ErvaringenSite

  Ervaringen Dokteronline.com

  Bent u van plan om informatie te zoeken op Dokteronline.com? Of wilt u wellicht medicijnen kopen via deze website? Op ErvaringenSite leest u meer over de producten en diensten van deze online medische website. Dat is belangrijk, zeker op het gebied van gezondheid en zorg. Daarbij is Dokteronline.com niet geheel onomstreden, maar zijn ze daarbij ook vernieuwend. Twee punten die elkaar wel vaker in de weg zitten. Via ErvaringenSite leest u het oordeel van eerdere klanten over de diensten, adviezen en producten van Dokteronline.com. En hopelijk helpt dat u weer bij het maken van een keuze over deze website.

  Visie van Dokteronline.com

  Melatoline. Het is een natuurlijk slaaphormoon dat inmiddels door vele Belgen wordt gebruikt om rustig te kunnen slapen. Anders dan slaapmiddelen heeft het namelijk geen bijwerkingen en werkt het vooral niet verslavend. Toch was het in 2003 vrijwel alleen maar bij de apotheek te verkrijgen. Dat vonden de oprichters van Dokteronline.com maar raar en dus richtten ze een website op waar ze advies gingen geven over melatoline en het ook online gingen verkopen. Dat zorgde voor een groot succes en dus werd een jaar later in 2004 de website uitgebreid met nog veel meer online medische adviezen en een aanbod aan medicijnen.


  Daar begon het gelijk ook wat te wringen, want kun je wel online medicijnen verkopen aan jan en alleman? De verwering van Dokteronline.com hierbij is dat ze zich vooral richten op mensen die op zoek willen naar herhaalrecepten en die dus al bij de dokter zijn geweest en op mensen die medicijnen willen kopen die niet in België verkrijgbaar zijn, maar die wel goedgekeurd zijn door de EU. Dat betekend dat je ze bijvoorbeeld wel via de apotheek kunt krijgen in bijvoorbeeld Duitsland of Ierland. Daarnaast is het mogelijk om via Dokteronline.com een online consult aan te vragen met een online dokter. Iets waar men in België nog erg huiverig over is, maar wat in meerdere andere EU landen wel steeds meer geaccepteerd wordt.

  Chirurgen bij Het Klokhuis

  Producten en diensten van Dokteronline.com

  Maar wat doet Dokteronline.com nu precies? Om te beginnen kun je via hun website een keuze maken uit een arsenaal aan klachten en pijntjes. Variërend van een erectiestoring tot een normale, of wellicht abnormale, buikpijn. Op de website kunt u zich vervolgens eerst inlezen om er achter te komen of de beschrijving overeen komt met de klachten die u ervaart. Vervolgens kunt u een keuze maken uit diverse medicijnen en geneesmiddelen. Die zijn ingedeeld in twee groepen:

  Medicijnen die je normaal alleen op doktersrecept bij de apotheek kunt krijgen
  • Plus middelen die je (ook) via de drogist kunt kopen

  Het verschil tussen deze twee categorieën is dat je alles van de drogisterij direct kunt bestellen en dat je voor apothekersmiddelen eerst een online consult moet aangaan. Op het moment dat de online arts akkoord gaat en inderdaad het idee heeft dat deze medicijnen passend zijn en goed kunnen werken gaat hij akkoord en kunt u de medicijnen online kopen en thuis laten bezorgen. Belangrijk daarbij is wel dat u nagaat of deze medicijnen wel of niet vergoed worden vanuit uw zorgverzekering. Zeker bij medicijnen die niet in België verkrijgbaar zijn, is dit niet het geval.

  Klachten

  Dokteronline.com heeft een uitgebreide online klantenservice waarbij u terecht kunt met klachten of vragen. U kunt daarbij zowel kiezen voor contact door middel van een online formulier of contact door middel van e-mail of de telefoon. Daarnaast bevat de website een uitgebreide lijst van standaard vragen waar u op zoek kunt naar de antwoorden op uw vragen. Tenslotte kunt u met een klacht of opmerking over Dokteronline.com ook altijd terecht bij ErvaringenSite. Als u uw gebruikerservaring met Dokteronline hier achter laat profiteren ook alle andere gebruikers van de website mee van uw ervaringen.

  Lees de reviews van mensen die op Dokteronline.com om gezondheidsadvies vroegen bij klachten. Is de online doktersdienst betrouwbaar en veilig?

  Dokteronline.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  3
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  3
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  xenical

  Al van midden juli wachtte ik op een bestelling via UPS, zonder waarschuwing, 2de aanbieding... werd deze bestelling terug gestuurd naar apotheek! Retour is van 27 juli!!! Ik heb deze geannuleerd en via communicatie werd mij verzekerd dat ik mijn geld terug kreeg! Nu 17 augustus heb ik niks, nada centen gezien! Mails waar ik om dit geld vraag blijven onbeantwoord! Slechte levering...zeer slechte service

  Door: Tom 17-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  Yasmin

  Contraceptiemiddel werd tegengehouden aan de grens. Ik heb zowel mijn geld niet meer teruggezien alsook de medicatie niet ontvangen. Wat een dure grap!! Nooit bestel ik nog iets via dokteronline.

  Door: Anoniem11-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Dokteronline.com

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Dokteronline.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Dokteronline.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dokteronline.com actief?

  Dokteronline.com is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fit(ness), Afvallen, Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dokteronline.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.