LogicLike

Alle reviews

LogicLike

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon merklogo voor beoordelingen van Overig

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon

0 reviews

 Iedere webshop begint met een goede website. Maar ook wanneer je een fysieke winkel hebt of een kantoor hebt waar je je producten en die...

Star Stable merklogo voor beoordelingen van Apps

Star Stable

0 reviews

Online games en spellen zijn inmiddels niet meer weg te denken van het internet. Steeds meer producten richten zich op de markt voor jonge kinderen...

Fitbit merklogo voor beoordelingen van Apps

fitbit

0 reviews

Fitbit, voluit ook wel Fitbit Inc. is een Amerikaans bedrijf dat activiteitstrackers produceert. De apparaten worden om de pols gedragen en meten a...

Aion merklogo voor beoordelingen van Apps

Aion

0 reviews

Heb je ooit een nieuwe bank moeten uitkiezen? Met name als het gaat om bankieren wil je een betrouwbare en veilige partij waar je je zaken bij kan ...

LogicLike

Ben je op zoek naar een app dat je als kind of volwassene kan helpen inzicht en kritisch denken te ontwikkelen? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van LogicLike. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? Grijp dan de kans om op deze pagina een korte, informatieve review over jouw ervaring met LogicLike te schrijven. Omdat jouw informatie erg waardevol voor andere potentiële klanten kan zijn, kan het hen helpen een geïnformeerde beslissing te nemen om al dan niet een bestelling bij dit bedrijf te plaatsen. Het maakt overigens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over LogicLike
De mobiele applicatie van LogicLike is de plek waar mensen van over de hele wereld hun cognitieve vaardigheden en logische intuïtie op een leuke manier kunnen ontwikkelen. Of je nu een kind of een volwassene bent, LogicLike stimuleert inzicht en stimuleert kritisch denken, essentieel voor een ambitieuze en positieve mindset. Dit alles zou worden voorzien met oog voor detail en in de vorm van meer dan 2500 puzzels en raadsels, tips en hints en beloningen. Een groep personages zal je tijdens je LogicLike avontuur vergezellen. Zo zal de Professor je helpen buiten de gebaande paden te denken, Steam de Robot je aanmoedigen en motiveren en Sly-Y je onderweg testen en uitdagen. Er zou voortdurend door een team van leraren, psychologen, pedagogen, ingenieurs en ontwerpers voor jou aan het platform worden gewerkt. De producten van LogicLike zijn beschikbaar in de App Store en in Google Play.

Producten en diensten van LogicLike
Op de website van LogicLike kun je terecht voor meer informatie over deze applicatie. Je kunt er een simulatie van de spelletjes doen en een overzicht van de verschillende soorten puzzels bekijken, zoals logic puzzels, patterns, numbers, true or false, games, algorithms, 3D thinking en balance. Ook de verschillende troeven en de gewonnen awards worden op de homepage opgesomd. Rechts bovenaan de site kun je er ook voor kiezen om jezelf aan te melden bij LogicLike of, indien je al een account hebt, in te loggen. Helemaal onderaan is er ook een overzicht van warm-up puzzles beschikbaar, en dit in verschillende categorieën. Enkele voorbeelden zijn logic puzzles, math puzzles en brain teasers. Heb je een vraag of opmerking voor het team van LogicLike? Dan kun je een medewerker van dit bedrijf per Skype of e-mail contacteren.

Complimenten, klachten en tips voor LogicLike
Heb je deze mobiele applicatie in een ver of recent verleden aangekocht? Dan zouden we het erg waarderen als je ons enkele minuten van je tijd zou willen gunnen om op deze pagina een bondige, eerlijke review over jouw ervaring met LogicLike te schrijven. Zo kun je onze bezoekers laten weten wat jij van de spelervaring vindt, of je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en of het team van dit bedrijf vlot bereikbaar is als je vragen of opmerkingen hebt. Tot slot kun je hier klikken als je benieuwd bent naar wat mensen zoal over andere app aanbieders schrijven!