ErvaringenSite

  Ervaringen Lands' End Business

  Op zoek naar bedrijfskleding? Of wilt u uw bedrijfslogo ook op andere producten terugzien? Er zijn bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn! Lands' End Business voorziet in deze behoefte. En hier op ErvaringenSite.be kunt u alles te weten komen over dit bedrijf. Wij geven u een korte introductie over het bedrijf, en vertellen u alles over de aangeboden producten en diensten. En natuurlijk kunt u op onze site ook alles lezen over de ervaringen van andere shoppers die met dit bedrijf al eens zaken hebben gedaan. Lees verder en ontdek of de producten van Lands' End Business inderdaad goed van kwaliteit zijn en uw medewerkers de op maat gemaakte bedrijfskleding graag dragen. Of laat uw eigen persoonlijke review achter! Dat kan natuurlijk ook!

  Over Lands’ End Business
  In 1963 startte Gary Comer het bedrijf Lands' End, waarin hij begon met de verkoop van zeilbootuitrusting voor racezeilers. Hij opende een winkel in Chicago en runde een postorderbedrijf vanuit de kelder. De "Lands' End Yachtsman's Equipment Guide" werd een groot succes en zorgde voor een sterke groei. In 1977 veranderde de focus van het bedrijf van zeilbenodigdheden naar zeil en bedrijfskleding. Vandaag de dag doen ze veel meer dan alleen maar bedrijfskleding. Naast al uw producten voorzien van een mooi ingenaaid bedrijfslogo, kunnen ze u ook helpen bij het ontwikkelen van een logo en het opbouwen van een geslaagd zakelijk imago voor uw bedrijf.

  Producten en Diensten van Lands’ End Business
  Voor een bedrijf met klantencontact is het belangrijk dat de medewerkers er uniform en herkenbaar uitzien. Het vinden van het juiste uniform of kleding en andere producten met het bedrijfslogo kan ervoor zorgen dat u er meer professioneel uitziet en goede reclame zijn voor het bedrijf. Bij Lands’ End Business kunt u als bedrijf alles kopen waar u een logo op wilt. Ze leveren bedrijfskleding met logo's die het kwalitatief niet onderdoen voor beste kledingmerken. De collectie bestaat uit polo's, overhemden, damesblouses, broeken, pakken, bovenkleding en werkkleding. Naast uniformkleding kunt u er ook terecht voor b bedrijfsgeschenken en hoogwaardige promotieartikelen die gebruikt kunnen op beurzen en andere evenementen. Omdat elke medewerker uniek is kan de bedrijfskleding op maat gemaakt worden en kan iedere stijl aangepast worden aan het individuele lichaam van de medewerkers zodat iedereen in uw team er goed en professioneel uitziet, en zich comfortabel en zelfverzekerd voelt op het werk.

  Complimenten, Klachten en Tips over Lands’ End Business
  Heeft u wel eens wat aangeschaft bij Lands’ End Business? Laat onze lezers weten of u tevreden bent met de ontwikkeling van uw bedrijfslogo en hoe dit geïmplementeerd is op de goederen die u bij dit bedrijf heeft besteld. Misschien heeft u speciale bedrijfskleding laten maken? Of heeft u medewerkers met afwijkende maten die de bedrijfskleding door Lands’ End laten aanpassen? Laat ons weten wat uw persoonlijke ervaringen zijn. Wij horen graag van u of u goed geholpen bent door de medewerkers, het logo eruit ziet zoals gepland en of de op maat gemaakte bedrijfskleding inderdaad van goede kwaliteit is. U kunt meehelpen van onze vergelijkingssite de beste site van het internet te maken door ook uw persoonlijke beoordeling bij ons achter te laten.
  Natuurkunde uitleg Algemeen 1: Grootheid en Eenheid

  Lands' End Business
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Lands' End Business

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Lands' End Business een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Lands' End Business. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lands' End Business actief?

  Lands' End Business is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels, Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lands' End Business gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.