House Protec

Alle reviews

House Protec

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig

ReBuy

0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig

Ongediertewinkel

0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

Harney & Sons Fine Teas merklogo voor beoordelingen van Overig

Harney & Sons Fine Teas

1 reviews

Heb jij je weleens afgevraagd hoeveel soorten thee er zijn? Op die vraag is bijna geen antwoord te geven als je alleen al kijkt naar het aantal onl...

House Protec

Als je interesse hebt om geld te besparen op het verbruik van energie en schoonmaakmiddelen, en dol bent op frisse, zachte kleding, zou het aanbod van House Protec misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Of ben je misschien al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? Indien dit inderdaad het geval zou zijn, kun je op deze pagina een korte, informatieve House Protec review schrijven. Zo geef je andere potentiële klanten de kans om voor zichzelf te beslissen of het aanbod van dit bedrijf zou kunnen aansluiten op hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften. Het maakt overigens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, omdat we op deze pagina alle reviews hoe dan ook publiceren.

Over House Protec
Bij House Protec zou je terecht kunnen voor waterverzachters aan fabrieksprijzen. Met een waterverzachter zou je namelijk tot 650 euro per jaar kunnen besparen. Op die manier zou je je douche en badkamer kunnen vrijwaren van kalkaanslag, tot 57% minder schoonmaakmiddelen gebruiken en frissere, zachtere kleding en linnen hebben. Bij House Protec zou je dus een waterverzachter in huis kunnen halen voor een uitzonderlijk scherpe prijs en meteen tot honderden euro's per jaar kunnen besparen. De reden hiervoor is namelijk dat je dankzij de efficiënte werking van een waterverzachter 70% op het verbruik van detergenten en 25% op het verbruik van energie bespaart.

Producten en diensten van House Protec
Op de website van House Protec kun je bovenaan klikken op een van de volgende categorieën: Promo, Voordelen en Contact. Zodra je op een van deze drie knoppen klikt, krijg je meer specifieke en relevante informatie. Verder is er ook een aparte knop via welke weg je prijzen en informatie kunt aanvragen. Volgens dit bedrijf heeft 80% van de Vlaamse gezinnen te maken met hard leidingwater dat veel kalk bevat. Het gevolg zijn witte vlekken, hardnekkige aanslag op kranen en douchekoppen, water met een geurtje en een rare smaak. Een waterontharder zou volgens House Protec een oplossing kunnen zijn, met als voordelen minder energieverbruik, beter voor je toestellen, goed voor de portemonnee, de huid en de algemene gezondheid en een tweevoudige werking. Wens je online een prijsaanvraag in te dienen? Dan kun je het online formulier aanvullen met enkele gegevens, zoals je voornaam, familienaam, e-mail, telefoon en postcode.

Complimenten, klachten en tips voor House Protec
Heb je ooit al een bestelling bij dit bedrijf geplaatst? Grijp dan snel de kans om jouw persoonlijke House Protec ervaringen met onze bezoekers te delen in de vorm van een bondige, eerlijke review. Zo kun je onze bezoekers laten weten of je tevreden bent met de aankoop- en betaalprocedure, wat je van de door dit bedrijf verkochte waterverzachters vindt, en of je als klant kunt rekenen op een vlotte, vriendelijke klantenservice als je vragen of opmerkingen hebt. Of misschien wil je wel enkele nuttige tips met onze bezoekers delen? Laat het ons zeker weten! Tot slot kun je op deze pagina lezen wat mensen zoal over hun ervaringen met andere bedrijven schrijven.