ErvaringenSite

  Ervaringen IMS Vintage Photos

  Verzamel jij historische foto's van belangrijke momenten en/of personen? Wellicht is het dan de moeite waard om de website van IMS Vintage Photoste bezoeken. Dit bedrijf is namelijk gespecialiseerd in het digitaliseren van fysieke foto's van krantenarchieven. Het bedrijf krijgt de originele vintage foto's van de krantenarchieven en deze zijn (na het digitaliseringsproces) -als verzamelobjecten- te bestellen op de webshop van IMS Vintage Photos. Maar is dit bedrijf wel betrouwbaar? Is het gemakkelijk om een bestelling op de website te plaatsen? Hoe lang duurt het voordat je jouw originele foto in huis hebt? Kan je jouw foto nog retourneren en hoe gaat de klantenservice van IMS Vintage Photos om met jouw vragen? Op ErvaringenSite krijg jij antwoord op deze vragen. Op deze pagina hebben wij namelijk reviews en beoordelingen over IMS Vintage Photos verzameld, zodat jij een eerste indruk kunt opdoen van het bedrijf. Heb jij zelf wel eens een vintage foto op de webshop van IMS Vintage Photos besteld? Dan zouden wij het erg op prijs stellen als jij een review op deze pagina wilt achterlaten.

  Over IMS Vintage Photos

  Dit bedrijf werd op 21 januari 1946 opgericht als een fotobureau, maar in 2013 is het bedrijf begonnen met het wereldwijd verkopen van originele vintage foto's. IMS Vintage Photos is een expert in het digitaliseren van fysieke foto's en daarom werken ze samen met krantenarchieven over de hele wereld. In ruil voor het digitaliseren van de foto's, ontvangt het bedrijf de originele foto's.

  IMS Vintage Photos verkoopt deze originele vintage persfoto's vervolgens aan iedereen die geïnteresseerd is in het verzamelen van een historisch moment. Echter, de kopers van deze foto's kopen daarmee niet het auteursrecht. Deze foto's worden namelijk uitsluitend verkocht als verzamelobjecten en daarom moet de koper de auteursrechten volgen. Als je graag wilt weten wie het auteursrecht van jouw gekochte foto's heeft, kun je contact opnemen met IMS Vintage Photos.

  1A KLASSIEKE TALEN: ALGEMEEN

  De producten en diensten van IMS Vintage Photos

  Het assortiment aan historische foto's op de website van IMS Vintage Photos is onderverdeeld in diverse collecties. Voorbeelden van collecties waarop je kunt filteren zijn aviation, cars, military and war, movies, music, people, royals, ships, sports en nature and animals.

  Naast originele, historische foto's verkoopt het bedrijf ook vintage merchandise, cadeaubonnen, fotolijsten en cadeauboxen.

  Wil jij graag door het bedrijf op de hoogte gehouden worden van updates? Vergeet dan niet om je op de website in te schrijven voor de online nieuwsbrief. Tevens kun je IMS Vintage Photos volgen op de social media kanalen Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en LinkedIn.

  Geaccepteerde betaalmogelijkheden IMS Vintage Photos

  Je kunt je historische foto's van IMS Vintage Photos afrekenen met creditcard (Maestro, Mastercard, Visa, JCB), Visa Electron, PayPal en Union Pay.

  Klachten, Complimenten en Tips voor IMS Vintage Photos
  Bestel jij zelf wel eens originele vintage foto's op de webshop van IMS Vintage Photos?

  Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring met deze webshop. Ben jij tevreden met de foto's die jij van IMS Vintage Photos ontvangt? Hoe gaat de klantenservice van IMS Vintage Photos om met jouw vragen? Laat jouw review over IMS Vintage Photos achter op deze pagina en help daarmee andere geschiedenisliefhebbers met het verzamelen van waardevolle, historische momenten.

  IMS Vintage Photos
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over IMS Vintage Photos

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is IMS Vintage Photos een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over IMS Vintage Photos. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is IMS Vintage Photos actief?

  IMS Vintage Photos is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Foto en Canvas

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van IMS Vintage Photos gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.