ErvaringenSite

  Ervaringen Kk Music Store

  Bent u op zoek naar een nieuw drumstel voor uw zoons verjaardag? En heeft u geen zin om naar de dure muziek winkel in de stad te gaan? Dan is een zoektocht op internet wellicht de manier om het geschikte cadeau voor uw zoon te vinden. Op het internet zijn niet alleen een hoop aanbieders te vinden als het gaat om muziekinstrumenten, maar ook de aangeboden kwaliteit verschilt onderling enorm. Een grote uitdaging als u online gaat shoppen is te achterhalen wat de kwaliteit van de verschillende instrumenten is. Het bedrijf Kk Music Store claimt bijvoorbeeld voor een betaalbare prijs kwalitatief hoogwaardige instrumenten op de markt te brengen. Wij van ErvaringenSite helpen u in het achterhalen van de waarheid als het gaat om claims van bedrijven zoals Kk Music Store. Hier op onze site leest u ervaringen en meningen van andere mensen, die u voor zijn gegaan. Zij zijn daadwerkelijk bekend met het bedrijf en in eerlijke reviews vertellen zij u wat u kan verwachten van het bedrijf Kk Music Store en haar instrumenten.

  Over Kk Music Store

  Het bedrijf Kk Music Store is opgericht in 2007 door Kristy Wu en heeft haar hoofdkantoor gelokaliseerd in Californië. Via haar webwinkel verkoopt het bedrijf muziekinstrumenten voor beginnende muzikanten. De instrumenten worden allen geproduceerd in China en via het distributiecentrum in Los Angeles verspreid. Het aanbod instrumenten is divers en zijn allen duurzaam en van gedegen geluidskwaliteit. In de Cecilio fabriek in China waar de instrumenten gemaakt worden, zou men de instrumenten testen voor dat ze op transport gaan. Ook wanneer ze het distributiecentrum in Los Angeles verlaten zouden ze nog een keer getest worden voor dat ze naar de klant gaan. Wanneer u iets besteld bij Kk Music Store dan heeft u na ontvangst, 30 dagen bedenktijd. Mocht om wat voor een reden dan ook u niet tevreden zijn met het geleverde product, dan kunt u hier melding van maken en zal er samen naar een oplossing gezocht worden.

  clearXperts Algemeen

  Producten en diensten Kk Music Store

  De muziek instrumenten de Kk Music Store verkoopt zijn met name van het merk Mendini (by Cecilio) en deze worden in de Cecilio fabriek in China geproduceerd. Wanneer men kijkt naar het aanbod dan zijn de instrumenten te verdelen koperblazers, houtblazers, snaarinstrumenten en slagwerkinstrumenten. Onder de noemer koperblazers verkopen ze trompetten en trombones. Per product dat wordt aangeboden geven ze een uitgebreide omschrijving van het instrument en wat er allemaal inclusief geleverd wordt. Ze geven de toonhoogte, bijkomende kenmerken en de verschillende materialen die gebruikt zijn weer. In de groep houtblazers hebben ze saxofoons, dwarsfluiten en klarinetten. Onder de snaarinstrumenten kunt u cello’s, violen en ukelelen vinden. De laatste groep is slaginstrumenten en daarin hebben ze diverse drumstellen staan. Wanneer u van plan bent groots in te kopen dan kunt u contact opnemen met het bedrijf en vragen naar bulk korting.

  Ervaringen, mening, feedback Kk Music Store

  Heeft u thuis een instrument dat u via Kk Music Store heeft aangeschaft? Dan zijn wij erg benieuwd naar uw mening hier over. Heeft u in het verleden zaken gedaan met het bedrijf? Dan zijn horen wij graag over uw ervaringen. We willen dan ook vragen aan eenieder die bekend is met het bedrijf Kk Music Store om hier op onze site een review achter te laten. Alles wat u weet te vertellen over dit bedrijf helpt anderen bij het vormen van een reëel beeld van Kk Music Store en haar instrumenten. Daarvoor alvast dank.

  Kk Music Store
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kk Music Store

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Kk Music Store een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Kk Music Store. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kk Music Store actief?

  Kk Music Store is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kk Music Store gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.