Lands' End Business

Alle reviews

Lands' End Business

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

CoolGift merklogo voor beoordelingen van Kinderen & baby

CoolGift

1 reviews

Lees hier alle beoordelingen over CoolGift en kom erachter hoe het zit met de service en dienstverlening van CoolGift. Als u op zoek bent naar een ...

Ditverzinjeniet merklogo voor beoordelingen van Cadeauwinkels

Ditverzinjeniet

1 reviews

Cadeautjes kopen is bijna altijd leuk. Voor je jarige moeder, je neef die geslaagd is of je vriend. Iemand blij maken met een leuk, lief of gr...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Megagadgets

1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Lands' End Business

Op zoek naar bedrijfskleding? Of wilt u uw bedrijfslogo ook op andere producten terugzien? Er zijn bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn! Lands' End Business voorziet in deze behoefte. En hier op ErvaringenSite kunt u alles te weten komen over dit bedrijf. Wij geven u een korte introductie over het bedrijf, en vertellen u alles over de aangeboden producten en diensten. En natuurlijk kunt u  op onze site ook alles lezen over de ervaringen van andere shoppers die met dit bedrijf al eens zaken hebben gedaan. Lees verder en ontdek of de producten van Lands' End Business inderdaad goed van kwaliteit zijn en uw medewerkers de op maat gemaakte bedrijfskleding graag dragen. Of laat uw eigen persoonlijke review achter! Dat kan natuurlijk ook!

Over Lands’ End Business
In 1963 startte Gary Comer het bedrijf Lands' End, waarin hij begon met de verkoop van zeilbootuitrusting voor racezeilers. Hij opende een winkel in Chicago en runde een postorderbedrijf vanuit de kelder. De "Lands' End Yachtsman's Equipment Guide" werd een groot succes en zorgde voor een sterke groei. In 1977 veranderde de focus van het bedrijf van zeilbenodigdheden naar zeil en bedrijfskleding. Vandaag de dag doen ze veel meer dan alleen maar bedrijfskleding. Naast al uw producten voorzien van een mooi  ingenaaid bedrijfslogo, kunnen ze u ook helpen bij het ontwikkelen van een logo en het opbouwen van een geslaagd zakelijk imago voor uw bedrijf.

Producten en Diensten van Lands’ End Business
Voor een bedrijf met klantencontact is het belangrijk dat de medewerkers er uniform en herkenbaar uitzien. Het vinden van het juiste uniform of kleding en andere producten met het bedrijfslogo kan ervoor zorgen dat u er meer professioneel uitziet en goede reclame zijn voor het bedrijf. Bij Lands’ End Business kunt u als bedrijf alles kopen waar u een logo op wilt. Ze leveren bedrijfskleding met logo's die het kwalitatief niet onderdoen voor beste kledingmerken. De collectie bestaat uit polo's, overhemden, damesblouses, broeken, pakken, bovenkleding en werkkleding. Naast uniformkleding kunt u er ook terecht voor b bedrijfsgeschenken en hoogwaardige promotieartikelen die gebruikt kunnen op beurzen en andere evenementen. Omdat elke medewerker uniek is kan de bedrijfskleding op maat gemaakt worden en kan iedere stijl aangepast worden aan het individuele lichaam van de medewerkers zodat iedereen in uw team er goed en professioneel uitziet, en zich comfortabel en zelfverzekerd voelt op het werk.

Complimenten, Klachten en Tips over Lands’ End Business
Heeft u wel eens wat aangeschaft bij Lands’ End Business? Laat onze lezers weten of u tevreden bent met de ontwikkeling van uw bedrijfslogo en hoe dit geïmplementeerd is op de goederen die u bij dit bedrijf heeft besteld. Misschien heeft u speciale bedrijfskleding laten maken? Of heeft u medewerkers met afwijkende maten die de bedrijfskleding door Lands’ End laten aanpassen? Laat ons weten wat uw persoonlijke ervaringen zijn. Wij horen graag van u of u goed geholpen bent door de medewerkers, het logo eruit ziet zoals gepland en of de op maat gemaakte bedrijfskleding inderdaad van goede kwaliteit is. U kunt meehelpen van onze vergelijkingssite de beste site van het internet te maken door ook uw persoonlijke beoordeling bij ons achter te laten.