ErvaringenSite

  Ervaringen Famous Smoke Shop

  Rookt u zo nu en dan een sigaar en bent u opzoek naar iets speciaals voor het feest van komend weekend? Dan is het wellicht een idee om een op de site van Famous Smoke Shop te kijken. Althans als je het bedrijf mag geloven. Ze zeggen een van de grootste sigarenhandelaren te zijn en hebben naast een winkel een ruim assortiment sigaren en accessoires op internet staan. Maar voor u als consument vanachter uw computer is het vaak lastig inschatten wat waar is van wat er allemaal op internet vermeld staat. Is het bedrijf Famous Smoke Shop betrouwbaar hierin? Hier op Ervaringsite.be helpen we u met een helder beeld te krijgen van Famous Smoke Shop en haar producten. Mensen die bekend zijn met het bedrijf hebben hier namelijk een review achter gelaten met daarin hun mening en ervaringen. Wat u op onze site leest kunt u met een gerust hart gebruiken met betrekking tot de keuze om al dan niet zaken te doen met Famous Smoke Shop.

  Over Famous Smoke Shop

  Het bedrijf de Famous Smoke Shop is opgericht in 1939 in Midtown Manhattan, de Verenigde Staten. Het begon in die tijd als een sigaren en cadeau winkel. In 2000 werd het bedrijf geforceerd om te verhuizen naar Pennsylvania door dat de huur en belastingen op sigaren te hoog werden om rendabel te blijven. Tot op de dag van vandaag wordt er geen belasting geheven op sigaren in de staat. Vandaag de dag richt de Famous Smoke Shop zich op de verkoop van sigaren, humidors en sigaar accessoires. Ze hebben een winkel in Easton, een catalogus die maandelijks gemaild wordt naar klanten en opereren meerdere websites om de verschillende producten te verkopen. De website van Famous Smoke Shop werd gelanceerd in 1997 en na die tijd kwamen daar nog CigarAuctioneer, CigarMonster en CigarDomain bij. Op de website van Famous Smoke Shop staat het gehele product aanbod en men verkoopt meer dan 1000 verschillende sigarenmerken. Op de website van CigarAuctioneer worden humidors, aanstekers, sigarendozen en -knippers verkocht aan de hoogste bieder. CigarMonster is een site met ieder dag een deal, dan wel een sale met betrekking tot sigaren. En de pagina CigarDomain is geweid aan de groothandel van sigaren.

  Q&A DEEL 2: Algemeen

  Producten en Diensten Famous Smoke Shop

  Famous Smoke Shop is een van de grootste spelers in Amerika als het gaat om sigaren verkoop. Ze bieden een grote selectie aan sigaren zowel handgemaakte en machine gemaakte sigaren. Daarnaast verkopen ze verschillende humidors en accessoires. Famous Smoke Shop beweert de laagste prijs te hanteren die er op internet te vinden is op het gebied van A-merken en combineert dit met een vriendelijke en ervaren klantenservice. Famous Smoke Shop is de eigenaar en distributeur van een aantal sigaren merken die voor hen geproduceerd worden, zoals Padron, La Aurora, en bijvoorbeeld Rocky Patel. Op de website kunt u sigaren op verschillende manieren zoeken, zoals op merknaam, op prijs en bijvoorbeeld de drank waar de sigaar bij moet passen. Ze helpen u graag met het vinden van de perfecte sigaar.

  Bevindingen, klachten, review Famous Smoke Shop

  Bent u bekend met het bedrijf Famous Smoke Shop? Rookt u geregeld sigaren van het bedrijf? Misschien bent u wel abonnee van de maandelijkse catalogus? Of misschien bent u zelfs wel in de winkel van Famous Smoke Shop geweest? In alle gevallen dat u een mening kunt vormen over het bedrijf en / of haar producten, dan horen we van ErvaringenSite dat graag. We willen u dan ook vragen om een review hier achter te laten met daarin uw ervaringen en bevindingen met betrekking tot Famous Smoke Shop. Misschien heeft u wel klachten over het bedrijf? Ook dan horen we het graag. Bij voorbaat dank voor uw genomen moeite.

  Famous Smoke Shop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Famous Smoke Shop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Famous Smoke Shop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Famous Smoke Shop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Famous Smoke Shop actief?

  Famous Smoke Shop is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Famous Smoke Shop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.