ErvaringenSite

  Ervaringen Helpling

  Het is niet altijd gemakkelijk om je huis rein te houden. Je hebt een drukke job, je moet voor de kinderen zorgen, tijd maken voor je hobby’s, enzovoort. Maar uiteraard betekent dit niet dat je je woonplaats kan laten veranderen in een stal! Wat veel mensen dan doen is een huishoudelijke hulp inschakelen, vaak via een dienst zoals Helpling. Die kan dan de taken overnemen waar jij geen tijd, of simpelweg geen zin, voor hebt! Hierbij komen dan wel weer andere problemen kijken. Weet je zeker dat je huishoudelijke hulp betrouwbaar is? Zal die wel een goed resultaat afleveren? Het is onmogelijk om dit op voorhand is te schatten, maar als je alvast een algemene indruk wil krijgen van wat anderen denken van Helpling, kan je best de reviews en ervaringen hier op ErvaringenSite lezen. Je wil immers toch dat je huishouden in goede handen is?

  Over Helpling
  Helpling is begonnen in 2014 als een Duits bedrijf, met de uitbreiding naar Nederland een aantal maanden later. Helpling Nederland BV is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in het aanbieden van huishoudelijke hulp. Het is in feite een online marktplaats die fungeert als tussenpersoon voor huishoudens die op zoek zijn naar een schoonmaker en schoonmakers die op zoek zijn naar werk. Momenteel is Helpling beschikbaar in ongeveer 50 steden in Nederland, waaronder Amsterdam, Den Haag en Utrecht, en hebben ze bij meer dan 100.000 huishoudens in totaal schoongemaakt. Ongeveer 3000 huishoudens per dag maken gebruik van de dienst. Het bedrijf is internationaal actief in 10 verschillende landen.

  Producten en diensten van Helpling
  Het systeem van Helpling werkt in 4 stappen:

 • Vul je postcode in om een huishoudelijke hulp in je buurt te vinden
 • Kies de gewenste datum en tijd van de schoonmaak, alsook de frequentie en duurtijd en andere details
 • Selecteer een geschikte huishoudelijke hulp uit de beschikbare profielen op de site
 • Verstuur je verzoeken, waarbij de eerste huishoudelijke hulp die kan bij jou komt schoonmaken
 • Op de website van Helpling kan je de persoonlijke profielen vinden van alle schoonmakers die op hun platform actief zijn. Hierop kan je beoordelingen van andere mensen, het uurtarief, eventuele VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en wat andere gegevens vinden. Bij de eerste schoonmaak met een bepaalde schoonmaker dien je best zelf thuis aanwezig te zijn om alles in goede banen te leiden en de schoonmaker uit te leggen wat je precies verwacht. Je bent zelf verantwoordelijk voor de schoonmaakmiddelen en benodigdheden. Er bestaat ook een Helpling app waarmee je de boekingen van je schoonmakers kan regelen en bekijken. Betalen kan je online doen, nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

  Klachten, complimenten en tips voor Helpling
  Als je de schoonmaker een persoonlijke beoordeling wil geven, kan je dat doen via de website van Helpling. Dat komt dan op het profiel van hem/haar terecht. En als je een review wil geven over Helpling zelf kan je dat doen hier bij ErvaringenSite! Deel je ervaringen met dit online platform en help andere mensen om te beslissen of ze Helpling willen inschakelen of niet. Is Helpling betrouwbaar, ben je er tevreden van, of net niet? Laat het weten!

  Algemeen kampioenschap

  Helpling
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Helpling

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Helpling een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Helpling. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Helpling actief?

  Helpling is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Helpling gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.