ErvaringenSite

  Ervaringen Drukzo

  Kwalitatief drukwerk

  dat je snel in huis hebt zonder torenhoge kosten te betalen, waar vind je het nog? Goed dat er online drukkerijen bestaan zoals DrukZo. Bij DrukZo kan je terecht voor al je drukwerk zoals buitenreclame, visitekaartjes, kleding en textiel en zelfs voor een nieuwe huisstijl. Wat klanten vinden van de service van DrukZo lees je hier op ErvaringenSite!

  Zie de mensen van DrukZo aan het werk!

  Over DrukZo

  DrukZo werd 15 jaar geleden in Nederland opgericht. DrukZo begon vooral met het aanbieden van standaard drukwerk via het internet en al snel waren ze de grootste speler op de Nederlandse markt. Ze bewezen dat drukwerk bestellen steeds goedkoper, gemakkelijker en sneller kan want dat is nu eenmaal hun passie. Natuurlijk vind je de kwaliteit van je drukwerk belangrijk maar het moet ook gemakkelijk zijn om je drukwerk te bestellen, dat vinden ze ook bij DrukZo. Bij DrukZo vinden ze dat je geen expert moet zijn om drukwerk te bestellen dus zorgden ze ervoor dat je heel gemakkelijk je producten kan selecteren en je bestanden kan uploaden. Bij DrukZo geloven ze in ondernemerschap met aandacht voor milieu en mens. DrukZo werkt samen met meer dan 100 lokale initiatieven, verenigingen en goede doelen voor een betere wereld.


  Diensten van DrukZo

  Bij DrukZo kan je terecht voor al je drukwerk. Op de webshop van DrukZo vind je het hele assortiment. Je vindt er de normale drukwerken maar ze bieden ook het iets specialere werk aan zoals zelfklevende posters, zeefdruk vlaggen, het bedrukken van zitzakken, zaklampen; X-banners, bedrukte wijnglazen, whiteboards, werfdoeken, waterbestendige posters, USB-sticks, pillowbox, strandspelen en nog een honderdtal andere producten die je naar wens kan bedrukken. Als je dus op een leuke manier marketing wil voeren of op een beurs wil staan met een leuke stand dan kan je zeker bij DrukZo terecht voor al het drukwerk!

  Vragen of klachten over DrukZo

  Wil je de medewerkers van DrukZo bereiken omdat je een vraag of klacht hebt? Dan vind je alle informatie op hun website. Je kan de mensen bij DrukZo bereiken via een contactformulier of via e-mail. Op de website van DrukZo vind je ook een lijst met alle veelgestelde vragen, misschien wordt jouw vraag hier ook gesteld en heb je meteen het antwoord al.

  Schrijf je eigen review!

  Je weet natuurlijk zelf altijd graag wat andere mensen vinden van een bedrijf zodat je weet of je het bedrijf kan vertrouwen of niet. Daarom is het ook belangrijk dat je als klant een review achter laat zodat je anderen kan helpen. Heb je dus al ervaring met DrukZo? Laat dan zeker een reactie achter, anderen zullen je dankbaar zijn. ErvaringenSite is dé reviewsite voor België waar je honderden bedrijven kan vinden, zowel online shops als verzekeraars, reisagenten en datingsites. Stel je je vragen bij een bedrijf? Dan kan je die gewoon opzoeken op ErvaringenSite!

  Drukzo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  4.2
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.6
  Service
  rating
  2.6
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  5.4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  flyers

  In het verleden heel tevreden met hun service. Dat vertrouwen werd allemaal naar de prullemand verwezen door hun tactvolle helpdesk, die eerst mij beschuldigd niet goed te kunnen lezen en daarna gewoon niets meer van zich laat horen.

  Door: Jimmy07-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Posters en visitekaartjes

  Voor de 2de keer hebben wij iets besteld via drukzo maar na een lang traject met 8 posters dat wij hebben besteld in een keer maat B2 en wij hebben binnen een 7 posters met verkeerd afmeting na aantal poging hebben wij weer fout ontvangen 3 van het zelfde model en de rest in juist model, dis weer een nieuw poging wat denk jullie weer fout dus 4 poging om 8 posters ontvangen.
  Deze keer 2000 visitekaartje besteld maar omdat dat in zwartkleur waren krijgen wij alles met een wit streepje maar volgens Drukzo het is ons fout. Maar krijgen wel 10% korting. Onze bestanden zijn correct. Wel een snij fout.

  Door: Jorge Francisco 18-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Wettelijk recht op 100% terugbetaling! Leugens waar ze niet mee wegkwamen. Wettelijk recht op 100% terugbetaling! Leugens waar ze niet mee wegkwamen.

  Ik had een bestelling geplaatst voor een hardcover. Op voorhand had ik tot tweemaal toe contact opgenomen met de klantenservice. In de proefdruk was er namelijk iets niet duidelijk. De dame had met met 100% zekerheid vermeld dat de juiste pagina's naast elkaar zouden gedrukt worden.

  Toen het boek toe kwam waren het niet de juiste pagina's die naast elkaar gedrukt waren!! Ik had nogmaals contact opgenomen via de chatfunctie (een telefoonnummer is niet te vinden op de site) en daar werd de fout eerst bij mij gelegd!! Na enige uitleg gaf de dame toe dat het inderdaad haar fout was.

  Nadat de dame haar fout had toegegeven kreeg ik twee opties:
  1) Ik stuur het boek terug, en ze drukken het opnieuw. "Er is wel geen garantie dat het nu wel juist zou gedrukt worden" ?! --> Geen optie dus.
  2) Ik mocht het boek houden en ze zouden 10% van mijn bestelling terugbetalen.

  Een volledige terugbetaling zat er dus niet in!!! Nadat ik de algemene voorwaarden had doorlezen kwam ik erachter dat ik WETTELIJK wel recht heb om 100% van mijn betaling terug te krijgen. Nadat ik dit had vermeld aan hun gaven ze dit toe dat ik hier inderdaad recht op had!!

  Na 15 minuten geen antwoord meer te krijgen op de chat kreeg ik plots een verzendetiket toegestuurd. Achteraf bleek het dat ik dit etiket niet vanuit België kon verzenden... Man man man...

  Samengevat: Laat je dus niet vangen door wat ze allemaal vertellen. Kijk zelf een goed waar je allemaal recht op het! Ze hebben wel 15 minuten nodig om een nieuw verzendetiket aan te maken. Ik denk dat mijn oma van 89 jaar dit sneller kan.

  Door: Michiel Bardyn23-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Drukzo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Drukzo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Drukzo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Drukzo actief?

  Drukzo is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Drukzo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.