervaring? Misschien heeft je kind wel een leerstoornis, en twijfel je of een bijlesdocent hier wel mee kan omgaan? Hierdoor is het zo belangrijk dat je bij ErvaringenSite alle reviews, besprekingen en ervaringen met De Bijlesmeester goed leest, zodat je een gedegen keuze kan maken.

Over De Bijlesmeester
De Bijlesmeester is een bijles & huiswerkorganisatie die bijles aan kinderen voor de basis en middelbare school aanbiedt, in de vorm van 1-op-1 lessen aan huis. De Bijlesmeester is opgericht in 2012 in Amsterdam en is ingeschreven in de KvK. Later is er ook een Belgische tak bijgekomen, die momenteel actief is doorheen het land. Er werken minder dan 50 vaste personeelsleden bij De Bijlesmeester, maar in totaal zijn er ongeveer 300 mensen actief betrokken bij deze organisatie, parttime of op contractuele basis.

Producten en diensten van De Bijlesmeester
De Bijlesmeester biedt individuele 1-op-1 bijlessen aan voor leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs. Ze kunnen bijlessen voorzien voor veel vakken, denk aan de algemene vakken die vaak voor problemen zorgen bij leerlingen, zoals Frans, wiskunde, chemie en fysica. Eveneens kan je een bijles aanvragen voor Latijn, Grieks, of leren leren. Het aanleren van de juiste studiemethode is dus ook een optie. Dat kan je kind dan op zijn beurt helpen bij alle andere vakken. De docenten van De Bijlesmeester komen bij jou thuis om daar privé bijles te geven aan je kind. Na aanvraag op de site kan de bijles binnen een paar dagen beginnen. Indien gewenst kan dit 7 dagen per week en ook in de vakanties. De eerste bijles is vaak gratis. Op de website van De Bijlesmeester kan je allerlei boeken en hulpmiddelen (zoals woordkaartjes) aankopen, gesorteerd per leerjaar.

Klachten, complimenten en tips voor De Bijlesmeester
Is jouw kind geholpen door één van de bijlesdocenten van De Bijlesmeester? Of is er juist niets veranderd en blijft je kind het moeilijk hebben met een bepaald vak? Misschien was de docent niet vriendelijk en heb je van de hele ervaring een slecht gevoel overgehouden? Of je nu positieve of negatieve ervaringen hebt met De Bijlesmeester, deel deze hier op ErvaringenSite! Het is immers van het uiterste belang dat mensen kunnen lezen wat anderen van De Bijlesmeester denken. Door je mening te delen kan je anderen helpen om hun kind de best mogelijke opleiding te geven!