ErvaringenSite

  Ervaringen Life is Feudal: MMO

  Reviews van spelers - Life is Feudal: MMO. Het werd de MMO van 2017 genoemd: Life is Feudal: MMO. Heb jij ervaringen met deze MMO of wil je juist meer weten van mensen die het al gespeeld hebben? Lees dan verder!

  Over Life is Feudal MMO


  Het kan bijna niet als je dit zit te lezen, maar misschien heb je het je gewoon nooit afgevraagd. Wat betekent MMO nou eigenlijk? MMO is een afkorting van MMORPG. Dit staat voor massively multiplayer online role-playing game. Je speelt dit spel dus met heel veel spelers tegelijk via het internet, waardoor er tijdens het spelen veel interactie is met andere mensen. Life is Feudal: MMO is een online role-playing game wat geïnspireerd is door Middeleeuwse tijden. Ridders, kastelen, forten of een basis onder de grond? Het kan hier allemaal. Eigenlijk alles wat je kunt bedenken, kun je bouwen in deze snel veranderende wereld.


  Hoe vergaan de eerste vijf uur van het spelen van Life is Feudal?

  Belangrijkste kenmerken Life is Feudal: MMO

  Er zijn vier kenmerken waar Life is Feudal: MMO om geroemd wordt, dit zijn:

  • Bouw en verander. Verander de wereld met een paar muisklikken. En bouw er vervolgens meer dan 100 verschillende soorten gebouwen op. Van fort tot boomhut en van ondergrondse basis tot statig kasteel.
  • Ontwerp en creëer. Je kunt in Life is Feudal: MMO meer dan 500 artikelen maken en ontwerpen. Ga steenhouwen in de mijnen, smeden in de werkplaats van de smit, wordt handig met hout als timmerman, tem de wildste dieren, kook de lekkerste gerechten en blijf ontdekken. Er is namelijk nog veel meer.
  • Zorg voor een formatie in de strijd. Houd je jouw manschappen in formatie in het heetst van de strijd? Dan zorgt dat voor bonussen.
  • Geen vaststaande gevechtspatronen. Vecht het uit met je vijanden. Hoe je dat doet, dat maakt niet uit. Pak je het zwaard, vecht je het uit met de kruisboog of ga je het handgevecht aan?

  Beschrijving Life is Feudal: MMO

  In de online role-playing game Life is Feudal: MMO ervaar je het Middeleeuwse leven groots, wijds en authentiek. Duik samen met duizenden andere spelers in de intense wereld. Het land, de omstandigheden en de spelers veranderen waar je bij staat. Je begint met niks en bouwt vervolgens een bescheiden bestaan op. Vanaf daar bouw je verder aan je eigen koninkrijk door je te wagen in de economie, maatschappij en strijd zoals die er ook in de middeleeuwen was. Welke wereldstad krijgt jouw naam, hoe groot wordt jouw koninkrijk en hoeveel veldslagen win jij?

  Ervaringen en reviews Life is Feudal: MMO


  Online role-playing is een snel opkomende vorm van gamen. Heb jij veel ervaring met verschillende spellen, richt je je helemaal op Life is Feudal: MMO of ben je beginner? Op jouw ervaring en review zitten andere spelers te wachten. Wat zijn je ervaringen met betrekking tot speelgemak, graphics en mogelijkheden? Welke problemen kwam je tegen en hoe overleef je het spel? Help anderen met hun beeldvorming rondom Life is Feudal: MMO en laat horen wat jij ervan vindt!

  Echte gamers beoordelen Life is Feudal: MMO. Hoe goed is dit spel? Zijn de graphics mooi en wat zijn de mogelijkheden? Lees ervaringen + beoordelingen

  Life is Feudal: MMO
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Life is Feudal: MMO

  Uw beoordeling