IMS Vintage Photos

Alle reviews

IMS Vintage Photos

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Fotofabriek merklogo voor beoordelingen van Cadeauwinkels
Fotofabriek
0 reviews

Wat te doen met al die mooie digitale foto’s die je op je desktop of laptop hebt verzameld? Een idee is om de mooiste te gebruiken voor het o...

Fotogeschenk merklogo voor beoordelingen van Foto en Canvas
Fotogeschenk
0 reviews

Wil je je ouders, partner of beste vriendin verrassen met een geschenk? Of ben je op zoek naar een manier om al je foto's van de afgelopen zom...

Nikkel Art merklogo voor beoordelingen van Foto en Canvas
Nikkel Art
0 reviews

Als je je partner, ouders of beste vriend wilt verrassen met wanddecoratie op maat, of je eigen woonkamer wat wilt opfrissen, kun je het aanbod van...

123TuinPoster merklogo voor beoordelingen van Foto en Canvas
123TuinPoster
0 reviews

Loop je wel eens over straat en zie je dan van die grote posters oftewel flyers. Wist je dat posters al vanaf de middeleeuwen bestaan? Dat klopt al...

IMS Vintage Photos

Verzamel jij historische foto's van belangrijke momenten en/of personen? Wellicht is het dan de moeite waard om de website van IMS Vintage Photoste bezoeken. Dit bedrijf is namelijk gespecialiseerd in het digitaliseren van fysieke foto's van krantenarchieven. Het bedrijf krijgt de originele vintage foto's van de krantenarchieven en deze zijn (na het digitaliseringsproces) -als verzamelobjecten- te bestellen op de webshop van IMS Vintage Photos. Maar is dit bedrijf wel betrouwbaar? Is het gemakkelijk om een bestelling op de website te plaatsen? Hoe lang duurt het voordat je jouw originele foto in huis hebt? Kan je jouw foto nog retourneren en hoe gaat de klantenservice van IMS Vintage Photos om met jouw vragen? Op ErvaringenSite krijg jij antwoord op deze vragen. Op deze pagina hebben wij namelijk reviews en beoordelingen over IMS Vintage Photos verzameld, zodat jij een eerste indruk kunt opdoen van het bedrijf. Heb jij zelf wel eens een vintage foto op de webshop van IMS Vintage Photos besteld? Dan zouden wij het erg op prijs stellen als jij een review op deze pagina wilt achterlaten. 

Over IMS Vintage Photos
Dit bedrijf werd op 21 januari 1946 opgericht als een fotobureau, maar in 2013 is het bedrijf begonnen met het wereldwijd verkopen van originele vintage foto's. IMS Vintage Photos is een expert in het digitaliseren van fysieke foto's en daarom werken ze samen met krantenarchieven over de hele wereld. In ruil voor het digitaliseren van de foto's, ontvangt het bedrijf de originele foto's. 

IMS Vintage Photos verkoopt deze originele vintage persfoto's vervolgens aan iedereen die geïnteresseerd is in het verzamelen van een historisch moment. Echter, de kopers van deze foto's kopen daarmee niet het auteursrecht. Deze foto's worden namelijk uitsluitend verkocht als verzamelobjecten en daarom moet de koper de auteursrechten volgen. Als je graag wilt weten wie het auteursrecht van jouw gekochte foto's heeft, kun je contact opnemen met IMS Vintage Photos. 

De producten en diensten van IMS Vintage Photos
Het assortiment aan historische foto's op de website van IMS Vintage Photos is onderverdeeld in diverse collecties. Voorbeelden van collecties waarop je kunt filteren zijn aviation, cars, military and war, movies, music, people, royals, ships, sports en nature and animals. 

Naast originele, historische foto's verkoopt het bedrijf ook vintage merchandise, cadeaubonnen, fotolijsten en cadeauboxen. 

Wil jij graag door het bedrijf op de hoogte gehouden worden van updates? Vergeet dan niet om je op de website in te schrijven voor de online nieuwsbrief. Tevens kun je IMS Vintage Photos volgen op de social media kanalen Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en LinkedIn. 

Geaccepteerde betaalmogelijkheden IMS Vintage Photos
Je kunt je historische foto's van IMS Vintage Photos afrekenen met creditcard (Maestro, Mastercard, Visa, JCB), Visa Electron, PayPal en Union Pay. 

Klachten, Complimenten en Tips voor IMS Vintage Photos
Bestel jij zelf wel eens originele vintage foto's op de webshop van IMS Vintage Photos?
 Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring met deze webshop. Ben jij tevreden met de foto's die jij van IMS Vintage Photos ontvangt? Hoe gaat de klantenservice van IMS Vintage Photos om met jouw vragen? Laat jouw review over IMS Vintage Photos achter op deze pagina en help daarmee andere geschiedenisliefhebbers met het verzamelen van waardevolle, historische momenten.