ErvaringenSite

  Ervaringen Inner Dimension TV

  Heeft u weleens een yogales gevolgd en zou u dat best vaker willen doen? Wellicht is het een goed idee om de website van Inner Dimension TV eens op te zoeken. Althans als je moet afgaan op wat ze zelf vermelden op hun website. Ze zouden uw lichaam transformeren en uw ziel wakker maken. Dit zouden ze doen door middel van een online platform gericht op yoga, meditatie en zelfontwikkeling. Dit klinkt natuurlijk erg interessant, maar als u voor de zekerheid wil weten wat andere mensen hiervan vinden dan bent u hier op het juiste adres. Hier op ErvaringenSite leest u reviews van met daarin meningen, ervaringen en wellicht ook klachten met betrekking tot Inner Dimension TV en haar aanbod.

  Over Inner Dimension TV

  Inner Dimension TV is opgericht door Travis Eliot en Lauren Eckstrom in Los Angeles. Ze bieden een online platform waar men door middel van een abonnement toegang krijgt tot de inhoud. Het platform biedt hoogwaardige opnames, programma’s en lessen met betrekking tot yoga, meditatie en persoonlijke groei. Inner Dimension TV heeft als missie om innovatieve inhoud te creëren die de 6 dimensies en uw uiterste potentieel inspireert. Wanneer ze het hebben over de 6 innerlijke dimensies bedoelen ze; lichaam, energie, geest, hart, wijsheid en ziel. Naast de website heeft het platform ook een app, waarmee u na inloggen toegang krijgt tot dezelfde inhoud als de website. De app maakt het mogelijk om ook bijvoorbeeld wanneer u onderweg bent uw dagelijkse routines te blijven uitoefenen. Het abonnement kost vijftien dollar per maand of honderdtwintig dollar per jaar.

  SIVI Algemeen 2021

  Producten en Diensten Inner Dimension TV

  Eenmaal abonnee van Inner Dimension TV krijgt u toegang tot de inhoud van het platform. Kijken naar het aanbod wanneer u een maal ingelogd bent, dan ziet u een verdeling in Power Yoga, Yin Yoga, Pranayama, Restorative Yoga, Gentle Yoga, Zwangerschapsyoga, Meditatie en Wijsheden. Per categorie hebben ze een uitgebreid aanbod aan filmmateriaal en staat per filmpje beschreven hoe lang deze duurt voor wie het bedoeld is en wat er precies in behandeld wordt. Het platform is qua inhoud continu gericht op de 6 dimensie van de mens en geschikt voor zowel beginner als ervaren yogi.

  Inner Dimension Acadamy

  Wanneer u als abonnee meer dan 6 maanden actief op het platform bent, biedt Inner Dimension TV de mogelijkheid aan om deel te nemen aan de Inner Dimension Acadamy. Hier leert u in zogeheten Masterclasses om uiteindelijk zelf les te kunnen gaan geven in yoga. Ook wanneer u dit niet van plan bent kan deze opleiding, qua inhoud alleen al, erg interessant zijn. Het programma bestaat uit twee delen. Het eerste deel legt meer de nadruk op de Holistic Yoga Flow methode. Terwijl het tweede deel meer de nadruk legt op het lesgeven zelf. De kosten van de opleiding zijn negenhonderdvijfennegentig dollar en kan geheel online gevolgd worden.

  Ervaringen, Meningen, reviews Inner Dimension TV

  Bent u reeds bekend met Inner Dimension TV? Heeft u misschien een abonnement van het platform? Of bent u wellicht zelfs wel een van de Masterclasses aan het volgen? Wij van ErvaringenSite zijn benieuwd wat u vindt van dit bedrijf. We willen u dan ook vragen om hier op onze site een review achter te laten, met daarin uw mening en ervaringen. Op basis van wat u met ons deelt kunnen andere mensen een gedegen beeld van Inner Dimension TV en haar producten vormen. Daarvoor op voorhand dank!

  Inner Dimension TV
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Inner Dimension TV

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Inner Dimension TV een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Inner Dimension TV. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Inner Dimension TV actief?

  Inner Dimension TV is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Inner Dimension TV gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.