ErvaringenSite

  Ervaringen E-Carnavalskleding.nl

  E-Carnavalskleding is een online carnaval- en feestwinkel met meer dan 3500 Kostuums op voorraad. Is dit de winkel waar jij zal slagen voor het eerstvolgende carnavalsfeest? Hebben ze mooie spullen? Is er een retourregeling? Waar kun je terecht als je een klacht hebt? Via België Review lees je onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen. Hier krijg je te weten of je er verstandig aan doet om bestellingen bij E-Carnavalskleding te doen.

  Over E-Carnavalskleding

  E-Carnavalskleding.nl is een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op feest- en carnavalskleding en bijbehorende attributen. De webshop die onderdeel is van Bema Shopping B.V. beschikt over een ruim assortiment. De carnaval specialist is één van de marktleiders op het gebied van online verkoop in het segment waar zaken in wordt gedaan. De feest en carnaval gigant is constant aan het zoeken naar nieuwe producten in de markt. Er worden veel spullen in de EU verkocht. De meeste klanten zijn afkomstig uit België, Duitsland en België. Het bedrijf zet in op concurrerende tarieven. Het distributiecentrum is gelegen in Venlo. Vanuit dit gebouw worden nagenoeg alle producten uit eigen voorraad geleverd.

  HELP MIJ KIEZEN VOOR CARNAVAL! 💥JOY BEAUTYNEZZ 💥

  Assortiment

  De online feestwinkel verkoopt carnavalskleding en andere feestkleding. Er wordt kleding voor dames, heren, volwassenen en kinderen verkocht. De kleding is van hoge kwaliteit en gemaakt van duurzame stoffen. Enkele voorbeelden zijn sexy en foute politiepakjes en dokterspakjes voor vrouwen. In het online assortiment kun je ook vrolijke power outfits, venetiaanse maskers, clown kostuums en second skin pakken. Eveneens kun je slagen als je je wilt kleden als een priester, non of een superhelden kostuums. Je kunt dan denken aan een ninja pak, Peter Pan of Robin Hood.

  Heb je een Halloween feest? Dit bedrijf verkoopt Halloween accessoires, Halloween decoratie en spullen voor een Halloween horror feest. Zo kun je als vampier en zombie naar je feest met kleding van E-Carnavalskleding. Voor Sinterklaas, Zwarte Piet en kerstmis zijn er tevens een hoop mogelijkheden. Er kan kleding gekocht worden voor foute party’s of als je naar Toppers in Concert of de Gay Pride gaat. In het assortiment tref je ook Wild West kleding en flower power kleren. Het zijn enkele van de vele mogelijkheden.

  Klantenservice

  Bij vragen/opmerkingen is het mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice. Er kan contact opgenomen worden via whatsapp, telefonisch en per e-mail. Het bedrijf zegt e-mails binnen drie uur te beantwoorden en een whatsapp bericht binnen een half uur. Print het retour formulier, vul het naar volledigheid in en voeg dit toe aan het pakket. Dit versnelt het retourproces. Bekijk of uw order voldoet aan de retourvoorwaarden zoals hieronder beschreven.

  Er is een speciale procedure voor het retour sturen van artikelen. Er dient een retourformulier ingevuld worden en er zijn voorwaardes die gelden met betrekking tot het terug sturen van artikelen. Consumenten kunnen eveneens een beroep doen op het herroepingsrecht. De procedures zijn keurig beschreven op de website.

  Er kan betaald worden via diverse betaalmethodes. De betaalmogelijkheden zijn via iDeal, achteraf betalen met Afterpay, via PayPal en Creditcard enof via Bancontact/Mistercash. Creditcards zijn Mastercard, Visa en American Express.

  Wat zijn jouw ervaringen bij E-Carnavalskleding?

  Heb je weleens besteld bij E-Carnavalskleding? We zijn reuze benieuwd naar je mening. Zou je bijvoorbeeld vaker feestkleding of carnavalsoutfits bij E-Carnavalskleding kopen? Hoe zijn je ervaringen? Zou je anderen positief advies geven over dit bedrijf? We zouden het fantastisch vinden als jij hier je review achterlaat. Via ErvaringenSite lees je onafhankelijke bedrijf reviews.

  E-Carnavalskleding.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over E-Carnavalskleding.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is E-Carnavalskleding.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over E-Carnavalskleding.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is E-Carnavalskleding.nl actief?

  E-Carnavalskleding.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fijne Feestdagen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van E-Carnavalskleding.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.