ErvaringenSite

  Ervaringen Dedico

  Ben je zoekende naar een organisatie waar je kwaliteitsworkshops en leerzame vakanties kunt boeken? Dan is Dedico misschien wel net dat bedrijf waar jij naar op zoek bent. Om een goed beeld te kunnen schetsen over dit bedrijf doe je er verstandig aan de reviews van mensen te lezen, die al eerder hebben samengewerkt met het bedrijf.

  Wat is Dedico?

  Dedico is een bedrijf dat haar diensten inzet via een platform. De diensten bestaan uit kwaliteitsworkshops en leerzame vakanties wereldwijd. Dedico geeft aan door haar onderscheidende manier van dienstverlening en werkwijze geen standaard reisbureau te zijn. Het is onder andere een doel van het bedrijf om kwalitatieve workshops als perfecte vakantie te introduceren. De leerkrachten die voor Dedico werkzaam zijn, zijn eigenaar van alles wat met de workshop te maken heeft. Zo blijven ze onafhankelijk. Het bedrijf Dedico levert wel tools om een workshop te creëren. Ze promoten en hosten de services via het platform en bereiken hiermee een wereldwijd publiek. Daarnaast worden er door Dedico tools aangeboden. Deze kunnen ingezet worden voor het dupliceren en bewerken van workshops, beheren van annuleringen en boekingen. Het faciliteren van de betalingen wordt ook door Dedico geregeld.

  IBIX® ALGEMEEN

  Bestellen met account

  Mocht je een workshop bij Dedico willen boeken dan zul je een account moeten hebben. Als je deze nog niet hebt, zul je je eerst moeten registreren. Het bedrijf kan hierna pas alle benodigde informatie met betrekking tot een boeking versterken. Het is trouwens zo dat als er een account wordt aangemaakt, je gegevens automatisch in het systeem worden opgeslagen, zodat als je opnieuw een keer een bezoekje brengt aan de website of een workshop boekt, je de gegevens niet opnieuw hoeft in te voeren. Het is altijd raadzaam om de algemene voorwaarden ook nog even door te nemen. Hierin lees je alle belangrijke informatie over het gebruik van persoonlijke gegevens.

  Contactmogelijkheden en betalingen

  Mocht je in contact willen komen met dit bedrijf dan is dat ook mogelijk. Je zult dan via de website naar de 'Contact Us' pagina moeten gaan. Je kan Dedico op het moment van schrijven vinden via Facebook en Instagram. Het bedrijf geeft aan dat de betalingen op een betrouwbare manier worden verwerkt door de betalingsprovider waarmee er wordt samengewerkt. Deze betalingsprovider is Mollie. Dat bedrijf staat erom bekend een versleuteling van hoge kwaliteit te gebruiken. Inhoudelijk wil dat zeggen dat de pagina waar betalingen worden gedaan, is gecodeerd. Op deze wijze zorgt het bedrijf ervoor dat alle betalingsinformatie die wordt ingevoerd, niet toegankelijk zal zijn voor externe partijen. Deze zijn zelfs niet toegankelijk voor het bedrijf zelf. De informatie over de betalingen staat ook nooit op de servers.

  Wat zijn de klantervaringen bij Dedico?

  Ben je al klant bij Dedico? Van welke dienstverlening heb jij gebruik gemaakt? Ben je tevreden over de samenwerking die je hebt gehad met Dedico? Ga je in de toekomst vaker zaken doen met dit bedrijf? Wat vind je van de prijzen die er voor de diensten betaald moeten worden? Zou je andere mensen aanbevelen om in zee te gaan met dit bedrijf? We stellen het zeer op prijs als van jij je bevindingen van deze organisatie deelt met de bezoekers van ErvaringenSite. Mede door jouw hulp kunnen wij doorgaan waar we nu mee bezig zijn. Altijd met als achterliggende gedachte om de consument een zo goed mogelijk beeld te geven over een bedrijf. Dit is het onafhankelijke platform voor objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.

  Dedico
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Dedico

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Dedico een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Dedico. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dedico actief?

  Dedico is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dedico gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.