ErvaringenSite

  Ervaringen Drukzo

  Kwalitatief drukwerk dat je snel in huis hebt zonder torenhoge kosten te betalen, waar vind je het nog? Goed dat er online drukkerijen bestaan zoals DrukZo. Bij DrukZo kan je terecht voor al je drukwerk zoals buitenreclame, visitekaartjes, kleding en textiel en zelfs voor een nieuwe huisstijl. Wat klanten vinden van de service van DrukZo lees je hier op ErvaringenSite!  

  Over DrukZo 
  DrukZo werd 15 jaar geleden in Nederland opgericht. DrukZo begon vooral met het aanbieden van standaard drukwerk via het internet en al snel waren ze de grootste speler op de Nederlandse markt. Ze bewezen dat drukwerk bestellen steeds goedkoper, gemakkelijker en sneller kan want dat is nu eenmaal hun passie. Natuurlijk vind je de kwaliteit van je drukwerk belangrijk maar het moet ook gemakkelijk zijn om je drukwerk te bestellen, dat vinden ze ook bij DrukZo. Bij DrukZo vinden ze dat je geen expert moet zijn om drukwerk te bestellen dus zorgden ze ervoor dat je heel gemakkelijk je producten kan selecteren en je bestanden kan uploaden. Bij DrukZo geloven ze in ondernemerschap met aandacht voor milieu en mens. DrukZo werkt samen met meer dan 100 lokale initiatieven, verenigingen en goede doelen voor een betere wereld.  


  Zie de mensen van DrukZo aan het werk!

  Diensten van DrukZo
  Bij DrukZo kan je terecht voor al je drukwerk. Op de webshop van DrukZo vind je het hele assortiment. Je vindt er de normale drukwerken maar ze bieden ook het iets specialere werk aan zoals zelfklevende posters, zeefdruk vlaggen, het bedrukken van zitzakken, zaklampen; X-banners, bedrukte wijnglazen, whiteboards, werfdoeken, waterbestendige posters, USB-sticks, pillowbox, strandspelen en nog een honderdtal andere producten die je naar wens kan bedrukken. Als je dus op een leuke manier marketing wil voeren of op een beurs wil staan met een leuke stand dan kan je zeker bij DrukZo terecht voor al het drukwerk!  

  Vragen of klachten over DrukZo
  Wil je de medewerkers van DrukZo bereiken omdat je een vraag of klacht hebt? Dan vind je alle informatie op hun website. Je kan de mensen bij DrukZo bereiken via een contactformulier of via e-mail. Op de website van DrukZo vind je ook een lijst met alle veelgestelde vragen, misschien wordt jouw vraag hier ook gesteld en heb je meteen het antwoord al.  

  Schrijf je eigen review!
  Je weet natuurlijk zelf altijd graag wat andere mensen vinden van een bedrijf zodat je weet of je het bedrijf kan vertrouwen of niet. Daarom is het ook belangrijk dat je als klant een review achter laat zodat je anderen kan helpen. Heb je dus al ervaring met DrukZo? Laat dan zeker een reactie achter, anderen zullen je dankbaar zijn. ErvaringenSite is dé reviewsite voor België waar je honderden bedrijven kan vinden, zowel online shops als verzekeraars, reisagenten en datingsites. Stel je je vragen bij een bedrijf? Dan kan je die gewoon opzoeken op ErvaringenSite!  

  Drukzo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Drukzo

  Uw beoordeling