easyfaM

Alle reviews

easyfaM

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig

ReBuy

0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig

Ongediertewinkel

0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon merklogo voor beoordelingen van Overig

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon

0 reviews

 Iedere webshop begint met een goede website. Maar ook wanneer je een fysieke winkel hebt of een kantoor hebt waar je je producten en die...

easyfaM

Opvoeding is geen makkie! Stel je eens voor, je komt een dag vermoeid thuis aan, hongerig en energieloos en dan zie je dat jouw kinderen hun huishoudelijke taken niet hebben uitgevoerd, geen huiswerk gemaakt hebben en urenlang met hun mobiel bezig waren. Ja, dat is dan echt een moment om in elkaar te storten.

Gelukkig hebben bedrijven, waaronder easyfaM hiervoor oplossingen bedacht. Met de ontwikkeling van de technologie en ook de vooruitgang van wetenschappelijk onderzoek zijn zaken zoals het opvoeden van kinderen en het bijeenhouden van het gezin niet meer alleen middels gesprekken te bevorderen. Misschien ben je nog niet erg vertrouwd met nieuwe uitvindingen. Geen probleem, je kan dan een kijkje nemen op de ErvaringenSite om erachter te komen wat anderen hun bevindingen waren.

Over easyfaM
easyfaM is opgericht door het koppel Heidi en Christian Eineder. Om het dagelijks gezinsleven te vergemakkelijken, besloten zij vanuit hun eigen behoefte als ouders van twee zonen, de samenleving te helpen middels praktischetools en coachingvideo’s. De methoden die zij hanteren zorgen voor meer richting, duidelijkheid en structuur binnen het gezin. Aan ouders geven zij de boodschap: “Jullie zijn niet alleen!”.

Producten en diensten van easyfaM
Eerlijkheid, communicatie, motivatie en plezier staan ​​centraal bij easyfaM. Ouders worden op een natuurlijke wijze begeleid in hun leiderschapsrol binnen het gezin. Hierbij worden de basisprincipes voor het leven bijgebracht middels tools, zoals de easyfaM Race, easyfaM Challenge of de easyfaM Taskboard. De producten zijn gecategoriseerd op basis van de verschillende leeftijdsfasen van een kind, namelijk de kleuters, schoolkinderen en de tieners.

Het takenbord is ontworpen om ouders te ‘ontlasten’ van het verdelen van taken, zoals de dagelijkse routines: huiswerk maken, tas uitpakken, huisdieren voeden, tandenpoetsen, enzovoorts. Op een speelse manier kan elk kind zijn of haar werk vrijwillig, ongevraagd en zelfstandig uitvoeren. Door foto’s van de favoriete taak te slepen naar het speelfiguur, kunnen alle wekelijkse taken dagelijks bijgehouden worden. Het bord dient binnen handbereik te zijn en ook zichtbaar voor eenieder.

EasyfaM biedt verder ook trainingen aan ouders, waarbij zij impulsen kunnen ontdekken middels speelse manieren. Er worden meer dan 50 verschillende trainingen aangeboden middels video’s met onderwerpen voor de opvoeding zoals mindmapping, communicatie skills, het aanleren van goede manieren, feedback geven, time management en nog veel meer. Om de video’s te bekijken dien je eerst een lidmaatschap te kopen. Er is keuze uit een lidmaatschap van 1 maand of van 12 maanden. Na de betaling ontvang je een login code via de e-mail. Betalen kan onder andere via Paypal, Paydirekt, Visa en Mastercard. Indien de klant niet tevreden is met het product kan deze binnen 14 dagen teruggestuurd worden.

Complimenten, klachten en tips voor easyfaM
Ben je gebruiker van een van de producten van easyfaM? Of heb je een lidmaatschap voor het volgen van de trainingen? Laat anderen dan weten wat de toegevoegde waarde hiervan is binnen jouw gezin. Voeren de kinderen de huishoudelijke taken gemakkelijker en vrijwillig uit? Is de communicatie tussen u en uw gezinsleden daadwerkelijk verbeterd? Geef ook aan als je nog klachten of tips hebt voor het bedrijf.