ErvaringenSite

  Ervaringen GroupDeal

  Wie wil nu geen dealtje scoren aan een scherpe prijs? Bij GroupDeal kan het! Je vindt er telkens nieuwe aanbiedingen die slechts tijdelijk beschikbaar zijn, snel zijn is dus de boodschap! Wat klanten vinden van GroupDeal, hun aanbod, service en levering lees je hier op ErvaringenSite!

  Over Groupdeal

  Groupdeal is een platform met dagaanbiedingen waar producten en diensten aangeboden worden tegen aantrekkelijkeprijzen. GroupDeal werd in 2010 gelanceerd en heeft sindsdien duizenden producten en diensten aangeboden, het is een onderdeel van Telegraaf Media Groep. De producten lopen sterk uiteen van elektronica, tot cursussen, mode, sieraden, beauty & wellness, evenementen en weekendjes weg. Een productcategorie die ook belangrijk is bij GroupDeal zijn de gratis producten en euroknallers. Iedere deal staat tussen 24 en 72 uur online. De Nederlandse site (GroupDeal.nl) bereikt maandelijks zo'n 1.8 miljoen mensen, hun nieuwsbrief bereikt dagelijks 1 miljoen mensen. In Vlaanderen ligt dit aantal wat lager maar het blijft sterk groeien.


  Een productreview van een klant van GroupDeal

  Diensten van GroupDeal

  Bij GroupDeal kan je vaak producten scoren aan sterk verminderde prijzen. De deals staan slechts tijdelijk online voor zo'n 24 tot 72 uur. Je vindt er heel wat zoals onder andere dingen voor in de keuken (vuilnisbakken, pannen, messen, …), voor in de slaapkamer (wekkers, hoeslakens, matrasbeschermers, plaids, …), elektronica (computermuizen, waterkokers, wijnkoelkasten, onkruidbranders, blenders, usb-sticks, …), boxsprings, pantoffels, keukenrobots en zelfs vakanties zoals bijvoorbeeld een 8-daagse in Oostenrijk, 4 dagen in een kasteel inclusief boottrip, …

  Klachten of vragen over GroupDeal


  Heb je vragen of een klacht over GroupDeal? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een online contactformulier of via de telefoon. De website beschikt ook over een live chat met één van de medewerkers van GroupDeal, deze persoon zal je dan zo snel mogelijk verder helpen met je vraag of opmerking. Op de website vind je ook een FAQ waar je alle veelgestelde vragen vindt, misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met GroupDeal? Heb je net je bestelling ontvangen en ben je blij met de artikelen? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van GroupDeal. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij GroupDeal? Lees dan enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  GroupDeal
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over GroupDeal

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is GroupDeal een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over GroupDeal. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is GroupDeal actief?

  GroupDeal is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel & Winnen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van GroupDeal gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.