ErvaringenSite

  Ervaringen Euroknaller

  Wie is er nou niet dol op shoppen. Jezelf of iemand anders verwennen met een nieuwe aankoop. En vind je het ook zo leuk om elke dag een nieuwsbrief met een dagdeal in je e-mail te ontvangen? Bij Euroknaller kun je elke dag profiteren van een online dagdeal die korting tot 75% biedt. Zoals een activity horloge, een wijnkoeler of een trendy linnen tas. Maar ook praktische producten als vaatwastabletten of houtskool voor je barbecue.

  Hoe werkt het?

  Elke dag staat op de website de Euroknaller van de dag of als je je aanmeldt, ontvang je de de aanbiedingen in je e-mail. Euroknaller koopt de producten in partijen bij zijn leveranciers, dus op=op. Bij het product staat aangegeven hoelang de aanbieding geldig is. Bestellen kun je via je account of als gast. De artikelen die via Euroknaller worden aangeboden vallen onder de categorieën huis -en tuinknallers, hobbyknallers, electronicaknallers, baby -en kindknallers, fashionknallers en beautyknallers. Elke dag is het dus een verrassing of er iets voor je bij is. En betalen kun je via de IiDEAL, PayPal, creditcard (Visa en MasterCard en Mister Cash.

  Nog meer voordelen: Knalzegels en je aankoop terugwinnen

  Bij sommige aankopen kun je knalzegels te sparen. Met een volle spaarkaart kun je een product kiezen uit de Knalzegelwebshop. Je betaalt dan met de spaarkaart.
  En dat niet alleen. Je maakt ook kans om je volledige aankoop terug te winnen. Je volgt het standaard bestelproces en nadat je je betaling hebt afgerond, weet je meteen of je de dagwinnaar bent. Als dat het geval is, krijg je een kortingscode in je mail die je voor je volgende aankoop kunt gebruiken.


  Euroknaller - YouTube

  In de Eurohoek koop je voor € 1

  Ook vind je elke dag deals van 1 euro. Bijvoorbeeld een ijsblokjestray of schuursponsjes. Het kan vanalles zijn. Wel handig om het bij een grotere aankoop mee te bestellen, want je betaalt de standaard verzendkosten die veel meer zijn dan € 1.

  Kun je je aankopen retour sturen?

  Dat is niet mogelijk voor alle producten. Bijvoorbeeld om hygiënische redenen (ondergoed/badmode, verzorgingsproducten, cosmetica, oordopjes). Ook niet artikelen die al gebruikt zijn of waarvan de originele verpakking ontbreekt of incompleet is. En als laatste kun je ook niet producten terugsturen waarvan de wettelijke herroepingsrecht van 14 kalenderdagen is verstreken.

  Klantenservice

  Euroknaller heeft een klantenservice waar je via e-mail contact mee kunt opnemen of telefonisch. Ze zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur.

  Heb jij ervaringen met Euroknaller? Laat dan je mening achter bij ErvaringenSite over bijvoorbeeld de kwaliteit van de producten en of de prijzen inderdaad zoveel lager liggen dan bij andere aanbieders. En ook of je tevreden bent over de levertijden. Ga je voor het eerste bestellen bij Euroknaller, lees dan hier hoe anderen de dagdeal-website ervaren hebben en hoe zij het bedrijf beoordelen.

  Met Euroknaller ontvang je dagelijks nieuwe knallers via de website of e-mail. Je profiteert van artikelen voor € 1 of aanbiedingen tot 75% korting.

  Euroknaller
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

  3
  27% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  2,8

  Service

  2

  Prijs

  5

  Leveren

  2,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Ariel 3 in 1 pods(228pods) (2sets besteld}

  2 orders geplaatst voor in totaal 228 ariel 3 in 1 pods. Niets ontvangen. Pure oplichterij. Zelfs geen antwoord op mails.

  Door: Paul De Becker03-09-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  laptop HP

  Een laptop besteld en betaald via ideal...Wordt niet geleverd ondanks regelmatig contact chat en mail. Elke dag een andere optie en andere medewerker. Waardeloze firma!!!! Zeer onbetrouwbaar!

  Door: Albi Popken02-09-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Oplaadkabels voor Samsung smartphone

  Besteld op 23/05/2019, nu op 30/08/19 nog steeds niet geleverd.
  Mails worden niet beantwoord en telefonisch wordt er na 15 minuten ingehaakt. Dus onbereikbaar!

  Pure oplichting !!!

  Procedure gestart tot recuperatie van het betaalde bedrag via mijn bankinstelling

  Door: Marcel Robyns30-08-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  bezeikte boel

  9 juni 2 artikelen besteld en betaald met 1deal. Het is nu 1 augustus en ik heb nog steeds niets ontvangen. Diverse nails gestuurd Hier wordt niet op gereageerd. Euriknallers zijn oplichters.

  Door: Jan Huiskamp01-08-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  gereedschapskoffer

  nooit geleverd
  geld terug gevraagd al een maand en half ,bijna 90 euro niets geen euro terug.heb reeds 15 mails gestuurd antwoorden niet ,kan nu niet verder of mijn geld terug te vorderen met mijn advocaat.

  Door: bleus robert17-07-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  ongeleverde bestelling

  2 maanden geleden een bestelling geplaatst, van 4 produkten, waaronder car camcorder en vaatwastabletten ter waarde van+- 53 euro excl. verzendkosten, de 3 andere produkten, fietssloten, stoel krasviltjes, zijn geleverd, de 2 duurste zijn niet geleverd, wegens niet uitgeputte voorraad, ze gingen terug storten, ik wacht nog op mijn geld, PURE OPLICHTERIJ, is deze firma, want zo slim zijn ze wel VOORAF BETALEN, achteraf (bij levering) betalen gaat niet, ga nu proberen mijn geld terug te krijgen via klacht neer te leggen, ik ben echt razend kwaad,

  Door: Pierre Decoene18-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  triestig

  bestelling geplaatst in januari , nog steeds geen levering na 3 maand.
  Mails en andere kanalen gebruikt om beleefd te vragen als dit nog zou worden geleverd . 1 maal een antwoord dat dit zou geleverd worden de week daarop. 1 week is ondertussen weer 1,5 maand :( ....
  TRIESTIG

  Door: de zutter filip17-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  bestelling

  Alles die hier te koop sta is in werkelijkheid dikke zever,hier kopen is je gewoon laten in de zak zetten,jammer dat er daar mensen in trappen,
  als je kijk naar de prijzen alleen al weet je genoeg en de goede revieuws die je zie zetten ze er zelf op en die Sanne wel misschien is dat wel een hete teef wie weet,,,,,

  Door: pascal 16-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  tweedehands ipv refuched

  ik koop veertien dagen geleden een laptop van hp
  ik dacht leg ik die onder de kerstboom .
  krijg ik gewoon een afdankertje van euroknaller
  nu voor 199 ipv 1299
  tien jaar gelden mss

  Door: van den ackerbroeck02-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  3,5

  Nooit meer

  Bestelling gedaan van 2 producten maar 1 product ontvangen. Wel de factuur voor beide producten gekregen dus betaal deze niet tot ontvangst van 2e product. Al 3 mails gestuurd en 1x gebeld maar niks. Heel jammer vind ik dit, lees hier meerdere van die zaken

  Door: Heyrman Shelly27-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Levering

  Ik heb op 29/08 een bestelling geplaatst en nog steeds niet ontvangen zelfs geen reactie op mijn mails ik,vind dat niet normaal akkoord?

  Door: Willy Millet19-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  5

  Schrijf zelf een review over Euroknaller

  Uw beoordeling