ErvaringenSite

  Ervaringen DealDonkey

  Lukt het financieel even niet? Zoekt u naar actie op schoonmaakmiddelen, headphones of andere artikelen? Of heeft u gewoon behoefte aan besparen voor een specifiek doel? Er zijn tal van shops waar er aantrekkelijke deals te vinden zijn. DealDonkey is een van de winkels die elke dag verschillende deals aan op verschillende producten biedt. Maar welke zaak heeft het beste aanbod? ErvaringenSite kan u helpen uw weg te plaveien naar de shop met een deal, waar u echt iets aan heeft. Op onze site kunt u reviews van andere klanten, die al een ervaring hebben met DealDonkey, lezen. Door het lezen komt u meer te weten over het bedrijf en mogelijke voordelen en kunt u kijken of het is wat u zoekt.

  Over DealDonkey
  DealDonkey is een webshop, die in 2011 het levenslicht heeft gezien. Ze zet elke dag om klokslag 11:00 de aanbiedingen voor u bij elkaar, zodat u alle afgeprijsde producten in één oogopslag kunt vinden. Deze deals zijn iedere dag 24 uur lang geldig. Na 24 uur maken de deals van die dag weer plaats voor andere deals. De missie van DealDonkey is om klanten blij te maken door elke dag opnieuw voor verrassende voordelige deals te zorgen. De producten die zij voor u bij elkaar zoeken, zijn handige en originele producten en zijn van goede kwaliteit. Door u aan te melden op de site kunt u iedere dag om 11.00u de aanbieding van de dag ontvangen.

  Producten en diensten van DealDonkey
  DealDonkey biedt elke dag, een dag lang,dealsaan tegen scherpe prijzen. De aanbiedingen van DealDonkey zijn elke dag weer een verrassing, waardoor u nog niet weet welke deal ze de volgende dag hebben. In drie eenvoudige stappen kunt u uw bestelling plaatsen en veilig betalen met verschillende betaalmethoden zoals IDeal, Creaditcard, Paypal, Bancontact/Mistercash of Afterpay. DealDonkey streeft ook naar een snelle levering. Vele producten heeft DealDonkey op eigen voorraad, waardoor de mogelijkheid bestaat dat uw bestelling dus binnen enkele dagen geleverd kan worden. De verzending is gratis vanaf besteding van 50 euro. Of het nu een mixer is, die u allang wilt hebben of de make-up spiegel met verlichting, een mondkap, kerstverlichting, zeepdispenser of nekmasker. DealDonkey heeft het allemaal in zijn magazijn.

  Complimenten, klachten en tips voor DealDonkey
  DealDonkey heeft een klein en enthousiast team hierdoor helpt iedereen om de bestellingen op tijd vanuit hun magazijn te verzenden. Ze ziet uw bestelling dus eerst na, voordat ze het meesturen met de bezorgers om u een persoonlijke service aan te bieden. Heeft u toch nog enige vragen of bent u ontevreden? U kunt contact opnemen met de klantenservice op de website. Bij dringende vragen kunt u bellen op het telefoonnummer. Mocht een telefoontje niet beantwoord worden, dan kunt u ook contact opnemen via email of facebook.

  Bent u een klant van DealDonkey geweest? Vertel ons dan uw ervaring met het bedrijf en haar diensten. Laat anderen weten wat ze van de webwinkel kunnen verwachten. Zijn de deals betrouwbaar? Hoe staat het met de kwaliteit van de producten? Waren er problemen bij de levering? Geef uw beoordeling.

  Wilt u graag meer weten over DealDonkey? Lees dan nu de reviews van anderen over dit bedrijf.

  VAN ALGEMEEN NUT - Seizoen 1 - Aflevering 10 (Luc Appermont)

  DealDonkey
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over DealDonkey

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is DealDonkey een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over DealDonkey. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is DealDonkey actief?

  DealDonkey is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel & Winnen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DealDonkey gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.