ErvaringenSite

  Ervaringen Mijnpin

  Heeft u weleens een mobiele pinautomaat willen kopen voor in uw catering, winkel of bedrijf? Dan bent u op het juiste adres. Mijnpin biedt een van de efficiëntste mogelijke wijze om betalingen te accepteren en te verwerken. Dit gaan we bespreken om een beter inzicht te krijgen over het bedrijf. Waarbij ook de meningen/reacties van andere consumenten van belang zijn.

  Wij van ErvaringenSite verzamelen reviews van allerlei consumenten die we plaatsen ze kunnen plaatsen op onze website waarbij deze consumenten al eens eerder contact hebben ondernomen met dit bedrijf. Bovendien hebben ze beschreven hoe het bedrijf functioneert en of de bedoelingen correct zijn zoals wordt aangegeven. Wij zijn in principe een onafhankelijk platform waar consumenten hun meningen/bevindingen kunnen achterlaten over een bepaald bedrijf op onze website. Deze kunnen worden gebruikt door andere consumenten, wat als bedoeling heeft om een idee te geven van wat er te verwachten staat, en of deze verwachtingen ook kloppen volgens u als potentiële koper van deze producten die worden aangeboden.

  Wij zouden dan ook graag uw eigen reactie/bevindingen over het bedrijf Mijnpin willen horen en zouden hierdoor samen helpen voor een betere inzicht van Mijnpin en zullen ook zien of het bedrijf goed is.

  Over Mijnpin

  Nu gaan we het hebben over de functionaliteit van Mijnpin. Wat doet Mijnpin nou eigenlijk? Wat verkoopt het bedrijf?

  Zoals u waarschijnlijk al opgemerkt heeft en vast ook de site heeft bekeken, verkoopt Mijnpin verschillende producten. Deze producten zijn bedoeld om pinnen zo eenvoudig mogelijk te maken. Het is ook van belang dat dit zo efficiënt mogelijk gedaan wordt, waarbij ook verschillende manieren van pinnen gebruikt worden. Het bedrijf verkoopt mobiele pinautomaten, daarnaast hebben ze ook autoladers ter beschikking om je eigen pinautomaat op te laden.

  mijnPin review, een pinautomaat van 99 euro

  Diensten van Mijnpin

  Mijnpin is dus een bedrijf dat mobiele pinautomaten verkoopt samen met een paar accessoires. Deze accessoires zijn: autoladers voor het laden van de mobiele pinautomaten in de auto, en Heights papierrollen voor als u er de bon wilt toedienen. Het bedrijf verkoopt van één bepaald merk de mobiele pinautomaten die zijn verdeeld in verschillende varianten. Zo heb je bijvoorbeeld een mobiele betaalautomaat met Wifi en/of Bluetooth, maar u kunt ook een kiezen die dit niet heeft of juist een mobiele betaalautomaat met alle mogelijkheden. Zo heeft u een ruime aanbod.

  Alles hierover kunt vinden op de website (http://www.heightsmypos.com/ ). Neem bijvoorbeeld de type van het apparaat of de snelheid en/of processor.

  Klachten

  Voor eventuele klachten en/of vragen kunt u altijd terecht bij een van de medewerkers. U kunt het bedrijf bereiken via mail of telefoonnummer die geschreven staan op de site in het menu Contact. Hierin is zijn ook de meest gestelde vragen beschreven waarvan u een kijkje kunt nemen. Dit kan u helpen om uw vraag opgelost te krijgen. Ze zijn beschikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.30 uur.
  Heeft u ooit een klacht gehad over dit bedrijf? Wij zouden hier graag meer over willen weten zodat we het in de toekomst kunnen vermijden.

  Onafhaelijke reiservaringen die klanten hebben na het reizen en boeken met Mambo. Lees beoordelingen en kijk welk cijfers Mambo van hun klanten krijgt

  Mijnpin
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  6.6
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  6.6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  6.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  eigenaar

  Wat een gigantisch gedoe om de pin te activeren. Vervolgens moet je een enorme waslijst met allemaal gevoelige informatie overhandigen waarbij een ieder die eventueel meekijkt zo met je identiteit aan de haal gaat.
  Ben nu inmiddels 2 avonden bezig om de juiste gegevens aan geleverd te krijgen. Wat een toestand. Hiervoor had ik een pinapparaat van izettle. Dat werkte echt binnen 5 minuten. Als ik dit allemaal van te voeren had geweten was ik hier niet aan begonnen. Er staat inmiddels al een behoorlijk bedrag op de pin en kan dit nu niet uitbetaald krijgen. Wat een toestand.

  Door: spa04-10-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Professioneler en moderner dan ons vorige systeem

  Wij zijn van een bekende winkel in Amsterdam.

  We werkten altijd met zo'n handterminal. Dat werkte op zich goed, tenzij het apparaat geen bereik had. Erg lastig, want dan kun je niks meer en moet je de klanten vragen of ze toch contant kunnen betalen en zo niet, dan vraag je ze of ze ergens kunnen gaan pinnen (maar zie je ze vaak nooit meer terug).

  Omdat wij ook op locaties verkopen, waren we altijd weer afhankelijk van de verbinding en daarom zijn wij overgestapt naar een nieuw systeem. En dat werd mijnPin.

  Tot noch toe, maar ik moet zeggen dat we het nog niet erg veel hebben hoeven gebruiken, werkt deze veel sneller en slimmer dan ons oude systeem. Veel moderner en praktischer.

  Maakt ook direct een meer professionele indruk op onze klanten.

  Door: Thom16-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Pinapparaat besteld bij Mijnpin

  Ik ben zelfstandig ondernemer en kreeg van mijn klanten steeds vaker het verzoek of ze ook konden pinnen. Uiteindelijk een mobiel pinapparaat aangeschaft bij Mijnpin en mijn klanten en ikzelf zijn er zeer tevreden mee.

  Door: Karel Vlaskamp18-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Schrijf zelf een review over Mijnpin

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mijnpin een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Mijnpin. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mijnpin actief?

  Mijnpin is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mijnpin gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.