ErvaringenSite

  Ervaringen easyfaM

  Opvoeding is geen makkie! Stel je eens voor, je komt een dag vermoeid thuis aan, hongerig en energieloos en dan zie je dat jouw kinderen hun huishoudelijke taken niet hebben uitgevoerd, geen huiswerk gemaakt hebben en urenlang met hun mobiel bezig waren. Ja, dat is dan echt een moment om in elkaar te storten.

  Gelukkig hebben bedrijven, waaronder easyfaM hiervoor oplossingen bedacht. Met de ontwikkeling van de technologie en ook de vooruitgang van wetenschappelijk onderzoek zijn zaken zoals het opvoeden van kinderen en het bijeenhouden van het gezin niet meer alleen middels gesprekken te bevorderen. Misschien ben je nog niet erg vertrouwd met nieuwe uitvindingen. Geen probleem, je kan dan een kijkje nemen op de ervaringensite om erachter te komen wat anderen hun bevindingen waren.

  Over easyfaM
  easyfaM is opgericht door het koppel Heidi en Christian Eineder. Om het dagelijks gezinsleven te vergemakkelijken, besloten zij vanuit hun eigen behoefte als ouders van twee zonen, de samenleving te helpen middels praktischetools en coachingvideo’s. De methoden die zij hanteren zorgen voor meer richting, duidelijkheid en structuur binnen het gezin. Aan ouders geven zij de boodschap: “Jullie zijn niet alleen!”.

  Producten en diensten van easyfaM
  Eerlijkheid, communicatie, motivatie en plezier staan ​​centraal bij easyfaM. Ouders worden op een natuurlijke wijze begeleid in hun leiderschapsrol binnen het gezin. Hierbij worden de basisprincipes voor het leven bijgebracht middels tools, zoals de easyfaM Race, easyfaM Challenge of de easyfaM Taskboard. De producten zijn gecategoriseerd op basis van de verschillende leeftijdsfasen van een kind, namelijk de kleuters, schoolkinderen en de tieners.

  Het takenbord is ontworpen om ouders te ‘ontlasten’ van het verdelen van taken, zoals de dagelijkse routines: huiswerk maken, tas uitpakken, huisdieren voeden, tandenpoetsen, enzovoorts. Op een speelse manier kan elk kind zijn of haar werk vrijwillig, ongevraagd en zelfstandig uitvoeren. Door foto’s van de favoriete taak te slepen naar het speelfiguur, kunnen alle wekelijkse taken dagelijks bijgehouden worden. Het bord dient binnen handbereik te zijn en ook zichtbaar voor eenieder.

  EasyfaM biedt verder ook trainingen aan ouders, waarbij zij impulsen kunnen ontdekken middels speelse manieren. Er worden meer dan 50 verschillende trainingen aangeboden middels video’s met onderwerpen voor de opvoeding zoals mindmapping, communicatie skills, het aanleren van goede manieren, feedback geven, time management en nog veel meer. Om de video’s te bekijken dien je eerst een lidmaatschap te kopen. Er is keuze uit een lidmaatschap van 1 maand of van 12 maanden. Na de betaling ontvang je een login code via de e-mail. Betalen kan onder andere via Paypal, Paydirekt, Visa en Mastercard. Indien de klant niet tevreden is met het product kan deze binnen 14 dagen teruggestuurd worden.

  Complimenten, klachten en tips voor easyfaM
  Ben je gebruiker van een van de producten van easyfaM? Of heb je een lidmaatschap voor het volgen van de trainingen? Laat anderen dan weten wat de toegevoegde waarde hiervan is binnen jouw gezin. Voeren de kinderen de huishoudelijke taken gemakkelijker en vrijwillig uit? Is de communicatie tussen u en uw gezinsleden daadwerkelijk verbeterd? Geef ook aan als je nog klachten of tips hebt voor het bedrijf.

  Energiesystemen: Algemeen

  easyfaM
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over easyfaM

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is easyfaM een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over easyfaM. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is easyfaM actief?

  easyfaM is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van easyfaM gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.