Emberlight

Alle reviews

Emberlight

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Viagogo merklogo voor beoordelingen van Overig
Viagogo
0 reviews

Treed uw favoriete band binnenkort op in Amsterdam en bent u op zoek naar tickets? Of kunt u door persoonlijke redenen niet meer naar de bekerfinal...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
DuckTypen
0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig
ReBuy
0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig
Ongediertewinkel
0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

Emberlight

Speel je graag online spelletjes en wil je graag weten wat er tegenwoordig zoal op de markt verkrijgbaar is? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Emberlight. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. Indien dat inderdaad het geval is, zouden we het erg op prijs stellen als je ons even de tijd zou willen gunnen om deze pagina met Emberlight reviews aan te vullen met een uniek, persoonlijk verslag van jouw persoonlijke ervaring. Het maakt overigens niet uit of deze positief of negatief was, omdat op deze pagina alle reviews hoe dan ook gepubliceerd worden.

Over Emberlight
Emberlight is een echte roguelite dungeon crawler, gesitueerd in een wereld waar de Goden je niet alleen een groot geschenk hebben gegeven, maar ook een grote vloek. Verken kerkers als een ridder van de Ember-orde, breng de zoektochten die voor je zijn uitgezet tot een goed einde en ontdek de overlevering van het land. Vergroot je kracht door de vaardigheden van je gedode vijanden te absorberen en de krachtige eigenschappen van kerkerbazen te verzamelen. Word sterk, snel en onsterfelijk, maar wees gewaarschuwd, want als je vecht met instabiele Ember-krachten, zullen ze je ziel beschadigen en verdraaien. Elke gave van macht heeft zijn offer, en elke vaardigheid heeft zijn prijs. Terwijl de Goden vechten om de controle over hun creaties, moet jij beslissen wat goed is, en wat kwaad. Om je volk te beschermen tegen de gevaren van de macht van Ember, moet je de kracht ervan in je voordeel gebruiken. 

Producten en diensten van Emberlight
Op de website van Emberlight zijn er bovenaan enkele knoppen om het spel via social media te delen, zoals bijvoorbeeld Facebook en Twitter. Er is ook een aparte knop waarmee je het spel kunt aankopen, en een vak waar je je e-mailadres kunt invoeren om in de toekomst relevante informatie te ontvangen. Verder kun je ook de trailer van Emberlight bekijken, enkele aparte screenshots bekijken van het verloop van het spel en meer lezen over de verschillende systeemvereisten waaraan je pc of Mac moet voldoen, zoals het besturingssysteem, de processor, de opslag en het geheugen. Tot slot kun je je ook aanmelden voor het Emberlight affiliate program,of contact opnemen als je vragen of opmerkingen voor het team van Emberlight hebt.

Complimenten, klachten en tips voor Emberlight
Heb je dit spel in een ver of recent verleden al eens gespeeld? Grijp dan snel de kans om op deze pagina je Emberlight ervaringen met anderen te delen in de vorm van een korte, eerlijke review. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent over de werking van het spel, hoe jij als speler het aankoop- en betaalproces hebt ervaren en of het team achter dit spel vlot bereikbaar is als je vragen of opmerkingen hebt. Laat het ons zeker weten, wij kijken alvast uit naar jouw uniek verslag! Benieuwd naar datgene wat andere mensen over andere bedrijven schrijven? Dan kun je eens een kijkje nemen op deze pagina. Veel leesplezier!