ErvaringenSite

  Ervaringen Luxury For Men

  Luxury for Men is een Antwerpse webwinkel die exclusieve mannencadeaus aanbiedt, in 2015 kwam de webwinkel online, en inmiddels is de webshop doorgegroeid tot een volwaardig bedrijf met een fysieke winkel en showroom gelegen in Westmalle in het noorden van België. Bij Luxury for Men kan je terecht voor diverse exclusieve mannengeschenken; van alcoholische dranken tot werkmateriaal.

  Heb jij ervaring met het bedrijf? Laat hier dan je beoordeling of mening achter, hierdoor kan je vele andere mensen helpen bij hun zoektocht naar het geschikte bedrijf.

  Over Luxury for Men

  Luxury for men is opgestart in 2015 en is nu een grote speler in de niche van luxueuze cadeaus voor mannen in Europa. Artikel over de groei van het bedrijf. Op de webshop van het Antwerpse bedrijf zie je vaak de volgende slogan verschijnen: “life is too short for ordinary stuff, stories and gifts”. Je vindt bij Luxury for Men dan ook exclusieve geschenken voor mannen, deze zijn meestal handgemaakt en Belgisch.

  Het kantoor en het magazijn zijn gelegen in Westmalle, hier ontvangen ze klanten die ervoor kozen om hun pakketje rechtstreeks bij hen op te halen, maar voor klanten die hun pakketje liever aan huis laten leveren biedt Luxury for Men ook 24h levering aan.

  Daarbij hebben ze op dezelfde locatie in Westmalle ook een winkelpunt ontworpen waarin ze een beperkt aantal producten en geschenken demonstreren. U kan er ook terecht voor persoonlijke hulp bij het kiezen van uw cadeaus.

  Studiekeuze technische opleidingen algemeen

  Producten en services van Luxury for Men

  De producten die je kan vinden bij Luxury for Men zijn vaak handgemaakte en Belgische cadeaus, je kan hun assortiment opdelen in de volgende categorieën:

  - Alcoholische dranken
  - Fashion en accessoires
  - Persoonlijke verzorging
  - Eten en keukengerei
  - Werkmateriaal en levensstijl

  Feestvarken vzw: in het assortiment vind je ook “feestvarken producten” bij aankoop van zo’n product gaat de winst integraal naar de feestvarken vzw. Zij zorgen er in alle anonimiteit voor dat ook arme kinderen een fijne verjaardag met cadeaus en traktaties beleven.

  Diensten van luxury for men:

  Gift butler service: wanneer u voor deze service kiest zal één van hun medewerkers u helpen bij het zoeken van een gepast geschenk in hun winkelpunt in Westmalle.

  24h levering: Luxury for Men biedt 24h levering aan op bestellingen die geplaatst worden op
  werkdagen voor 14u.

  Gift wrapping service: bij deze service zal Luxury for Men uw pakjes in een geschikte verpakking leveren (alleen op pakjes die dat toelaten natuurlijk). Ook kunt u een gepersonaliseerd kaartje toevoegen aan de verpakking.

  Westmalle pickup: tijdens het afrekenen van uw online aankopen kunt u “ophalen in Westmalle” kiezen uw pakketje ligt er dan twee uur later klaar. Klik hier voor het adres

  Klachten en tips over Luxury for Men.

  ErvaringenSite is opgericht om een duidelijk beeld te scheppen over tal van bedrijven. Daarom is het belangrijk om uw mening of review over Luxury for Men te delen op ons platform. Heb jij een goede of slechte ervaring met het bedrijf Luxury for Men? Schrijf hier dan een beoordeling, zo kan je vele mensen helpen bij hun zoektocht naar het juiste bedrijf.

  Luxury For Men
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  5
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  ijsemmer

  het product staat 'onmiddellijk beschikbaar' op de site. Ik bestelde de vrijdagavond, wat zou betekenen dat het maandag zou klaargemaakt en dinsdag bij mij zou geleverd worden. Het product werd pas de dinsdag een week later geleverd. Het goed was helemaal niet in voorraad bij luxury for men. Als geste werd mij een zaterdaglevering beloofd door dpd, maar ook deze firma kwam zijn beloftes niet na. Er wordt steeds onmiddellijk gereageerd op een mail, maar uiteindelijks komen ze hun beloftes niet na. Misleidende informatie op hun site dus!

  Door: Anja Bolle31-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Schrijf zelf een review over Luxury For Men

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Luxury For Men een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Luxury For Men. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Luxury For Men actief?

  Luxury For Men is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Luxury For Men gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.