Media School

Alle reviews

Media School

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

CIVAS Opleidingen

0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Thuiscursus.nl

0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

Theorie-leren.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Theorie-leren.nl

0 reviews

Op zoek naar een platform dat u kan helpen bij uw theorie examen? Theorie-leren.nl is een online platform om te leren voor je theorie examen, dit k...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

Media School

Zou je graag actief worden in de media? Een job scoren in deze sector kan immers heel wat deuren voor je openen. Maar natuurlijk gaat dat niet vanzelf, en vaak zal je hiervoor een specifieke opleiding moeten volgen. Bij Media School kun je hiervoor terecht. Via klassikale opleidingen en thuisstudies kun je een opleidingstraject volgen met als doel om een job in de media te landen. Twijfel je een beetje of dat wel de moeite waard is? Dan kun je hier op ErvaringenSite jouw twijfels wegnemen, want je kunt rustig op voorhand alle reviews en beoordelingen van (ex-) studenten van Media School lezen. Wat hebben die erover te zeggen? Mensen met praktijkervaring met dit bedrijf kunnen je immers goed vertellen of Media School iets voor is!

Over Media School
Media School is onderdeel van een internationale opleidingsgroep, actief in meerdere landen in Europa. In België heet dit bedrijf het Centrum Voor Avondonderwijs VZW, en is gevestigd in Antwerpen. Er zijn ook een heleboel locaties doorheen het land waar je terecht kan voor lessen, zoals in Brussel, Gent en Brugge. Je kunt hen bereiken per e-mail en telefoon, net als via een live chat op de website. Media School is geregistreerd in het Centraal Register van het Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dat wil zeggen dat ze aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs moeten voldoen. Hiernaast is het bedrijf ook gecertificeerd volgens ISO 9001:2015 en erkend als opleidingscentrum door VDAB. Je kunt Media School volgen op Facebook, LinkedIn en Instagram.

Producten en diensten van Media School
Media School biedt opleidingen en cursussen aan die vooral gericht zijn bij het behalen van competenties in de sector “media”. Dat betekent dus Digtale Fotografie, Fashion Blogger, Photoshop, Influencer, Illustrator, Grafisch Vormgever, Muziekproducer, Social Media Marketing, enzovoort. Het is mogelijk om cursussen zowel op locatie in een klas te volgen, als bij je thuis. Deze opleidingen worden gegeven door professionele docenten en zijn vooral gericht op jobgerichtheid.

Na afloop van je opleiding kun je een examen afnemen, en als je slaagt krijg je een diploma. Voor de opleidingen kun je ofwel online betalen ofwel via overschrijving. Je kunt een gratis proefles aanvragen, net als een brochure.

Klachten, complimenten en tips voor Media School
Ben je niet tevreden met de lessen en wil je je aankoop herroepen? Dat is in de meeste gevallen niet mogelijk helaas, maar je kunt wel gebruik maken van verplaatsingsrecht of uitstelrecht. Indien je je cursus wil annuleren zal je hiervoor wel kosten moeten betalen. Je kunt eventueel ook dezelfde cursus op een andere locatie volgen, of die uitstellen tot een latere datum. Het is ook leuk om hier op ErvaringenSite aan andere mensen te laten weten waarom je precies niet verder wil gaan met je opleiding. Ben je niet tevreden met de kwaliteit van Media School?Schrijf dan zeker een beoordeling en laat je klacht horen. Zo kunnen anderen hier goed van leren. Maar als je een complimentje wil geven omdat je zo tevreden bent met je keurige opleiding en je nieuwe diploma, kan dat natuurlijk ook. Om het even of je nu positief of negatief tegenover Media School staat, jouw mening is van belang en schrijf dus zeker een review.