Makro Kerstpakketten

Alle reviews

Makro Kerstpakketten

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

CoolGift merklogo voor beoordelingen van Kinderen & baby

CoolGift

1 reviews

Lees hier alle beoordelingen over CoolGift en kom erachter hoe het zit met de service en dienstverlening van CoolGift. Als u op zoek bent naar een ...

Ditverzinjeniet merklogo voor beoordelingen van Cadeauwinkels

Ditverzinjeniet

1 reviews

Cadeautjes kopen is bijna altijd leuk. Voor je jarige moeder, je neef die geslaagd is of je vriend. Iemand blij maken met een leuk, lief of gr...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Megagadgets

1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Makro Kerstpakketten

Makro Kerstpakketten is onderdeel van de Duitse zelfbedieningsgroothandel Makro. Het bedrijf is opgezet door de Nederlandse Steenkolen Handelsvereniging (SHV) in 1968. Per 1 januari 1998 heeft SHV alle Europese Makro's verkocht aan de Duitse Metro Groep. In België opende Makro zijn eerste winkel in 1970 in Deurne. In tegenstelling tot Nederland zijn particulieren hier toegelaten om aankopen te doen. Naast Makro Kerstpakketten is er in België ook METRO Cash & Carry Belgium, dit is alleen voor horeca-professionals en handelaars. Op deze pagina kunt u de ervaringen van anderen lezen met Makro Kerstpakketten, ook kunt u zoeken op andere soortgelijke bedrijven. 

Over Makro Kerspakketten
Makro levert al sinds de oprichting van het bedrijf in 1968 kerstpakketten. Dat gebeurt vanuit Inpak Centrale Nedema (ICN) onder de formulenaam "Makro Kerstpakketten". Deze formule heeft een eigen inkooporganisatio en productiefbedrijf in Duiven (Nederland) en zestien feestpakkettenshowrooms in het land, voor het merendeel zijn deze showrooms te vinden in Makro-vestigingen rond de kerstperiode. Met zo'n 1,5 miljoen eindejaarsgeschenken per jaar is Makro Kerstpakketten marktleider in kerstpakkettenland. 

Producten en Diensten van Makro Kerstpakketten
De naam zegt het natuurlijk al een beetje, Makro Kerstpakketten levert natuurlijk: kerstpakketten. Maar wat zijn nou de mogelijkheden binnen deze formule van Makro? En bieden ze nog meer aan dan alleen kerstpakketten? Op dit moment bieden ze naast kerstpakketten ook een Online Keuze Cadeau aan waarbij medewerkers zelf een cadeau naar keuze kunnen uitzoeken. Daarnaast bieden ze sinds 2020 ook een Digitale Kerstevent, als alternatief op de traditionele kerstmarkt. 

Voor de kerstpakketten zelf biedt het bedrijf een breed assortiment aan. Allereerst kunt u een prijs kiezen, de prijzen van een pakket kunnen variëren van twintig euro tot boven de zestig euro. U kunt het dus zo gek maken als u zelf wilt. Daarnaast biedt Makro Kerstpakketten ook verschillende thema's aan waar u uit kunt kiezen, deze zijn: Duurzaam, Koken, Ontspanning, leuk voor mannen, leuk voor vrouwen, exclusief, BBQ, Reizen, Chocolade, Interieur, Bier, Hollands, Italiaans, Origineel, Traditioneel en Wijn. In totaal biedt Makro Kerstpakketten ongeveer 63 verschillende kerstpakketten aan per jaar. 

De afgelopen jaren blijft de vraag naar een Online Keuze Cadeau ook groeien. Steeds meer werkgevers kiezen ervoor om hun werknemers een bon te geven om zelf een eindejaarsgeschenk uit te zoeken. Ook binnen het online keuze cadeau kunt u kiezen uit verschillende thema's. Als werkgever kunt u ook een budget hangen aan dit online keuze cadeau. Het online keuze cadeau kan op drie verschillende manieren gegeven worden: via e-mail, via een giftbox (persoonlijk dus) of in een kaart (die opgestuurd kan worden). 

Aanbevelingen, klachten en tips over Makro Kerstpakketten
Heeft u nou ook een mening? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening over Makro Kerstpakketten door middel van een review op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite ontdekken wat andere mensen van Makro Kerstpakketten vinden. Lees hier dan ook de aanbevelingen, klachten en tips over Makro Kerstpakketten van andere mensen of laat zelf een review achter.