Inner Dimension TV

Alle reviews

Inner Dimension TV

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig

ReBuy

0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig

Ongediertewinkel

0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

Harney & Sons Fine Teas merklogo voor beoordelingen van Overig

Harney & Sons Fine Teas

1 reviews

Heb jij je weleens afgevraagd hoeveel soorten thee er zijn? Op die vraag is bijna geen antwoord te geven als je alleen al kijkt naar het aantal onl...

Inner Dimension TV

Heeft u weleens een yogales gevolgd en zou u dat best vaker willen doen? Wellicht is het een goed idee om de website van Inner Dimension TV eens op te zoeken. Althans als je moet afgaan op wat ze zelf vermelden op hun website. Ze zouden uw lichaam transformeren en uw ziel wakker maken. Dit zouden ze doen door middel van een online platform gericht op yoga, meditatie en zelfontwikkeling. Dit klinkt natuurlijk erg interessant, maar als u voor de zekerheid wil weten wat andere mensen hiervan vinden dan bent u hier op het juiste adres. Hier op ErvaringenSite leest u reviews van met daarin meningen, ervaringen en wellicht ook klachten met betrekking tot Inner Dimension TV en haar aanbod.

Over Inner Dimension TV
Inner Dimension TV is opgericht door Travis Eliot en Lauren Eckstrom in Los Angeles. Ze bieden een online platform waar men door middel van een abonnement toegang krijgt tot de inhoud. Het platform biedt hoogwaardige opnames, programma’s en lessen met betrekking tot yoga, meditatie en persoonlijke groei. Inner Dimension TV heeft als missie om innovatieve inhoud te creëren die de 6 dimensies en uw uiterste potentieel inspireert. Wanneer ze het hebben over de 6 innerlijke dimensies bedoelen ze; lichaam, energie, geest, hart, wijsheid en ziel. Naast de website heeft het platform ook een app, waarmee u na inloggen toegang krijgt tot dezelfde inhoud als de website. De app maakt het mogelijk om ook bijvoorbeeld wanneer u onderweg bent uw dagelijkse routines te blijven uitoefenen. Het abonnement kost vijftien dollar per maand of honderdtwintig dollar per jaar.

Producten en Diensten Inner Dimension TV
Eenmaal abonnee van Inner Dimension TV krijgt u toegang tot de inhoud van het platform. Kijken naar het aanbod wanneer u een maal ingelogd bent, dan ziet u een verdeling in Power Yoga, Yin Yoga, Pranayama, Restorative Yoga, Gentle Yoga, Zwangerschapsyoga, Meditatie en Wijsheden. Per categorie hebben ze een uitgebreid aanbod aan filmmateriaal en staat per filmpje beschreven hoe lang deze duurt voor wie het bedoeld is en wat er precies in behandeld wordt. Het platform is qua inhoud continu gericht op de 6 dimensie van de mens en geschikt voor zowel beginner als ervaren yogi.

Inner Dimension Acadamy
Wanneer u als abonnee meer dan 6 maanden actief op het platform bent, biedt Inner Dimension TV de mogelijkheid aan om deel te nemen aan de Inner Dimension Acadamy. Hier leert u in zogeheten Masterclasses om uiteindelijk zelf les te kunnen gaan geven in yoga. Ook wanneer u dit niet van plan bent kan deze opleiding, qua inhoud alleen al, erg interessant zijn. Het programma bestaat uit twee delen. Het eerste deel legt meer de nadruk op de Holistic Yoga Flow methode. Terwijl het tweede deel meer de nadruk legt op het lesgeven zelf. De kosten van de opleiding zijn negenhonderdvijfennegentig dollar en kan geheel online gevolgd worden.

Ervaringen, Meningen, reviews Inner Dimension TV
Bent u reeds bekend met Inner Dimension TV? Heeft u misschien een abonnement van het platform? Of bent u wellicht zelfs wel een van de Masterclasses aan het volgen? Wij van ErvaringenSite zijn benieuwd wat u vindt van dit bedrijf. We willen u dan ook vragen om hier op onze site een review achter te laten, met daarin uw mening en ervaringen. Op basis van wat u met ons deelt kunnen andere mensen een gedegen beeld van Inner Dimension TV en haar producten vormen. Daarvoor op voorhand dank!