ErvaringenSite

  Ervaringen Dealrunner

  Wie wil er nou teveel betalen bij de aankoop van een nieuwe gadget of lamp? Bij Dealrunner kun je terecht voor vele producten die zij zelf deals vinden. Er is een wisselend aanbod, maar wat zal de kwaliteit van die dashcams nou eigenlijk zijn? Hoe gemakkelijk zul je om kunnen gaan met zo’n barbecue? Zal die tas nou wel aan je verwachtingen voldoen? Hoe lang zul je moeten wachten tot de Dealrunner klantenservice jouw nieuwe scheerapparaat bij je thuis komt bezorgen? En zal de Dealrunner klantenservice wel tijd voor je hebben als je de nieuwe batterijen wel verdacht snel op blijken te zijn? Alleen mensen die al eens op een deal van Dealrunner zijn ingegaan kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om een idee te krijgen van hoe Dealrunner nou echt werkt. Hun cijfers, beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen een maatstaf zijn voor hoe betrouwbaar Dealrunner en hun deals echt zijn.

  Over Dealrunner

  Dealrunner is een voordeelwinkel met aanbiedingen en voordeelacties. Er is altijd één deal van de dag die ze promoten op hun website. Deze zie je dan ook meteen op de homepage van de website. Maar ze hebben nog veel meer andere producten, onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo is er een home & living categorie met daarin alles voor je huis. Hieronder vallen handige manieren om dingen op te bergen maar ook gereedschap, speelgoed, verlichting beveiliging en tuinartikelen. Verder is deze categorie het huis voor je badkamer, slaapkamer, keuken of woonkamer. De tweede categorie is de afdeling elektronica en gadgets. Die bevat laptops, pc’s, autoaccessoires, muziek, tablets en natuurlijk alle accessoires die erbij hoort. Voor hobby en vrije tijd hebben ze boeken, feestartikelen, sportbenodigdheden en spelletjes. Ook voor reizen, fietsen en roken kun je op deze afdeling terecht. Je moet natuurlijk goed voor jezelf zorgen. Daarom zijn er in de sectie mooi & gezond verschillende cosmeticaproducten te vinden. Denk hierbij aan make-up, scheerapparaten en schoonheidsproducten. Het departement fashion biedt portemonnees, kleding, riemen, sokken, tassen en sieraden aan. Verder zijn er dan nog wat handige gadgets en oplossingen voor kinderen en huisdieren. Voorbeelden hiervan zijn een handig eetbakje voor je hond, een kindertablet of een traceringsysteem.


  Een gadget van Dealrunner.

  Diensten van Dealrunner

  Alle producten van Dealrunner kunnen online worden besteld. Er is een speciale Dealrunner bezorgservice die jouw nieuwe laptop of toetsenbord netjes naar je opstuurt. Ook is er een Dealrunner klantenservice die vragen kan beantwoorden of je met een probleem kan helpen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Dealrunner

  Heb je ooit wel eens een laptop of lamp bij Dealrunner vandaan gehaald? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met deze voordeelwinkel is. Hoe gemakkelijk was het om een nieuw spel te bestellen via de website? Hoe handig zijn die reisartikelen nou als je echt op vakantie gaat? Voldoet de kwaliteit van de make-up wel aan je verwachtingen? En zal de klantenservice en bezorgservice je wel helpen om als tevreden klant uit te loggen? Laat jouw eigen Dealrunner review achter en vertel ons wat jouw mening over de voordeelwinkel nou echt is.

  Dealrunner
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Dealrunner

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Dealrunner een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Dealrunner. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dealrunner actief?

  Dealrunner is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel & Winnen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dealrunner gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.