Florists

Alle reviews

Florists

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

CoolGift merklogo voor beoordelingen van Kinderen & baby
CoolGift
1 reviews

Lees hier alle beoordelingen over CoolGift en kom erachter hoe het zit met de service en dienstverlening van CoolGift. Als u op zoek bent naar een ...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Megagadgets
1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Albelli merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Cadeauwinkels producten
Albelli
1 reviews

Wilt u weten of u bij Albelli een mooi fotoboek kunt laten maken? Lees dan hier alle beoordelingen van klanten over Albelli. Als u van plan bent om...

Florists

Stuur jij mensen vaak bloemen en/of cadeaus? Voor verjaardagen, jubilea of gewoon als een verrassing? Dan zou de webshop van Florists wellicht wel interessant voor jou kunnen zijn! Op deze webshop kun je namelijk bloemen en/of andere cadeaus uitzoeken en laten bezorgen. Denk bijvoorbeeld aan planten, geschenkmanden, koekjes, chocolade-aardbeien en fruitmanden. Ben jij nieuwsgierig geworden naar dit bedrijf en zou jij graag meer willen weten over Florists? Bijvooreeld wat voorgaande klanten over Florists zeggen? Welke levertijden het bedrijf aanhoudt? Wat de kwaliteit van de diensten en producten van Florists is? En hoe de klantenservice van Florists met jouw vragen omgaat? Dan ben je hier bij ErvaringenSite aan het juiste adres! Op deze pagina hebben wij namelijk informatie, reviews en beoordelingen over Florists op een rijtje gezet. Op die manier kun jij je rustig in het bedrijf verdiepen en uiteindelijk een weloverwogen keuze maken. Tevens kun je op ErvaringenSitenog veel meer reviews over verschillende bedrijven in diverse sectoren lezen. 

Over Florists
Dit bedrijf is gevestigd in New York. Het team van Forists bestaat uit ervaren bloemisten en professionals in bloemen. De missie van Forists is het klaarmaken en bezorgen van bloemen en andere geschenken. Het bedrijf heeft een uitgebreide bloemencollectie en producten voor betaalbare prijzen. Zo kun je ervoor kiezen om bloemen te bestellen die worden geleverd door een lokale bloemenwinkel of worden verzonden in een geschenkdoos. 

De producten van Florists
Op de webshop van Florists kun je op zoek gaan naar boeketten en cadeaus door te filteren op diverse categorieën en gelegenheden. Deze categorieën zijn Sympathy, Birthday, Plants, Gift Baskets en Occasions. Florists heeft bloemen en cadeaus voor gelegenheden als verjaardagen, jubilea, Valentijnsdag of een geboorte. Bovendien verkoopt Florists ook diverse fruitboeketten met sinaasappels, ananas en aardbeien met chocolade op haar website. Ook voor planten en geschenkmanden kun je bij Florists terecht. Zo heeft Florists bijvoorbeeld geschenkmanden voor geboortes met een knuffel, een slabbetje, een babyshirt en een babymutsje. Of een geschenkmand voor kinderen met krijtjes, speelkaarten en klei. 

Florists.com klantenservice
Wil jij graag door Florists op de hoogte worden gehouden van updates? Dan kun je je op de website inschrijven voor de online nieuwsbrief en/of de social media kanalen van het bedrijf op Instagram, Facebook en Twitter volgen. Heb je vragen voor het bedrijf? Raadpleeg dan de veelgestelde vragen pagina op de website van Florists of neem contact op met het klantenserviceteam van Florists door het online contactformulier op de website in te vullen, te bellen naar +1 (800) 356-7478, een e-mail te sturen naar helpdesk@florists.com of gebruik te maken van de chatfunctie op de website. 

Klachten, Complimenten en Tips voor Florists
Heb jij zelf wel eens bloemen of cadeaus bij Florists besteld? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring met deze producten en het bedrijf. Ben jij tevreden met jouw bestelling? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van Florists ervaren? Laat jouw review over Florists achter op deze pagina en help daarmee anderen met het vinden van een geschikt boeket of cadeau voor geliefden.