ErvaringenSite

  Ervaringen Makro Kerstpakketten

  Makro Kerstpakketten is onderdeel van de Duitse zelfbedieningsgroothandel Makro. Het bedrijf is opgezet door de Nederlandse Steenkolen Handelsvereniging (SHV) in 1968. Per 1 januari 1998 heeft SHV alle Europese Makro's verkocht aan de Duitse Metro Groep. In België opende Makro zijn eerste winkel in 1970 in Deurne. In tegenstelling tot Nederland zijn particulieren hier toegelaten om aankopen te doen. Naast Makro Kerstpakketten is er in België ook METRO Cash & Carry Belgium, dit is alleen voor horeca-professionals en handelaars. Op deze pagina kunt u de ervaringen van anderen lezen met Makro Kerstpakketten, ook kunt u zoeken op andere soortgelijke bedrijven.

  Over Makro Kerspakketten

  Makro levert al sinds de oprichting van het bedrijf in 1968 kerstpakketten. Dat gebeurt vanuit Inpak Centrale Nedema (ICN) onder de formulenaam "Makro Kerstpakketten". Deze formule heeft een eigen inkooporganisatio en productiefbedrijf in Duiven (Nederland) en zestien feestpakkettenshowrooms in het land, voor het merendeel zijn deze showrooms te vinden in Makro-vestigingen rond de kerstperiode. Met zo'n 1,5 miljoen eindejaarsgeschenken per jaar is Makro Kerstpakketten marktleider in kerstpakkettenland.

  Strijden voor algemeen kiesrecht

  Producten en Diensten van Makro Kerstpakketten

  De naam zegt het natuurlijk al een beetje, Makro Kerstpakketten levert natuurlijk: kerstpakketten. Maar wat zijn nou de mogelijkheden binnen deze formule van Makro? En bieden ze nog meer aan dan alleen kerstpakketten? Op dit moment bieden ze naast kerstpakketten ook een Online Keuze Cadeau aan waarbij medewerkers zelf een cadeau naar keuze kunnen uitzoeken. Daarnaast bieden ze sinds 2020 ook een Digitale Kerstevent, als alternatief op de traditionele kerstmarkt.

  Voor de kerstpakketten zelf biedt het bedrijf een breed assortiment aan. Allereerst kunt u een prijs kiezen, de prijzen van een pakket kunnen variëren van twintig euro tot boven de zestig euro. U kunt het dus zo gek maken als u zelf wilt. Daarnaast biedt Makro Kerstpakketten ook verschillende thema's aan waar u uit kunt kiezen, deze zijn: Duurzaam, Koken, Ontspanning, leuk voor mannen, leuk voor vrouwen, exclusief, BBQ, Reizen, Chocolade, Interieur, Bier, Hollands, Italiaans, Origineel, Traditioneel en Wijn. In totaal biedt Makro Kerstpakketten ongeveer 63 verschillende kerstpakketten aan per jaar.

  De afgelopen jaren blijft de vraag naar een Online Keuze Cadeau ook groeien. Steeds meer werkgevers kiezen ervoor om hun werknemers een bon te geven om zelf een eindejaarsgeschenk uit te zoeken. Ook binnen het online keuze cadeau kunt u kiezen uit verschillende thema's. Als werkgever kunt u ook een budget hangen aan dit online keuze cadeau. Het online keuze cadeau kan op drie verschillende manieren gegeven worden: via e-mail, via een giftbox (persoonlijk dus) of in een kaart (die opgestuurd kan worden).

  Aanbevelingen, klachten en tips over Makro Kerstpakketten

  Heeft u nou ook een mening? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening over Makro Kerstpakketten door middel van een review op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite ontdekken wat andere mensen van Makro Kerstpakketten vinden. Lees hier dan ook de aanbevelingen, klachten en tips over Makro Kerstpakketten van andere mensen of laat zelf een review achter.

  Makro Kerstpakketten
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Makro Kerstpakketten

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Makro Kerstpakketten een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Makro Kerstpakketten. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Makro Kerstpakketten actief?

  Makro Kerstpakketten is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Makro Kerstpakketten gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.