ErvaringenSite

  Ervaringen iBOOD.com

  Ook altijd op zoek naar de beste deals op allerlei gebied? Dan is het misschien een idee om je aan te sluiten bij de iBOOD community. Een platform met zeer scherpe aanbiedingen op allerlei gebied. Wat anderen van dit platform vinden kun je hier lezen.

  Over iBOOD.com

  De naam is een afkorting van ‘internet’s Best Online Offer Daily’. Dit is een Europees community platform waar je iedere dag opnieuw de beste merken tegen de scherpste prijzen kunt vinden. iBOOD.com is vijf keer op rij de winnaar van de Website van het jaar Award geweest in de categorie E-commerce. Op 26 september 2005 ging de allereerste dagdeal van iBOOD het internet op. Het begrip ‘dagdeal’ werd mede populair door het productforum waar geïnteresseerden over de deal konden discussiëren. iBOOD groeide snel, in België, & Nederland maar ook UK, Ierland, Polen, Oostenrijk. Kort na de lancering in Duisland won iBOOD in 2008 het ComputerBild Testsieger-predikaat en in 2009 beloonde de iBOOD community zichzelf met de winst van de ‘Website van het Jaar-award’ in België, een succes dat zich sindsdien ieder jaar herhaald. Midden 2012 werden iBOOD ‘zusjes’ Sports & Fashion en Home & Living gestart en daarna de Extra. De echte online koopjesjacht, de iBOOD HUNT, was al een begrip en populair in alle landen. In April 2015 nam Media Markt een meerderheidsbelang in iBOOD, en ook achter de schermen groeide iBOOD.


  Wat zit er in die geheimzinnige box van 100 euro bij de iBOOD Hunt? Hier laat een gelukkige 'winnaar' zijn buit graag zien: unboxing de box uit de iBOOD Hunt

  Diensten

  Op iBOOD kun je verschillende aanbiedingen in vier verschillende categorieën vinden.

  1. DagDeals: Tot middernacht is dit de beste A-merk deal uit diverse categorieen, tegen de laagste prijs die je online vinden kunt. Alléén vandaag tot middernacht beschikbaar, of tot de voorraad op is. Daarna komt de volgende DagDeal online

  2. FlashSales: Dit is een groep aanbiedingen die bij elkaar horen omdat ze in een bepaald thema vallen bijvoorbeeld, of allemaal van het zelfde merk zijn. Meerdere dagen beschikbaar zolang de voorraad strekt.

  3. HUNT: In 24 of 48 uur komt de ene na de andere deal in snel tempo voorbij waarbij voor alles geldt: op is op! Als je ingeschreven bent voor de nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden over wanneer er weer een HUNT is.

  4. SecretDeals: Exclusieve geheime deals van A-merken tegen een absolute bodemprijs die niet op de reguliere iBOOD te vinden is. Je krijgt hem aangeboden door een rokend figuur in regenjas. Soms duikt hij op op Facebook, soms op Twitter en soms komt hij per e-mail naar je toe.

  De iBOOD-deal community telt inmiddels bijna twee miljoen leden. De community is actief op het iBOOD Productforum, waar ervaringen gedeeld worden. Ook is er regelmatig een gesprek met een Product Expert die ál je vragen kan beantwoorden. Ook op Twitter en Facebook spreekt de community elkaar regelmatig. Op de website kun je per product op ‘praat mee’ klikken om ook mee te discussiëren.

  Klachten

  In het algemeen geldt dat je je aankoop binnen 14 dagen kunt annuleren. Je kunt dit het beste via je account regelen. Ga naar ‘mijn iBOOD’ . Geef daar aan wat er aan de hand is. Is je product defect, wil je de aankoop annuleren, etc. Je krijgt dan instructies over wat je moet doen. Dus ook voor defecten binnen de garantie kun je hier terecht.

  iBOOD echt goedkoop of niet, wat is jouw ervaring?

  Hier bij ErvaringenSite kun je jouw mening over iBOOD delen. Zijn de aanbiedingen écht scherp of niet, hoe goed of slecht is de service etc. Alles wat je weet over deze webshop kun je hier delen, anderen hebben daar profijt van!

  Hoe beoordelen klanten iBOOD? Zijn de aanbiedingen echt scherp? Hoe werkt iBOOD Hunt en is het echt wel zo goedkoop? Wat zit er in 'de doos'? Lees de reviews!

  iBOOD.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over iBOOD.com

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is iBOOD.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over iBOOD.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is iBOOD.com actief?

  iBOOD.com is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica, Voordeel & Winnen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van iBOOD.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.