DealDonkey

Alle reviews

DealDonkey

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

ActievandeDag.nl merklogo voor beoordelingen van Voordeel & Winnen
ActievandeDag.nl
1 reviews

Bent u opzoek naar een leuk dagje uit met het gezin, of ben je gewoon opzoek naar leuke producten voor een acceptabel bedrag? Dan bent u bij het ju...

One day Fashion deals merklogo voor beoordelingen van Voordeel & Winnen
One day Fashion deals
1 reviews

Wil jij ook geen aanbieding missen, en altijd de laatste koopjes kunnen scoren? En dan ook op het gebied van kleding, schoenen en bijpassende acces...

Deals For Women merklogo voor beoordelingen van Voordeel & Winnen
Deals For Women
1 reviews

Iedereen doet graag wel eens een koopje! Sommige mensen schuimen rommelmarkten en vlooienmarkten af op zoek naar goede deals, anderen gaa...

Unibet merklogo voor beoordelingen van Voordeel & Winnen
Unibet
1 reviews

Is online gokken bij Unibet iets voor u? Lees alle beoordelingen van online spelers die ervaring hebben met het gokken bij Unibet. Als u online gok...

DealDonkey

Lukt het financieel even niet? Zoekt u naar actie op schoonmaakmiddelen, headphones of andere artikelen? Of heeft u gewoon behoefte aan besparen voor een specifiek doel? Er zijn tal van shops waar er aantrekkelijke deals te vinden zijn. DealDonkey is een van de winkels die elke dag verschillende deals aan op verschillende producten biedt. Maar welke zaak heeft het beste aanbod? ErvaringenSite kan u helpen uw weg te plaveien naar de shop met een deal, waar u echt iets aan heeft. Op onze site kunt u reviews van andere klanten, die al een ervaring hebben met DealDonkey, lezen. Door het lezen komt u meer te weten over het bedrijf en mogelijke voordelen en kunt u kijken of het is wat u zoekt. 

Over DealDonkey
DealDonkey is een webshop, die in 2011 het levenslicht heeft gezien. Ze zet elke dag om klokslag 11:00 de aanbiedingen voor u bij elkaar, zodat u alle afgeprijsde producten in één oogopslag kunt vinden. Deze deals zijn iedere dag 24 uur lang geldig. Na 24 uur maken de deals van die dag weer plaats voor andere deals. De missie van DealDonkey is om klanten blij te maken door elke dag opnieuw voor verrassende voordelige deals te zorgen. De producten die zij voor u bij elkaar zoeken, zijn handige en originele producten en zijn van goede kwaliteit. Door u aan te melden op de site kunt u iedere dag om 11.00u de aanbieding van de dag ontvangen.  

 

Producten en diensten van DealDonkey
DealDonkey biedt elke dag, een dag lang,dealsaan tegen scherpe prijzen. De aanbiedingen van DealDonkey zijn elke dag weer een verrassing, waardoor u nog niet weet welke deal ze de volgende dag hebben. In drie eenvoudige stappen kunt u uw bestelling plaatsen en veilig betalen met verschillende betaalmethoden zoals IDeal, Creaditcard, Paypal, Bancontact/Mistercash of Afterpay. DealDonkey streeft ook naar een snelle levering. Vele producten heeft DealDonkey op eigen voorraad, waardoor de mogelijkheid bestaat dat uw bestelling dus binnen enkele dagen geleverd kan worden. De verzending is gratis vanaf besteding van 50 euro. Of het nu een mixer is, die u allang wilt hebben of de make-up spiegel met verlichting, een mondkap, kerstverlichting, zeepdispenser of nekmasker. DealDonkey heeft het allemaal in zijn magazijn.  

 

Complimenten, klachten en tips voor DealDonkey
DealDonkey heeft een klein en enthousiast team hierdoor helpt iedereen om de bestellingen op tijd vanuit hun magazijn te verzenden. Ze ziet uw bestelling dus eerst na, voordat ze het meesturen met de bezorgers om u een persoonlijke service aan te bieden. Heeft u toch nog enige vragen of bent u ontevreden? U kunt contact opnemen met de klantenservice op de website. Bij dringende vragen kunt u bellen op het telefoonnummer. Mocht een telefoontje niet beantwoord worden, dan kunt u ook contact opnemen via email of facebook.  

Bent u een klant van DealDonkey geweest? Vertel ons dan uw ervaring met het bedrijf en haar diensten. Laat anderen weten wat ze van de webwinkel kunnen verwachten. Zijn de deals betrouwbaar? Hoe staat het met de kwaliteit van de producten? Waren er problemen bij de levering? Geef uw beoordeling. 

Wilt u graag meer weten over DealDonkey? Lees dan nu de reviews van anderen over dit bedrijf.