ErvaringenSite

  Ervaringen Nature

  Het internet is tegenwoordig de belangrijkste bron van informatie. Op het internet kan je echt van alles vinden. Informatie over reizen, het dagelijkse nieuws, het tv-programma, alles over gezondheid, producten die te koop zijn, diensten die aangeboden worden, opleidingen amusement, alles wat je je maar kan bedenken is op het internet te vinden. Er wordt wel eens gezegd dat de informatie op het internet waardeloos is. Dat is natuurlijk niet helemaal waar. Op het internet vind je nieuws uit allerlei bronnen. Digitale nieuwskranten die je vertellen over de dagelijkse gebeurtenissen, maar ook wetenschappelijke informatie zoals bijvoorbeeld The Lancet en Nature. In Nature vind je boeiend nieuws en goed onderbouwde en beschreven interpretaties van actuele en komende trends die de wetenschap, wetenschappers en het grote publiek beïnvloeden. Wil je meer weten over het digitale wetenschappelijke tijdschrift Nature, dan bij je bij ErvaringenSite.be bij het juiste adres. Lees hier de reviews en beoordelingen van anderen.

  Over Nature
  De broers Alexander en Daniel Macmillan richtten in 1843 hun boekwinkel en uitgeverij op in Cambridge, VK. Lockyer benaderde Macmillan begin 1869 met plannen voor een nieuw wetenschappelijk tijdschrift. Lockyer ontdekte in 1868 helium, wat hem het jaar daarop verkiezing tot lid van de Royal Society opleverde. Het eerste nummer van Nature werd op 4 november 1869 gepubliceerd. Norman Lockyer was de eerste redacteur en de eerste 3 jaar leed het tijdschrift alleen maar verlies. Het uiteindelijke succes van Nature kwam voort uit de sociale en wetenschappelijke omstandigheden waaronder het werd opgericht. Vroege uitgaven van Nature bevatten wat tegenwoordig een missieverklaring zou worden genoemd. “Ten eerste, de grootse resultaten van wetenschappelijk werk en wetenschappelijke ontdekkingen aan het grote publiek voor te stellen, en de aanspraken van de wetenschap aan te sporen tot een meer algemene erkenning in het onderwijs en in het dagelijks leven; en ten tweede, om wetenschappers zelf te helpen, door vroege informatie te geven over alle vorderingen die gemaakt zijn in welke tak van natuurlijke kennis dan ook over de hele wereld.” Het tijdschrift draagt ​​tot op de dag van vandaag in wezen dezelfde boodschap.

  Producten en Diensten van Nature
  Zoals eerder al aangegeven is Nature een wetenschappelijk tijdschrift. Er zijn verschillende uitvoeringen in verschillende talen, maar helaas is er nog geen Nederlandse versie. De artikelen zijn allemaal wetenschappelijk en zeer interessant. Wanneer je zelf een wetenschappelijke studie hebt voltooid en daar een artikel over geschreven, dan zou je deze voor publicatie (in het Engels) kunnen aanleveren.

  Complimenten, Klachten en Tips over Nature
  Lees jij wel eens wetenschappelijke tijdschriften online? Heb jij het laatste nieuws over de COVID van een Facebook-meme ontvangen of heb je een artikel in Nature gelezen? Ben je zelf wetenschapper? Wat vind jij van het online tijdschrift Nature? Vind je de artikelen boeiend of had je ze nodig voor je eigen studie? Laat hier je review achter, zodat anderen meer te weten kunnen komen over dit online tijdschrift. Jouw beoordeling kan voor anderen een groot verschil maken. Ook wanneer het om het verstrekken of delen van wetenschappelijke informatie gaat. Daarom hebben wij op ons platform ook deze bronnen van informatie opgenomen.

  Boogschutter Algemeen Nov "20:Stel je grenzen, Passie, Soulmate, Mysterie, Samenwerking + 4 x WIN !

  Nature
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Nature

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Nature een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Nature. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Nature actief?

  Nature is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs, Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Nature gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.