ErvaringenSite

  Ervaringen Goed Gevoel

  Is het aanvragen of opzeggen van een abonnement op een tijdschrift makkelijk nu dat dit via internet kan? Klanten die hier al ervaring mee hebben vertellen er meer over in de reviews die zij op onze website publiceren. Op die manier kom je eenvoudig en snel te weten wat je kunt verwachten als je interesse hebt om een abonnement op een bepaald magazine af te sluiten. Wordt je als nieuwe klant behandeld zoals je mag verwachten? Hoe makkelijk is het opzeggen van een abonnement? Gaat het bedrijf veilig met jouw persoonlijke gegevens om? Het zijn allemaal vragen waar de gepubliceerde reviews en meningen antwoord op geven. Zodoende kun je voor jezelf een weloverwogen keuze maken hoe je het beste een abonnement op een tijdschrift naar keuze afsluit.

  Over Goed Gevoel

  Goed Gevoel is een magazine dat maandelijks uitgegeven wordt door DPG Media NV in Antwerpen. In het blad worden onderwerpen zoals gezondheid en relaties besproken. Via de website van Goed Gevoel kun je een abonnement afsluiten op dit tijdschrift. Je kunt kiezen uit diverse abonnementen die goedkoper worden al naar gelang de duur van de overeenkomst. DPG Media maakt het haar klanten graag makkelijk en biedt daarom meerdere betaalmogelijkheden. Je hebt zodoende onder andere de keuze om te betalen via creditcard, Belfius of Mister Cash. Als je een abonnement via deze website afsluit krijg je bovendien een welkomstgeschenk. Heb je nog vragen over het blad of de verschillende abonnementen? Neem dan op werkdagen tijdens kantooruren contact op met de klantenservice die telefonisch en schriftelijk bereikbaar is.

  Energiesystemen: Algemeen

  De producten van Goed Gevoel

  Op het moment dat je een abonnement op dit tijdschrift neemt dan krijg je het blad elke maand gratis thuisbezorgd. Daarnaast krijg je toegang tot de app van het magazine zodat je iedere nieuwe uitgave op elk moment ook digitaal kunt lezen. Bovendien krijgen abonnees extra kortingen op producten die in het tijdschrift aangeboden worden en maken zij kans op interessante prijzen. DPG Media biedt je drie verschillende abonnementen om dit blad maandelijks te ontvangen. Het verschil zit hem in de duur van het contract dat loopt van 1 tot 3 jaar. Elk abonnement is op te zeggen door minstens twee weken voor het einde ervan contact op te nemen met de site en je wensen kenbaar te maken.

  Reviews over Goed Gevoel

  Ben jij op dit moment abonnee of abonnee geweest van Goed Gevoel en heb je van deze site gebruik gemaakt om je abonnement af te sluiten of op te zeggen? Dan willen wij graag van je horen wat jouw ervaring is met het blad. En dat niet alleen, ook willen we graag weten hoe jij je als klant behandeld voelt door de klantenservice van DPG Media. Consumenten die nu nog twijfelen over een abonnement lezen graag jouw jouw commentaar over Goed Gevoel en we nodigen je daarom uit om jouw review op onze website te plaatsen. Zo helpen we elkaar om exact te laten zien hoe deze uitgever met haar klanten omgaat en wat zij van de geboden service én het uitgegeven blad vinden. Door in jouw beoordeling in te gaan op de plus- en minpunten van het tijdschrift maak je het voor de twijfelaars een stuk eenvoudiger om een beslissing te nemen.

  Goed Gevoel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Goed Gevoel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Goed Gevoel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Goed Gevoel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Goed Gevoel actief?

  Goed Gevoel is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Goed Gevoel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.