fitbit

Alle reviews

fitbit

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon merklogo voor beoordelingen van Overig

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon

0 reviews

 Iedere webshop begint met een goede website. Maar ook wanneer je een fysieke winkel hebt of een kantoor hebt waar je je producten en die...

Star Stable merklogo voor beoordelingen van Apps

Star Stable

0 reviews

Online games en spellen zijn inmiddels niet meer weg te denken van het internet. Steeds meer producten richten zich op de markt voor jonge kinderen...

LogicLike merklogo voor beoordelingen van Apps

LogicLike

0 reviews

Ben je op zoek naar een app dat je als kind of volwassene kan helpen inzicht en kritisch denken te ontwikkelen? Neem dan gerust eens een kijkje bij...

Aion merklogo voor beoordelingen van Apps

Aion

0 reviews

Heb je ooit een nieuwe bank moeten uitkiezen? Met name als het gaat om bankieren wil je een betrouwbare en veilige partij waar je je zaken bij kan ...

fitbit

Fitbit, voluit ook wel Fitbit Inc. is een Amerikaans bedrijf dat activiteitstrackers produceert. De apparaten worden om de pols gedragen en meten allerlei gegevens zoals het aantal stappen, de hartslag, de slaapkwaliteit, het aantal beklommen trappen en andere persoonlijke gegevens die van belang zijn voor de fysieke conditie. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Fitbit lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Amerikaanse bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus ook nooit voor verrassingen te staan. 

Over Fitbit
Het hoofdkantoor van Fitbit in San Fransisco werd opgericht op 26 maart 2007 door James Park (CEO) en Eric Friedman (CTO). De eerste naam, tot oktober van het jaar 2007, was Healthy Metrics Research, Inc. Op 5 maart 2015 kondigde het bedrijf aan dat zij fitness coaching app ontwikkelaar Fitstar hadden gekocht. Op zeven mei 2015 kondigde het bedrijf een beursgang aan in de New York Stock Exchange. De handel in aandelen "FIT" begonnen op 18 juni 2015. Toen de koersen in 2016 met meer dan vijftig procent daalden kondigde James Park aan dat hij het bedrijf zou omvormen van een bedrijf voor consumenten elektronica naar een bedrijf voor digitale gezondheidszorg. 

Producten en diensten van Fitbit
Naast de activity trackers zelf, heeft Fitbit ook een website en een mobiele app voor iOS en Android. De trackers kunnen via Bluetooth gesynchroniseerd worden met bijvoorbeeld een mobiele telefoon. Gebruikers kunnen dan hun voedsel inname, hun activiteiten en hun gewicht invoeren en in de loop der tijd volgen. Het calorie verbruik wordt door het apparaat onder meer op basis van hartslag en bewegingen bepaald. Rond de app kan zich ook een community vormen, zodat gebruikers onderling uitdagingen aan kunnen gaan en kunnen strijden tegen andere gebruikers van het Amerikaanse bedrijf. 

Het eerste product dat het bedrijf uitbracht was de Fitbit Tracker. Deze kostten in oktober van 2017 zo'n drie honderd dollar. In 2018 verscheen de Versa, een smartwatch met een ander ontwerp en een lagere prijs. Bij de Fitbit Verse kwam begin 2019 een app waarmee een vrouw haar menstruatie cyclus bij kan houden en waarmee zij ook inzicht krijgt in haar vruchtbare periode en het geschatte moment van de ovulatie. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Fitbit
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Fitbit? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Fitbit op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Fitbit vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Fitbit of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Amerikaanse bedrijf Fitbit nu achter.