MBRC The Ocean

Alle reviews

MBRC The Ocean

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Mahzooz merklogo voor beoordelingen van Voordeel & Winnen

Mahzooz

0 reviews

Heb je interesse om een loterij te combineren met liefdadigheid? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Mahzooz. Natuurlijk is het ook ...

ActievandeDag.nl merklogo voor beoordelingen van Voordeel & Winnen

ActievandeDag.nl

1 reviews

Bent u opzoek naar een leuk dagje uit met het gezin, of ben je gewoon opzoek naar leuke producten voor een acceptabel bedrag? Dan bent u bij het ju...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten

Disposables.bio

1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

Kamernet merklogo voor beoordelingen

Kamernet

9 reviews

Kamernet: Ervaringen Duizenden kamers te huur! Via Kamernet. Maar is dat wel betrouwbaar? In de wereld van het kamer verhuren lopen nogal wat louc...

MBRC The Ocean

MBRC The Ocean staat voor "embrace de ocean", dit is engels voor "omarm de oceaan". Het is dan ook niet gek dat het bedrijf armbanden verkoopt van materialen uit de oceaan, de naam zegt het namelijk al een beetje. De touwen in de armbanden en producten zijn gemaakt van honderd procent gerecycled plastic, grotendeels afkomstig uit de oceaan. Een andere grondstof voor de producten zijn gerecyclede PET flessen. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over MBRC The Ocean lezen, maar ook uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Ook kunt u op andere soortgelijke bedrijven zoeken. 

Over MBRC The Ocean
Per jaar komt meer dan elf miljoen ton plastic afval in de zee terecht. Dat kost miljoenen vissen, vogels, zeeschildpadden, zeehonden, walvissen en dolfijnen hun leefgebied en soms zelfs hun leven. Daarom maakt MBRC The Ocean producten die een beetje helpen tegen dit probleem. Door hun armbanden te maken van honderd procent gerecycled plastic (zoals oude visnetten en gerecyclede PET flessen) stimuleren zij de vraag naar dit plastic afval, wat voor MBRC een waardevolle grondstof is. Ook doneert het bedrijf meer dan vijftien procent van hun bruto marge aan de strijd tegen de plastic soep. Hun motto is dan ook: "it's time to change". 

Producten en Diensten van MBRC The Ocean
Ondanks dat MBRC The Ocean origineel alleen begon met armbanden van gerecycled plastic hebben ze inmiddels meer merchandise aan hun online shop toegevoegd. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld petten van honderd procent gerecycled PET en ook tassen gemaakt van honderd procent gerecycled PET (rugzakken en schoudertassen). Daarnaast hebben ze inmiddels ook long sleeve shirts, helaas op dit moment alleen nog voor mannen. Alhoewel u deze als vrouw ook gewoon kunt dragen. 

Naast het verkopen van producten heeft het bedrijf ook de MBRC Foundation opgezet. Met deze foundation regelen ze bijvoorbeeld beach clean ups. Ondanks dat dit een ver van je bed show lijkt worden er naast beach clean ups in Thailand en Bali ook beach clean ups geregeld in ons buurland Nederland. En staat ook België op de planning voor het aankomende jaar. Via de MBRC Foundation kunt u ook webinars volgen over verschillende onderwerpen die met de plastic soep en de oceaan te maken hebben (zoals bijvoorbeeld beschadigde koraal riffen etc.). Daarnaast kunt u via de website ook doneren aan de strijd tegen de plastic soep in de oceanen, als u dus liever geen armband of petten koopt kunt u alsnog uw steentje bijdragen. 

Aanbevelingen, klachten en tips over MBRC The Ocean
Heeft u nou ook een mening? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over MBRC The Ocean op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over MBRC The Ocean vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over MBRC The Ocean of laat uw eigen review over MBRC The Ocean achter.