ErvaringenSite

  Ervaringen MySurvey

  Wanneer je wat tijd over hebt en het leuk vindt om je mening te geven over dingen, kun je meedoen aan allerlei onderzoeken. Dit kan onder andere bij MySurvey. Het leuke daaraan is, dat je er ook nog punten mee verdient die je weer in kunt wisselen voor cadeaubonnen bijvoorbeeld. Zo heb je een leuk extraatje. Wat de ervaringen zijn van andere consumenten die al meedoen met dit consumentenpanel lees je hier.

  Over MySurvey
  MySurvey is onderdeel van het wereldwijd opererende marktonderzoeksbedrijf Lightspeed. Het is een betaalde online enquête community. De resultaten van hun onderzoeken worden gepubliceerd in bladen als de Financial Times, Time Magazine en de Wall Street Journal. Daarnaast is Lightspeed ook een deel van de ESOMAR organisatie die professionaliteit, onderzoekskwaliteit en bedrijfseffectiviteit ondersteunt.  


  Hoe verdien je geld aan online onderzoeken? The BMAC way

  Diensten

  Enquêtes
  Bij MySurvey kun je je vrijwillig opgeven om mee te doen aan online enquêtes, zowel op de computer, als via je smartphone. Als beloning hiervoor krijg je punten toegekend. Deze enquêtes worden je via je e-mailadres toegestuurd, je wordt uitgenodigd op basis van je gezinssamenstelling en je interesses. Wanneer je voldoende punten hebt gespaard kun je in de winkel van de website deze punten inwisselen voor verschillende producten en dergelijke. Een aantal hiervan zijn:

  • Bol.com waardebonnen
  • Paypal waardebonnen
  • Douglas cadeaubonnen
  • IKEA cadeaubonnen
  • Donaties aan Unicef
  • Etc.

  Let wel op dat je actief blijft, na 6 maanden inactiviteit wordt je account inclusief het aantal gespaarde punten verwijderd.

  Polls
  Het is ook mogelijk om mee te doen aan polls. Hiervoor krijg je geen punten toegekend. Voor het meedoen aan polls krijg je loten waarmee je deelneemt aan een kwartaalloterij. In deze loterij kun je echt geld winnen, de hoofdprijs is vaak een paar duizend dollar. Je maakt dus kans op ‘gratis’ geld.

  Waarom
  De online enquetes, polls en de onderzoeken via de smartphone zijn manieren om de mening van consumenten te weten te komen over producten en diensten die al op de markt zijn of nog moeten komen. Hier hebben bedrijven vaak belang bij, vandaar dat er marktonderzoeksbureaus als deze MySurvey bestaan.

  Klachten
  Wat nu als je vragen hebt die niet beantwoord worden op de vraag en antwoord pagina’s van de website? Dan kunt je hiervoor, maar ook met vragen over je privacy, of klachten over de site terecht bij Panel Manager Eva Jonker. Haar emailadres kun je overal op de site vinden. Ook kun je een contactformulier op de site invullen.

  Laat hier ook jouw review achter!
  Doe jij al mee met het panel van MySurvey? Levert het zoveel op als je had verwacht, of moet je wel erg veel onderzoeken invullen voordat je een bon te pakken hebt? Laat hier je mening achter, zodat anderen beter kunnen beslissen of ze ook mee willen doen!

  Heb je snel voldoende punten voor een waardebon als je meedoet met de enquêtes van MySurvey of zijn de ervaringen anders en duurt het sparen erg lang?

  MySurvey
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over MySurvey

  Uw beoordeling