ErvaringenSite

    Ervaringen Euroknaller

    Wie is er nou niet dol op shoppen. Jezelf of iemand anders verwennen met een nieuwe aankoop. En vind je het ook zo leuk om elke dag een nieuwsbrief met een dagdeal in je e-mail te ontvangen? Bij Euroknaller kun je elke dag profiteren van een online dagdeal die korting tot 75% biedt. Zoals een activity horloge, een wijnkoeler of een trendy linnen tas. Maar ook praktische producten als vaatwastabletten of houtskool voor je barbecue.

    Hoe werkt het?

    Elke dag staat op de website de Euroknaller van de dag of als je je aanmeldt, ontvang je de de aanbiedingen in je e-mail. Euroknaller koopt de producten in partijen bij zijn leveranciers, dus op=op. Bij het product staat aangegeven hoelang de aanbieding geldig is. Bestellen kun je via je account of als gast. De artikelen die via Euroknaller worden aangeboden vallen onder de categorieën huis -en tuinknallers, hobbyknallers, electronicaknallers, baby -en kindknallers, fashionknallers en beautyknallers. Elke dag is het dus een verrassing of er iets voor je bij is. En betalen kun je via de IiDEAL, PayPal, creditcard (Visa en MasterCard en Mister Cash.

    Euroknaller - YouTube

    Nog meer voordelen: Knalzegels en je aankoop terugwinnen

    Bij sommige aankopen kun je knalzegels te sparen. Met een volle spaarkaart kun je een product kiezen uit de Knalzegelwebshop. Je betaalt dan met de spaarkaart.
    En dat niet alleen. Je maakt ook kans om je volledige aankoop terug te winnen. Je volgt het standaard bestelproces en nadat je je betaling hebt afgerond, weet je meteen of je de dagwinnaar bent. Als dat het geval is, krijg je een kortingscode in je mail die je voor je volgende aankoop kunt gebruiken.


    In de Eurohoek koop je voor € 1

    Ook vind je elke dag deals van 1 euro. Bijvoorbeeld een ijsblokjestray of schuursponsjes. Het kan vanalles zijn. Wel handig om het bij een grotere aankoop mee te bestellen, want je betaalt de standaard verzendkosten die veel meer zijn dan € 1.

    Kun je je aankopen retour sturen?

    Dat is niet mogelijk voor alle producten. Bijvoorbeeld om hygiënische redenen (ondergoed/badmode, verzorgingsproducten, cosmetica, oordopjes). Ook niet artikelen die al gebruikt zijn of waarvan de originele verpakking ontbreekt of incompleet is. En als laatste kun je ook niet producten terugsturen waarvan de wettelijke herroepingsrecht van 14 kalenderdagen is verstreken.

    Klantenservice

    Euroknaller heeft een klantenservice waar je via e-mail contact mee kunt opnemen of telefonisch. Ze zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur.

    Heb jij ervaringen met Euroknaller? Laat dan je mening achter bij ErvaringenSite over bijvoorbeeld de kwaliteit van de producten en of de prijzen inderdaad zoveel lager liggen dan bij andere aanbieders. En ook of je tevreden bent over de levertijden. Ga je voor het eerste bestellen bij Euroknaller, lees dan hier hoe anderen de dagdeal-website ervaren hebben en hoe zij het bedrijf beoordelen.

    Met Euroknaller ontvang je dagelijks nieuwe knallers via de website of e-mail. Je profiteert van artikelen voor ‚¬ 1 of aanbiedingen tot 75% korting.

    Euroknaller
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (24)

    3.2
    25% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3.6
    Service
    rating
    2
    Prijs
    rating
    4.6
    Leveren
    rating
    2.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Laptop

    Dit moeten ze van het net hallen 365 euro weg

    Door: Frank Helinckx23-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    E Fiets

    Werkte na eerste maand gebrekkering.
    Gemaild voor garantie niets van de garantie gehoord.
    Nu opnieuw probleem met display, start niet,
    Enige reactie: ‘Wij hebben mail goed ontvangen en geven binnen de drie dagen antwoord’
    Opnieuw geen reactie.

