ErvaringenSite

  Ervaringen M&M's

  M&M's zijn veelkleurige chocolaatjes in de vorm van een rondje, waarvan in elk de letter "m" in kleine witte letters gedrukt is aan één kant. Het originele snoepje heeft een halfzoete chocolade vulling die, na introductie van andere variaties, werd gebrandmerkt als de "gewone, normale" variant. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over M&M's lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan.

  Over M&M's

  M&M's zijn een onderdeel van de Mars corporatie. Forrest Mars, Sr., de zoon van de oprichter van Mars Company, Frank C. Mars, kopieerde het idee voor het snoepje in de jaren dertig tijdens de Spaanse burgeroorlog toen hij soldaten Britse smarties zag eten. Chocoladepellets met een gekleurde schil van wat banketbakkers noemen "harde panning"(eigenlijk geharde suikersiroop). Mars ontving op 3 maart 1941 een patent voor zijn eigen proces. De productie van M&M's begon in dat zelfde jaar in een fabriek op 285 Badger Avenue in Clinton Hill, Newark, New Jersey. Toen het bedrijf werd opgericht was het M&M limited, de twee M's vertegenwoordigen de namen van Forrest E. Mars Sr. en Bruce Murrie, president van Hershey Chocolate, die een aandeel van twintig procent in het product had.

  Algemeen - Waterman

  Producten en diensten van M&M's

  De varianten van M&M's hebben de volgende maten en vullingen. Sommige zijn slechts voor een beperkte tijd beschikbaar gesteld, zoals bijvoorbeeld witte cheesecake voor Pasen, pompoenkruid of witte snoepgraan voor Halloween en White Strawberry Shortcake voor Valentijnsdag.
  - Maten: "regular", mini's, mega (zo'n 3 x de chocolade) en tegenwoordig ook de chocolade reep
  - Chocolade soorten: melk chocolade, pure chocolade en witte chocolade
  - Noten: pinda's, amandelen, hazelnoten, pindakaas, pure chocolade pinda, witte chocolade pinda, aardbeinoot
  - Fruit: sinaasappelchocolade, kers, framboos, kers siroop, ananas, kokosnoot. snoep appel, tropisch fruit
  - Kleuren: met Pasen heeft M&M's vaak pastelkleurige snoepjes, met kerst heeft het bedrijf speciale kerstzakjes in het groen en rood. In de Verenigde Staten heeft het bedrijf ook speciale snoepjes voor Memorial Day, Independence Day en Labor Day, de snoepjes zijn dan verkrijgbaar in het rood, het wit of het blauw.

  Klachten over M&M's kunt u indienen bij de Mars Corporatie.

  Aanbevelingen, klachten en tips over M&M's

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf M&M's? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over M&M's op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over M&M's vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over M&M's of laat uw eigen ervaring door middel van een review over M&M's nu achter.

  M&M's
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over M&M's

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is M&M's een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over M&M's. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is M&M's actief?

  M&M's is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van M&M's gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.