ErvaringenSite

  Ervaringen Nikkel Art

  Als je je partner, ouders of beste vriend wilt verrassen met wanddecoratie op maat, of je eigen woonkamer wat wilt opfrissen, kun je het aanbod van Nikkel Art eens bekijken. Of ben je al klant bij dit bedrijf en heb je in het verleden al een fotorolgordijn, een foto op wit aluminium of een ander artikel bij Nikkel Art besteld? Dan zouden we het ontzettend appreciëren als je even de tijd zou willen nemen om een bondige review over de producten en diensten van deze onderneming te schrijven. Een verslag van jouw persoonlijke ervaringen met Nikkel Art kan andere potentiële klanten namelijk helpen te beslissen of ze al dan niet een aankoop bij dit bedrijf willen doen.

  Over Nikkel Art

  Nikkel Art is een Belgisch bedrijf dat actief is in acht verschillende landen. Hun missie is om decoratie te maken die bij elk interieur past. Volgens Nikkel Art zijn de wensen van de klant de grootste prioriteit en streven ze hiervoor naar voortdurende vooruitgang op het vlak van interieurdecoratie. Ze zeggen dit te doen door de laatste trends en de persoonlijke wensen van hun klanten op te volgen en nauwkeurig te analyseren. Het resultaat hiervan is een voortdurend groeiend assortiment dat gemaakt wordt met een milieuvriendelijke printtechnologie. Deze zou niet alleen veilig voor de gezondheid, maar ook duurzaam zijn. Het volledige printproces wordt uitgevoerd onder de vakkundige begeleiding van ervaren experts.

  Algemeen

  Producten en diensten van Nikkel Art

  Op de website van Nikkel Art kun je bovenaan kiezen uit verschillende categorieën: fotowereld, fotobehang, schilderijen, foto achterwanden, fotorolgordijn, posters, stickers en kinderen. De meeste van deze categorieën zijn verder onderverdeeld, zodat je gericht naar een bepaald item kunt zoeken. Als je naar beneden scrolt, kun je ook andere onderdelen bekijken, zoals een overzicht van de beschikbare materialen waarop je kunt printen en ideeën voor hem of haar. Je kunt er ook voor kiezen om je eigen foto te uploaden om op canvas, plexiglas of aluminium te laten printen. Nikkel Art zou een veilige online betaalomgeving voorzien en alle bestellingen vanaf € 95 gratis verzenden naar een Belgisch of Nederlands adres. De klantenservice van Nikkel Art zou teleonisch, per e-mail of via het contactformulier op de website te bereiken zijn.

  Complimenten, klachten en tips voor Nikkel Art

  Heb je in het verleden al één of meerdere artikelen bij Nikkel Art besteld en ben je bereid om ons enkele minuten van je kostbare tijd te gunnen door een korte, eerlijke review over deze onderneming te schrijven? Jouw informatief verslag kan andere mensen helpen te bepalen of de producten en diensten van Nikkel Art aansluiten bij hun voorkeuren en behoeften. Klopt het dat je via de website veilig kunt betalen? Worden bestellingen vanaf € 95 gratis naar een adres in België of Nederland verstuurd? En kun je rekenen op de klantenservice wanneer je een vraag, opmerking of probleem hebt? Laat het ons en onze bezoekers zeker weten. Het maakt niet uit of jouw ervaring positief of negatief is, want hier worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd. Ben je niet alleen op zoek naar wanddecoratie, maar wil je ook de rest van je interieur aanpakken? Op deze pagina lees je wat onze bezoekers schrijven over Designonline24!

  Nikkel Art
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Nikkel Art

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Nikkel Art een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Nikkel Art. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Nikkel Art actief?

  Nikkel Art is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Foto en Canvas

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Nikkel Art gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.