    Door: Van Der Kelen Dirk 05-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    draadloze oortjes

    Ik heb op 29 november 2019 draadloze oortjes besteld . Na 3 weken wachttijd had ik nog niets ontvangen. Ik heb dan telefonisch contact opgenomen , en men vertelde mij dat de oortjes niet meer leverbaar waren . Er werdt mij beloofd , dat mijn centen binnen de 2 werkdagen op mij rekening zouden teruggestort worden . Omdat dit niet gebeurde heb ik verschijdene emails gestuurd , maar kreeg daar telkens een bassis email als antwoord op terug waarin stond dat ze mijn email binnen de 2 wekdagen gingen behandelen , wat dus ook uiteraard niet gebeurde . Ik heb dan nog maar eens gebeld en zei tegen de bediende aan de tel. dat ik de media zou in schakelen , waarop ze zei dat mij dat meer centen zou kosten dan het bedrag dat ik tegoed had , Ik heb dat gesprek opgenomen als bewijs voor later . Ik heb dan op 7 maart 2020 een ingebrekesting , aangetekend opgestuurd , en heb daar nog steeds geen antwoord op gekregen . Ik ga het hier niet bij laten , en ga nu juridische stappen ondernemen om mijn centen terug te krijgen . DUS EEN GOUDEN TIP, KOOP NOOIT IETS IJ EUROKNALLER

    Door: Eddy Varewyck03-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    dekbed

    Geachte heer/mevrouw,

    Inmiddels heb ik reeds diverse keren contact met u gehad en langzaam krijg ik het idee dat jullie de boel aan het belazeren zijn, er wordt niet gereageerd op mijn mail telefonisch zijn jullie niet bereikbaar maar het meest trieste is dat ik het dekbed wat ik besteld en betaald heb niet krijg. Ik ben 72 jaar heb alleen een AOW uitkering en wordt dan opgelicht vreselijk. Waar zijn jullie mee bezig.

    Sylvia Claassen

    Door: Sylvia Claassen20-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    externe cd en dvd brander

    betaald 2 maanden geleverd en nog niets geleverd. minstens 10 gevraagd waar de levering blijft geen antwoord.

    OPLICHTERS

    Door: van Leeuwen17-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    EKC71373

    Op 02 december 2019 bestelling geplaatst van 2 sensor lampen levering voorzien op 09 december 2019, nu 07 januari 2020 niets ontvangen maar wel betaald. Ik denk dat ik met oplichters te maken heb. Zal eens tot daar gaan met de politie erbij want dit moet STOPPEN!!!!!

    Door: Dominique Dewilde07-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Inktcartridges

    Belabberde service en levertermijn. Begin november inktcartridges besteld (en betaald) maar tot op heden nog niets ontvangen. Op mails naar hun servicecenter krijg je een standaardmail terug maar geen oplossing. Goede raad: koop een product bij een betrouwbare webwinkel en betaal iets meer maar koop zeker niet bij EuroKnaller of aanverwante louche webwinkels.

    Door: Paul Kruysweegs30-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    HP Elitebook

    Besteld en betaald met Visa op 22/11/2019, levertermijn was 4 à 5 dagen volgens aanbieding. Na weel telefonisch contact, zou de volgende week bezorgd worden. Na een week teruggebeld, melden dat door administratieve fout van de leverancier maar pas do 22/12 zal geleverd worden. 22/12 niets ontvangen, telefonisch contact op 23/12, na 45 min in wacht! eindelijk iemand aan de lijn die zegt om nog even af te wachten!. Melde dat indien ma 16/12 de goederen niet geleverd worden om naar de politie te gaan, klacht in te dienen en de consumentenorganisaties op de hoogte zullen brengen.
    Geen levering op maandag. Betwisting ingediend bij VISA en zullen nu klacht indienen bij de politie. Zeker ook allemaal doen! Is misbruik van vertrouwen en oplichting!!!!!!

    Door: Benoni Smeets17-12-2019
    DIERICKX IVO08-07-2020

    TV GEKOCHT NA 22 MAANDEN KAPOT STUURDE HEM OP VOOR DE 2 JAAR GARANTIE ?? KENNEN ZE NIET KOOP NOOIT IETS BIJ DIE BEDRIEGERS !!!!!!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Hoeslakens

    Bestelling van 15-9 ... al 50-tal mails verder en ondertussen 1 ontvangen! Geen enkele reactie op de talloze mails en als ze dan al eens reageren, dan is het dat ik geduld moet hebben. Ik bestel er nooit meer en denk ook niet dat ik noch m'n geld noch m'n bestelde goederen zal krijgen. Niet doen dus!

