ErvaringenSite

  Ervaringen MBRC The Ocean

  MBRC The Ocean staat voor "embrace de ocean", dit is engels voor "omarm de oceaan". Het is dan ook niet gek dat het bedrijf armbanden verkoopt van materialen uit de oceaan, de naam zegt het namelijk al een beetje. De touwen in de armbanden en producten zijn gemaakt van honderd procent gerecycled plastic, grotendeels afkomstig uit de oceaan. Een andere grondstof voor de producten zijn gerecyclede PET flessen. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over MBRC The Ocean lezen, maar ook uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Ook kunt u op andere soortgelijke bedrijven zoeken.

  Over MBRC The Ocean

  Per jaar komt meer dan elf miljoen ton plastic afval in de zee terecht. Dat kost miljoenen vissen, vogels, zeeschildpadden, zeehonden, walvissen en dolfijnen hun leefgebied en soms zelfs hun leven. Daarom maakt MBRC The Ocean producten die een beetje helpen tegen dit probleem. Door hun armbanden te maken van honderd procent gerecycled plastic (zoals oude visnetten en gerecyclede PET flessen) stimuleren zij de vraag naar dit plastic afval, wat voor MBRC een waardevolle grondstof is. Ook doneert het bedrijf meer dan vijftien procent van hun bruto marge aan de strijd tegen de plastic soep. Hun motto is dan ook: "it's time to change".

  Producten en Diensten van MBRC The Ocean
  Ondanks dat MBRC The Ocean origineel alleen begon met armbanden van gerecycled plastic hebben ze inmiddels meer merchandise aan hun online shop toegevoegd. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld petten van honderd procent gerecycled PET en ook tassen gemaakt van honderd procent gerecycled PET (rugzakken en schoudertassen). Daarnaast hebben ze inmiddels ook long sleeve shirts, helaas op dit moment alleen nog voor mannen. Alhoewel u deze als vrouw ook gewoon kunt dragen.

  Naast het verkopen van producten heeft het bedrijf ook de MBRC Foundation opgezet. Met deze foundation regelen ze bijvoorbeeld beach clean ups. Ondanks dat dit een ver van je bed show lijkt worden er naast beach clean ups in Thailand en Bali ook beach clean ups geregeld in ons buurland Nederland. En staat ook België op de planning voor het aankomende jaar. Via de MBRC Foundation kunt u ook webinars volgen over verschillende onderwerpen die met de plastic soep en de oceaan te maken hebben (zoals bijvoorbeeld beschadigde koraal riffen etc.). Daarnaast kunt u via de website ook doneren aan de strijd tegen de plastic soep in de oceanen, als u dus liever geen armband of petten koopt kunt u alsnog uw steentje bijdragen.

  Leeuw Jaarreading 2021 - Algemeen: Een Wonder, Soulmate, Het verleden zal je gaan belonen

  Aanbevelingen, klachten en tips over MBRC The Ocean

  Heeft u nou ook een mening? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over MBRC The Ocean op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over MBRC The Ocean vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over MBRC The Ocean of laat uw eigen review over MBRC The Ocean achter.

  MBRC The Ocean
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over MBRC The Ocean

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is MBRC The Ocean een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over MBRC The Ocean. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is MBRC The Ocean actief?

  MBRC The Ocean is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goede doelen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MBRC The Ocean gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.