Nikkel Art

Alle reviews

Nikkel Art

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Fotofabriek merklogo voor beoordelingen van Cadeauwinkels
Fotofabriek
0 reviews

Wat te doen met al die mooie digitale foto’s die je op je desktop of laptop hebt verzameld? Een idee is om de mooiste te gebruiken voor het o...

Fotogeschenk merklogo voor beoordelingen van Foto en Canvas
Fotogeschenk
0 reviews

Wil je je ouders, partner of beste vriendin verrassen met een geschenk? Of ben je op zoek naar een manier om al je foto's van de afgelopen zom...

123TuinPoster merklogo voor beoordelingen van Foto en Canvas
123TuinPoster
0 reviews

Loop je wel eens over straat en zie je dan van die grote posters oftewel flyers. Wist je dat posters al vanaf de middeleeuwen bestaan? Dat klopt al...

Karo-art VOF merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Foto en Canvas producten
Karo-art VOF
0 reviews

Een wanddecoratie geeft uw huis of bedrijf absoluut een ander look en gevoel. Het kan een beroemde hedendaagse schilderij zijn, maar misschien ook ...

Nikkel Art

Als je je partner, ouders of beste vriend wilt verrassen met wanddecoratie op maat, of je eigen woonkamer wat wilt opfrissen, kun je het aanbod van Nikkel Art eens bekijken. Of ben je al klant bij dit bedrijf en heb je in het verleden al een fotorolgordijn, een foto op wit aluminium of een ander artikel bij Nikkel Art besteld? Dan zouden we het ontzettend appreciëren als je even de tijd zou willen nemen om een bondige review over de producten en diensten van deze onderneming te schrijven. Een verslag van jouw persoonlijke ervaringen met Nikkel Art kan andere potentiële klanten namelijk helpen te beslissen of ze al dan niet een aankoop bij dit bedrijf willen doen.

Over Nikkel Art
Nikkel Art is een Belgisch bedrijf dat actief is in acht verschillende landen. Hun missie is om decoratie te maken die bij elk interieur past. Volgens Nikkel Art zijn de wensen van de klant de grootste prioriteit en streven ze hiervoor naar voortdurende vooruitgang op het vlak van interieurdecoratie. Ze zeggen dit te doen door de laatste trends en de persoonlijke wensen van hun klanten op te volgen en nauwkeurig te analyseren. Het resultaat hiervan is een voortdurend groeiend assortiment dat gemaakt wordt met een milieuvriendelijke printtechnologie. Deze zou niet alleen veilig voor de gezondheid, maar ook duurzaam zijn. Het volledige printproces wordt uitgevoerd onder de vakkundige begeleiding van ervaren experts.

Producten en diensten van Nikkel Art
Op de website van Nikkel Art kun je bovenaan kiezen uit verschillende categorieën: fotowereld, fotobehang, schilderijen, foto achterwanden, fotorolgordijn, posters, stickers en kinderen. De meeste van deze categorieën zijn verder onderverdeeld, zodat je gericht naar een bepaald item kunt zoeken. Als je naar beneden scrolt, kun je ook andere onderdelen bekijken, zoals een overzicht van de beschikbare materialen waarop je kunt printen en ideeën voor hem of haar. Je kunt er ook voor kiezen om je eigen foto te uploaden om op canvas, plexiglas of aluminium te laten printen. Nikkel Art zou een veilige online betaalomgeving voorzien en alle bestellingen vanaf € 95 gratis verzenden naar een Belgisch of Nederlands adres. De klantenservice van Nikkel Art zou teleonisch, per e-mail of via het contactformulier op de website te bereiken zijn.

Complimenten, klachten en tips voor Nikkel Art
Heb je in het verleden al één of meerdere artikelen bij Nikkel Art besteld en ben je bereid om ons enkele minuten van je kostbare tijd te gunnen door een korte, eerlijke review over deze onderneming te schrijven? Jouw informatief verslag kan andere mensen helpen te bepalen of de producten en diensten van Nikkel Art aansluiten bij hun voorkeuren en behoeften. Klopt het dat je via de website veilig kunt betalen? Worden bestellingen vanaf € 95 gratis naar een adres in België of Nederland verstuurd? En kun je rekenen op de klantenservice wanneer je een vraag, opmerking of probleem hebt? Laat het ons en onze bezoekers zeker weten. Het maakt niet uit of jouw ervaring positief of negatief is, want hier worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd. Ben je niet alleen op zoek naar wanddecoratie, maar wil je ook de rest van je interieur aanpakken? Op deze pagina lees je wat onze bezoekers schrijven over Designonline24!