LOI Kidzz

Alle reviews

LOI Kidzz

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

ActievandeDag.nl merklogo voor beoordelingen van Voordeel & Winnen
ActievandeDag.nl
1 reviews

Bent u opzoek naar een leuk dagje uit met het gezin, of ben je gewoon opzoek naar leuke producten voor een acceptabel bedrag? Dan bent u bij het ju...

Esteon merklogo voor beoordelingen van Huis, Tuin & Kamers
Esteon
1 reviews

Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Esteon is een website waar huurders en verhuurders samenkomen. Het is een mooie website welke uitstekend is g...

Kamernet merklogo voor beoordelingen
Kamernet
9 reviews

Kamernet: Ervaringen Duizenden kamers te huur! Via Kamernet. Maar is dat wel betrouwbaar? In de wereld van het kamer verhuren lopen nogal wat louc...

Plarium - online strategy merklogo voor beoordelingen van Overig
Plarium - online strategy
2 reviews

Vecht tegen of met Spartanen, Perzen, Vikingen, mutanten en piraten! Hou jij van gamen? Doe jij dat het liefst gratis en online? Dan ben je vast ...

LOI Kidzz

LOI Kidzz

Bent u als ouder op zoek naar een onderwijsinstelling, waar u uw kinderen online gamend diverse cursussen wil doen volgen? Een deskundige instantie, waar kinderen gestimuleerd worden door het avontuur in de cursus, waar ze duidelijk zichtbare resultaten behalen, zich steeds verder willen ontwikkelen en de cursussen succesvol willen afronden? Bent u al bekend met LOI Kidzz? Of juist niet? Onderzoek bewijst dat 'gamend-leren' voor kinderen ideaal is om nieuwe vaardigheden op te doen. De games zorgen voor afwisseling, uitdaging en motivatie. Wenst u meer te weten over de producten en de dienstverlening van LOI Kidzz? Wij van ErvaringenSite willen u daarbij van dienst zijn! We hebben ook voor u de reviews verzameld, zodat u kunt weten welke keus u kunt maken bij uw zoektocht naar de, voor uw kind, geschikte cursus. Bekijk hier de reviews!

 

Over LOI Kidzz

LOI Kidzz is opgericht in 2005 en betreft een onderdeel van de Leidse Onderwijsinstellingen. Met als doel een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen, buiten de basis die al geboden wordt op school. LOI Kidzz kan een toevoeging zijn wanneer ouders en kinderen daaraan behoefte hebben. Met de ruim 90 jaar ervaring van de LOI, als de grootste afstandsopleider van Nederland, worden alle Kidzz-cursussen door ervaren onderwijsdeskundigen en experts op het gebied van gamend leren ontwikkeld.

 

Producten en diensten van LOI Kidzz

Bij LOI Kidzz kunnen kinderen terecht voor gratis online proeflessen, typecursus, taalcursussen en leesvaardigheid. Kinderen volgen de cursussen online door interactieve verhaallijnen, visueel gerichte oefeningen en avontuurlijke games. Door de methode van online oefenen, extra oefenen met leuke games en examen doen wanneer het kind er klaar voor is, probeert LOI Kidzz een succesvolle afronding te garanderen. Bij LOI Kidzz wordt dan ook een typediploma aangeboden na het afronden van de laatste typetoets. De Typecursus is volledig gebaseerd op het principe van 'gamend-leren'. Kinderen leren spelenderwijs, in hun eigen tempo en zelfstandig. Door regelmatig kort te oefenen met onder meer de games, vinden ze na enkele weken automatisch alle letters blind. Door de praktische opbouw en motiverende verhaallijn is deze cursus Typen volledig zelfstandig te volgen. De figuren uit het verhaal nemen het kind mee op avontuur. Een cursist-volgsysteem houdt de vorderingen bij en zorgt waar nodig voor extra aandacht voor bepaalde letters.

 

Complimenten, klachten en tips voor LOI Kidzz

Levering van het lesmateriaal, thuis of op het door u aangegeven adres, vindt doorgaans kosteloos plaats binnen 4 werkdagen. Bij LOI Kidzz krijgt u de gelegenheid om 14 dagen na te denken over uw overeenkomst aangegaan bij hun. Voldoet de cursus niet aan de verwachtingen, dan mag binnen 14 dagen deze kosteloos worden beëindigd. LOI Kidzz stort dan het, eventueel al betaalde, aankoopbedrag terug. Betalen bij LOI Kidzz kan in eens, via acceptgiro of automatische incasso, maar ook in maandelijkse termijnen via automatische incasso. De Online shop is 24 uur per dag bereikbaar en gratis achteraf betalen mag.

 

Hebt u of kent u kinderen die al deelnemen aan de cursussen van LOI Kidzz?

Wat is hun ervaring hierbij? Hebt u, zoals het bedrijf reclameert, daadwerkelijk een positieve verandering gemerkt in de leerprestaties van uw kind(eren)? Hoe enthousiast zijn ze bij het mogen deelnemen aan de cursussen? Graag vernemen wij dat van u via onze website ErvaringenSite.

 

Indien u nog niet veel weet over LOI Kidzz, haar service en producten, dan bent u hier op onze ErvaringenSite terecht voor de eerste kennismaking. U bent ook van harte welkom om de reviews van andere ouders te lezen, die eens al hun kinderen hebben geplaatst in dit leerprogramma!