    Door: Evy Seys04-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    ASSSTOFZUIGER

    - geen levering
    - geen geld terug _ 33 EURO vuilbak

    EURO OPLICHTERS ZIJN HET

    KOOP HIER NIKS VAN !!!!!!!!!!

    NUL STERREN

    Door: Huybens kris26-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Een fitbit horloge

    Horloge besteld. Niet leverbaar. Bestelling geannuleerd op 20/9/2019. We zijn 2 maanden verder en er is nog steeds geen enkele euro teruggestort. Ik zal me jammer genoeg moeten aansluiten bij de opmerkingen dat dit oplichterij is.

    Door: Annick19-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    verlicht huisnummer

    Oplichterij ! 2 huisnummers waren bij ontvangst stuk, mail gestuurd en antwoord gekregen. Nadien niets meer van gehoord, zelfs het opgegeven telefoonnummer is niet bereikbaar. Hier mag de Nederlandse Consumentenbond wel iets aan doen.

    Door: Eddy Geudens06-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    senseo

    geen levering schandalig bedrijf dit gaat naar kassa

    Door: m Schoorl14-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Ariel 3 in 1 pods(228pods) (2sets besteld}

    2 orders geplaatst voor in totaal 228 ariel 3 in 1 pods. Niets ontvangen. Pure oplichterij. Zelfs geen antwoord op mails.

    Door: Paul De Becker02-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    laptop HP

    Een laptop besteld en betaald via ideal...Wordt niet geleverd ondanks regelmatig contact chat en mail. Elke dag een andere optie en andere medewerker. Waardeloze firma!!!! Zeer onbetrouwbaar!

    Door: Albi Popken02-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Oplaadkabels voor Samsung smartphone

    Besteld op 23/05/2019, nu op 30/08/19 nog steeds niet geleverd.
    Mails worden niet beantwoord en telefonisch wordt er na 15 minuten ingehaakt. Dus onbereikbaar!

    Pure oplichting !!!

    Procedure gestart tot recuperatie van het betaalde bedrag via mijn bankinstelling

    Door: Marcel Robyns30-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    bezeikte boel

    9 juni 2 artikelen besteld en betaald met 1deal. Het is nu 1 augustus en ik heb nog steeds niets ontvangen. Diverse nails gestuurd Hier wordt niet op gereageerd. Euriknallers zijn oplichters.

    Door: Jan Huiskamp01-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    gereedschapskoffer

    nooit geleverd
    geld terug gevraagd al een maand en half ,bijna 90 euro niets geen euro terug.heb reeds 15 mails gestuurd antwoorden niet ,kan nu niet verder of mijn geld terug te vorderen met mijn advocaat.

    Door: bleus robert17-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    ongeleverde bestelling

    2 maanden geleden een bestelling geplaatst, van 4 produkten, waaronder car camcorder en vaatwastabletten ter waarde van+- 53 euro excl. verzendkosten, de 3 andere produkten, fietssloten, stoel krasviltjes, zijn geleverd, de 2 duurste zijn niet geleverd, wegens niet uitgeputte voorraad, ze gingen terug storten, ik wacht nog op mijn geld, PURE OPLICHTERIJ, is deze firma, want zo slim zijn ze wel VOORAF BETALEN, achteraf (bij levering) betalen gaat niet, ga nu proberen mijn geld terug te krijgen via klacht neer te leggen, ik ben echt razend kwaad,

    Door: Pierre Decoene18-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    triestig

    bestelling geplaatst in januari , nog steeds geen levering na 3 maand.
    Mails en andere kanalen gebruikt om beleefd te vragen als dit nog zou worden geleverd . 1 maal een antwoord dat dit zou geleverd worden de week daarop. 1 week is ondertussen weer 1,5 maand :( ....
    TRIESTIG

    Door: de zutter filip17-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Euroknaller

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Euroknaller een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 24 ervaringen geplaatst over Euroknaller. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.2 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Euroknaller actief?

    Euroknaller is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel & Winnen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Euroknaller gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.