ErvaringenSite

  Ervaringen Groepaankoop.be

  Elektriciteit en energie worden jaar na jaar steeds duurder. Hoe krijg je je elektriciteit factuur naar beneden? Gelukkig bestaan er zonnepanelen maar die kunnen soms best prijzig zijn als je die aankoopt, maar daarvoor bestaat Groepaankoop.be! Je kan er in groep zonnepanelen kopen tegen een lagere prijs, win-win!

  Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Groepaankoop.be lees je op deze pagina!
  Heb je zelf al ervaring met Groepaankoop.be? Laat dan zeker een reactie achter, zo help je anderen bij het nemen van een beslissing en weten ze meteen wat ze mogen verwachten van Groepaankoop.be

  Over Groepaankoop.be

  Aankopen in groep zijn altijd goedkoper en wat is er beter dan een paar van je zuurverdiende centjes te sparen? Bij Groepaankoop kan je in groep zonnepanelen aankoop, je krijgt er dan een offerte op maat die 17% goedkoper is ten opzichte van een gemiddelde installatie. Groepaankoop heeft een veiling uitgeschreven voor 750 zonnepaneel-installaties bij de beste leveranciers op basis van prijs en kwaliteit. 1500 particulieren kunnen inschrijven voor een afspraak bij hen thuis. Zonnepanelen zijn een slimme investering omdat je de installatie al op 8 jaar terugverdiend hebt en je hebt zo goed als gratis elektriciteit.


  Groepsaankopen zonnepanelen, uitgelegd door Test Aankoop.

  Diensten van Groepaankoop.be

  Bij Groepaankoop kan je deelnemen aan groepsaankopen voor zonnepanelen. Je hoeft zelf niet alles uit te pluizen, dat werd al gedaan voor jou. Je kan online een afspraak maken, dan brengt de leverancier je een bezoekje en krijg je een offerte die berekend is op je woning en verbruik. De huidige leveranciers zijn 12% goedkoper dan hun groepsaankoop van 2016 en 17% goedkoper dan ene gemiddelde installatie. Op 8 jaar heb je je investering terugverdiend, je krijgt gegarandeerd 25 jaar energie uit je zonnepanelen en je kan jarenlang genieten van gratis én groene stroom.

  Vragen of klachten voor Groepaankoop.be

  Heb je vragen of een klacht over Groepaankoop.be? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via e-mail. Groepaankoop heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Groepaankoop? Hoe verliep de service? Hoe verliep de installatie en het contact met de leverancier? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Groepaankoop.be. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om je aan te sluiten bij de groepsaankoop op Groepaankoop.be? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite.

  Groepaankoop.be
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  2.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  3
  Leveren
  rating
  2.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  elektrische fiets

  Er wordt niet afgeleverd wat beloofd werd. Service is alles behalve oké. Garantie is een lachertje. Onvriendelijke medewerkers die vragen negeren.

  Door: Marit Vanderwegen14-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  hmm... uh ....

  Het probleem is dat men je email adressen gemakkelijk bemachtigt en dat het meestal door eigen schuld is.

  groepaankoop.be is niet hetzelfde als groepsaankoop.be

  Ik vrees dat er geen echte oplossing is tenzij de ".be" alleen toe te kennen na een bijzonder strenge controle door een centrale onder toezicht en volgens strenge regels met eventuele veroordelingen door het gerecht. Hoeveel buitenlandse .be zijn al niet gevestigd in andere landen ?

  Door: lgi g:ighi:04-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  niets, ze vallen mij lastig per mail

  Ik schrijf dit na een search op google omdat ik wou weten of andere mensen met hetzelfde als ik geconfronteerd worden. Namelijk constante emails die niet lijken te stoppen. Dit wordt ongevraagd gestuurd en mezelf uitschrijven via de link onderaan in de mail, heeft duidelijk géén effect.
  Na wat opzoekingswerk kom ik op hetzelfde uit als mijn voorganger die hier schrijft: nergens gegevens te vinden, géén telnr, geen adres, geen contactpersonen... .
  Firma in het Litouwse, niettegenstaande dat de mail afkomstig is van verschillende mensen zoals Michel Verbiest, Karen Van Damme en Koen Dumortier.
  Bescherm jezelf en ga niet in op deze "aanbiedingen".

  Door: Wouter23-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  schimmige constructie

  Ik schrijf deze review naar aanleiding van een onaangeschreven commerciële email die ik gekregen heb van dit bedrijf. Dat de website mooi is opgezet en vol lof is over zijn eigen eenvoud, transparantie en becherming van het privé-leven, staat in schril contrast met de werkelijkheid.

  Nergens op de website is een telefoonnummer te vinden, noch een adres, bedrijf of organisatie. Zij verschuilen zich achter één email adres en Facebook.

  Men kan enkel opzoeken wie de eigenaar van de domeinnaam groepenaankoop.be is: "Aurumify" UAB, een Litouws bedrijfje met twee werknemers, en dat is zowat alles dat men kan terugvinden. Niet vertrouwen !

  Door: Freddy Vandriessche10-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Groepaankoop.be

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Groepaankoop.be een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Groepaankoop.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Groepaankoop.be actief?

  Groepaankoop.be is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel & Winnen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Groepaankoop.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.