ErvaringenSite

  Ervaringen Fotoalbumshop

  Een mooi fotoalbum, waar kan je een groot assortiment vinden om uit te kiezen? Online natuurlijk! Fotoalbumshop biedt heel wat fotoalbums aan in verschillende maten en stijlen. Er zit sowieso wel iets tussen dat je leuk vindt. Lees snel verder en kom te weten wat Fotoalbumshop zoal in haar assortiment heeft! Reviews van dit bedrijf kan je lezen op ErvaringenSite.

  Over Fotoalbumshop

  Fotoalbumshop werd opgericht door experts die al meer dan 25 jaar actief zijn en vertrouwd zijn met alle facetten van het vakgebied zoals onder andere de ontwikkeling van fotoalbums, design, productie en verkoop. Fotoalbumshop biedt een online webshop met een breed en hoogwaardig aanbod fotoalbums aan. Daar blijkt heel wat behoefte aan te zijn volgens marktonderzoek. Fotoalbumshop biedt albums aan in zowel een traditionele uitvoering als albums met een eigentijdse vormgeving en altijd met een hoge kwaliteitsstandaard. Fotoalbumshop wil je kennis laten maken met hun passie voor fotoalbums want in een leuk fotoalbum kan je mooie momenten vastleggen zoals bijvoorbeeld een baby- of huwelijksalbum zullen zorgen voor mooie herinneringen later. Fotoalbumshop werkt alleen met hoogwaardige materialen met een perfecte afwerking. Je mag dus een hoge kwaliteitsstandaard verwachten. De basisprincipes van Fotoalbumshop zijn eerlijkheid, openheid, snelheid en respect.


  Deze producten zijn ook terug te vinden in het assortiment van Fotoalbumshop.

  Diensten van Fotoalbumshop

  Bij Fotoalbumshop kan je terecht voor fotoalbums van hoge kwaliteit. De mensen bij fotoalbumshop doen er alles aan om hun producten steeds te verbeteren aan de hand van de nieuwste ontwikkelingen. Bij Fotoalbumshop kan je terecht voor alles dat te maken heeft met een fotoalbum. Je vindt er fotoalbums, schroefalbums, spiraalalbums, gastenboeken, insteekalbums, fotolijsten, huwelijksalbums, babyalbums en nog veel meer. Je vindt er ook fotodozen en plakmiddelen zodat je naar wens je fotoalbum kan vullen. Bij bestellingen boven de 100 euro wordt die gratis verzonden, onder een bestelbedrag van 100 euro betaal je 5.95 verzendkosten. Fotoalbumshop biedt heel wat betaalmogelijkheden aan zoals iDeal, bankoverschrijving, kredietkaart en nog veel meer.

  Vragen of klachten voor Fotoalbumshop

  Heb je een vraag voor Fotoalbumshop? Weet je niet zeker welk fotoalbum geschikt is voor jouw project of heb je vragen over de levering? Dan neem je best contact op met iemand van Fotoalbumshop. Je kan een medewerker bereiken via het contactformulier dat je vindt op de website van Fotoalbumshop. Je kan ze ook altijd bellen of een e-mail of brief sturen. Op de website vind je ook een categorie met veel gestelde vragen, misschien vind je daar wel het antwoord dat je zoekt.

  Schrijf ook een review!

  Je vindt het ook wel belangrijk om te weten wat andere klanten vinden van een bedrijf voor je er zelf een aankoop doet of een contract tekent. Daarom is het belangrijk dat mensen die al ervaring hebben met een bedrijf, als dat nu goed of slecht is, een review achterlaten op ErvaringenSite. Zo weet jij en anderen wat je kan verwachten van een bepaald bedrijf en dan kom je niet voor verassingen te staan. Laat dus zeker van je horen op ErvaringenSite, dé reviewsite van Vlaanderen!

  Fotoalbumshop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  5
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  3 fotoalbums

  Ik bestelde online 3 fotoalbums ter waarde van plus/minus 48€. Doch ik kreeg ze nooit opgestuurd. Alle pogingen om contact te nemen (telefoon,mail) blijven onbeantwoord. Je slaagt er niet in om contact te nemen. Ik denk dat de firma niet meer bestaat.

  Door: Annick veekmans04-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Schrijf zelf een review over Fotoalbumshop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fotoalbumshop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Fotoalbumshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fotoalbumshop actief?

  Fotoalbumshop is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels, Foto en Canvas

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fotoalbumshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.