ErvaringenSite

  Ervaringen Krisp

  Anno 2021 is remote werken de nieuwe trend. Zeker met de intrede van de COVID-19-pandemie is gebleken hoe belangrijk het is om te beschikken over de geschiktste, kwalitatieve technologie mogelijkheden om zo het remote werken te vergemakkelijken. Hoe lastig is het niet als je in een vergadering zit en de kwaliteit van het geluid slecht is of een blaffende hond het geluid verstoort?

  Vele bedrijven hebben ingespeeld op deze behoefte en maken het door de technologie mogelijk om online meetings aangenamer te maken. Een van deze bedrijven is Krisp, die het mogelijk maakt om door een applicatie verholpen te zijn van slechte geluidskwaliteit, ruis of storende achtergrondgeluiden. Voordat je gebruik maakt van zo een applicatie is het altijd handig om via onze website na te gaan wat de ervaring van klanten is met deze app. Verbeterde hun geluidskwaliteit daadwerkelijk of merkten ze nauwelijks verschil? En hoe tevreden waren ze met de dienstverlening en prijs kwaliteitsverhouding?

  Over Krisp
  Krisp is een bedrijf dat door een applicatie ervoor zorgt dat iedereen op een effectieve en plezierige manier online kan communiceren. Het zij voor het werk of voor andere persoonlijke gesprekken. Krisp staat voor transparantie en een eerlijke behandeling naar zowel het personeel als de klanten toe. Dit bedrijf probeert verder altijd een oplossing te zoeken voor vraagstukken van de klant, is continu bezig te leren, ook uit gemaakte fouten en levert diensten op die verwachting overschrijdend zijn.

  Krisp gelooft er verder in dat zij de beste diensten kunnen leveren als zij hetzelfde ook doen of dagelijks ervaren. Daarom wordt er in deze organisatie ook remote gewerkt. De werkplek is zodanig ingericht dat medewerkers kunnen ontwerpen, groeien en kennis met elkaar kunnen delen. Via hun platform wordt aangegeven dat men het stimuleert om met argumenten te komen en je mening vrij te uiten, met name ter verbetering van de producten en diensten.

  Producten en diensten van Krisp
  Vaak genoeg ervaren mensen problemen, zoals een slechte geluidskwaliteit bij online meetings, vooral als het via een mobiel moet geschieden. Krisp speelt daarop in met de gebouwde applicatie. Deze applicatie plaatst als het ware een ‘laag’ tussen de microfoon van jouw laptop of computer en de meeting applicatie die je gebruikt zoals Zoom, Google Meet, Teams, enzovoorts.

  Er worden vier pakketten aangeboden, namelijk de persoonlijke, persoonlijke pro, Teams en Bedrijven pakket. Hierbij wordt er onder andere gewerkt aan het verwijderen van storende geluiden via de microfoon en speakers. Het verwijderen van geluiden die voor echo kunnen zorgen en het verruimen van het aantal uren om geluid op te kunnen nemen zijn ook diensten die worden aangeboden.

  Complimenten, klachten en tips voor Krisp
  Maak jij of het bedrijf waar je werkt gebruik van de Krisp applicatie? Deel dan jouw ervaring met anderen, zodat men kan weten als de storende geluidjes tijdens de vergadering inderdaad verholpen worden door de app. Omschrijf ook zo goed mogelijk wat jouw mening is betreft de dienstverlening van Krisp en hoe zij bijvoorbeeld omgingen met het beantwoorden van vragen of het reageren op klachten.

  Volle Maan in Kreeft december algemeen 30 december: GEVOEL! Het oude en vertrouwde achter je laten

  Krisp
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Krisp

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Krisp een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Krisp. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Krisp actief?

  Krisp is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Apps

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Krisp gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.