ErvaringenSite

  Ervaringen Maxima

  Je hebt een horecaonderneming en zoekt nieuwe apparatuur. Weet jij al bij welke leverancier je gaat bestellen? Op het internet zul je diverse bedrijven voorgeschoteld krijgen. Om een goede keuze te maken kun je daarom wel wat hulp gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld reviews van klanten lezen om uit te vinden wat zij te melden hebben. Zij schrijven in die reviews over hun ervaringen met de bedrijven die apparatuur voor horecazaken leveren. Zo krijg jij een beter inzicht over welke aanbieders goed gewaardeerd worden en waar je dus zonder problemen producten kunt bestellen. Je vindt deze reviews geheel vrijblijvend op onze website. Doe er je voordeel mee en kies op deze manier voor de leverancier die het beste bij de wensen en eisen van jouw bedrijf past.

  Over Maxima

  Maxima Kitchen Equipment heeft meer dan 40 jaar ervaring met de verkoop en onderhoud van professionele keukenapparatuur. Het bedrijf is gevestigd in Mijdrecht en houdt daar alle producten op voorraad. Zodoende kunnen al aangeboden artikelen snel naar klanten gestuurd worden. In Mijdrecht bevindt zich overigens ook de showroom voor klanten die de producten met eigen ogen willen zien voor zij een bestelling plaatsen. Als je vragen hebt over het assortiment dan kun je van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 22.00 uur telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Op zaterdagen kan dat tussen 09.00 en 18.00 uur. Maxima weet dat klanten afhankelijk zijn van hun apparatuur en heeft daarom een flexibele technische dienst in Nederland en België.

  Tweelingen: uitgebreide legging - Liefde & Relatie en algemeen: Geluk met geld, Sexuele éénwording

  De producten van Maxima

  Bij Maxima vind je een uitgebreid assortiment aan apparatuur voor horecagelegenheden. Van bakkerij en lunchroom apparatuur zoals kneders, mixer, koffiemolens en espressomachines tot apparaten voor slagerijen en delicatessenzaken waarbij je kunt denken aan vleesmolens, worstenvullers en gebaksvitrines. De diverse categorieën staan duidelijk vermeld op de homepagina van Maxima zodat je snel de artikelen vindt die je voor jouw bedrijf nodig hebt. Elk artikel heeft een eigen productpagina waar alle technische informatie, de prijs en de beschikbaarheid vermeld staan. Bestellingen worden binnen 24 verstuurd en via de live chat functie kun je vragen stellen voordat je een bestelling bevestigt. Maxima Kitchen Equipment beschikt over meerdere keurmerken waaronder het Webwinkel Keur en het Qshops Keurmerk. Samen met beveiligde betaalmethodes zoals iDeal, creditcard en PayPal worden aankopen op die manier gewaarborgd.

  Reviews over Maxima

  Maak jij als klant voor jouw bedrijf gebruik van de apparatuur die Maxima verkoopt en levert? Dan nodigen wij je van harte uit om een review over dit bedrijf op onze website te publiceren. Omdat het plaatsen en lezen van reviews steeds belangrijker wordt zullen andere consumenten jouw beoordeling over Maxima zeker op prijs stellen. Door jouw ervaring met hen te delen geef je hen inzicht in de werkwijze van het bedrijf. Zo weten zijn op voorhand wat hen te wachten staat. Door de informatie die jij deelt hebben nieuwe klanten het een stuk makkelijker om een besluit te nemen. Je bespaart hen veel tijd omdat ze direct de voor- en nadelen van het winkelen bij Maxima kunnen zien.

  Maxima
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Maxima

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Maxima een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Maxima. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Maxima actief?

  Maxima is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Maxima gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.