ErvaringenSite

  Ervaringen E-zmoke.com

  Wat zeggen anderen over e-zmoke.com? E-zmoke.com is natuurlijk een website welk over e-smoking gaat. Het is een site waar je volop van kunt genieten en gebruik van kunt maken. Kijk naar de mogelijkheden en de opties om volop te genieten van een “gezonde” sigaret. Het is heerlijk om zo minder schadelijk te roken. Meningen, oordelen en reviews! Op ErvaringenSite tref je ze allemaal aan en kun je op een snelle en gemakkelijke manier een oordeel vormen over een onderneming als e-zmoke.com. Het helpt je natuurlijk om de onafhankelijke reviews te lezen en om zo een mening te krijgen van e-zmoke.com. Het is goed om ook een review op ErvaringenSite achter te laten. Zo is het juiste mogelijk om anderen te helpen en te laten zien wat jij van e-zmoke.com vindt. Natuurlijk mag een review goed of slecht zijn. Zo simpel is dat natuurlijk! Onafhankelijke beoordelingen vind je op ErvaringenSite.

  Over e-zmoke.com

  E-zmoke.com is een bedrijf waar je een ruim assortiment van zeer populaire e-sigaretten kunt kopen Er zijn in België al meer dan 1.000.000 elektronische sigaretten verkocht van E-zmoke. Er zijn meer dan 2500 punten waar j terecht kunt om een elektronische sigaret aan te schaffen. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze dus te kopen.

  Het is mogelijk om ook een wegwerk elektrische sigaret aan te schaffen. Het is mogelijk om meer dan 300 haaltjes uit de sigaret te halen. Het is ook mogelijk om een hervulbare sigaret te gebruiken. Je kunt dan kiezen voor normaal, menthol en ook voor de zero sigaret. Er zijn ook tal van smaken waar je gebruik van kunt maken. denk hierbij aan menthol aroma, normaal en ook aan zero. De zero variant bevat helemaal geen nicotine. De anderen een minimale hoeveelheid.

  Natuurlijk kun je veilig roken met de elektrische sigaretten. De sigaretten worden blootgesteld aan een hoge kwaliteitscontrole, voordat ze op de markt komen. E-zmoke.com streeft naar de hoogst mogelijke veiligheids- en kwaliteitseisen te streven. Op die manier kan iedereen veilig genieten van een elektronische sigaret.

  Wat is een e-sigaret en hoe werkt het?

  Diensten van e-zmoke.com

  E-zmoke.com biedt verschillende elektronische sigaretten aan, waar iedereen van kan genieten. Het is mogelijk om volop te genieten van deze manier van roken. Je kunt er de elektronische sigaret kopen en ook de na-vullingen hiervoor. Het is mooi om te zien welke producten er allemaal zijn op E-zmoke.com

  Klachten, tips en complimenten over e-zmoke.com

  Het is mogelijk dat je een opmerking hebt of een klacht over E-zmoke.com. Het is dan goed om te kiezen voor het kenbaar maken van je opmerking en je klacht. Het is dan mogelijk om gezamenlijk een oplossing te vinden of om een goede uitleg te ontvangen. Het is mogelijk om je klacht via de mail, per post en ook via de telefoon aan te bieden.

  Heb jij ervaringen bij e-zmoke.com

  ErvaringenSite maakt het mogelijk voor je om een review achter te laten over e-zmoke.com. Vind je het een goed bedrijf? Of is het geen goed bedrijf? Ontdek de mogelijkheden om jouw mening te delen. Goed of slecht!

  Wat zeggen anderen over e-zmoke.com? E-zmoke.com is natuurlijk een website welk over e-smoking gaat. Het is een site waar je volop van kunt genieten en gebruik van kunt maken.

  E-zmoke.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  7.2
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  7

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Slecht bereikbaar

  Vanaf juni in het bezit van rookpen. Eerst oplader stuk, werd niet teruggebeld, na meerdere malen eindelijk contact. Lang gewacht op nieuwe oplader. Nu pen zelf stuk. Sinds gisteren 5 keer gebeld, vm ingesproken, net nogmaals gebeld en kreeg iemand aan de lijn die volgens mij in een café zat. Zojuist foto's moeten sturen van defecte pen...ben benieuwd wanneer ik weer kan e smoken....neig naar een andere leverancier / merk

  Door: Boschnan@gmail.com16-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  E-sigarette

  Na mijn zwangerschap kwam de hunkering na roken weer terug, ik wou niet aan de sigaretten en uiteindelijk kwam ik bij e-zmoke terecht. Hier heb ik van allemaal alternatieven gevonden, en uiteindelijk ben ik blij met mij e-sigarette.

  Door: Nicole30-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Schrijf zelf een review over E-zmoke.com

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is E-zmoke.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over E-zmoke.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is E-zmoke.com actief?

  E-zmoke.com is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) E-smoking

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van E-zmoke.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.