ErvaringenSite

  Ervaringen OpinionWorld

  Kunt u bij OpinionWorld echt een leuk zakcentje bijverdienen met het invullen van online enquêtes? Lees alle beoordelingen over OpinionWorld en kom erachter wat de ervaringen zijn van anderen met dit bedrijf. Wanneer u op zoek bent naar een extra bijverdienste klinkt het verdienen van geld vanachter de computer erg aanlokkelijk. Het invullen van enquêtes kunt u prima in de avonduren doen of wanneer u tijd heeft. Maar wat levert dit op? En hoeveel tijd gaat er in het maken van de enquêtes zitten? Door de beoordelingen van anderen te lezen krijgt u een goed beeld van OpinionWorld. Heeft u zelf ervaring met het invullen van marktonderzoeken via OpinionWorld? Schrijf dan uw beoordeling en help anderen aan informatie.

  Over OpinionWorld

  OpinionWorldis onderdeel van SSI, Survey Sampling International. SSI is gevestigd in de Verenigde Staten en opereert wereldwijd. Zij nemen steekproeven af voor een enquête onderzoek via internet, de telefoon of per post. Dit kan zijn voor commerciële bedrijven, maar ook voor non-profit organisaties. Omdat het invullen van enquêtes tijd kost, wil OpinionWorldhaar klanten belonen met het toekennen van punten na het maken van een ingevulde enquête. Hoe meer enquêtes een consument maak, hoe meer punten hij of zij verdient. Deze punten kunnen ingewisseld worden voor cadeaubonnen, gedoneerd worden of voor geld ingewisseld worden via PayPal.


  Wat zit er voor techniek achter de vraagstelling van een vraag in een enquete?

  Diensten

  Wanneer u tijd over heeft en een extra zakcentje wilt bijverdienen dan kunt u deelnemen aan de online enquêtes van OpinionWorld. Na uw aanmelding ontvangt u een link in uw e-mailaccount met een inschrijfformulier. Na inschrijving ontvangt u regelmatig uitnodigen om deel te nemen aan een enquête die bij uw profiel hoort. Aan de hand van uw inschrijfgegevens krijgt u enquêtes toegestuurd die relevant zijn voor uw leeftijd, geslacht en persoonlijke situatie. De inhoud van de enquêtes verschillen. Soms moet u een televisiereclame beoordelen, advertentieteksten bekijken of dient u uw ervaringen op een specifiek gebied te delen.

  U kunt zelf aangegeven op welke manier u benaderd wilt worden. Dit is aan te raden wanneer u liever niet gebeld worden of sms berichten wilt ontvangen op uw smartphone. Na elke afgeronde enquête ontvangt u punten die bijgeschreven worden op uw account of u kunt de punten doneren aan een goed doel. Wanneer u minimaal duizend punten heeft verzameld kunt u de punten inwisselen voor een cadeaubon of voor geld via PayPal. U neemt ook automatisch deel aan een driemaandelijkse prijstrekking waarbij u tweeduizend euro kunt winnen. Heeft u ervaring met het invullen van enquêtes? U kunt anderen informeren over OpinionWorldmet uw beoordeling.

  Klachten en privacy

  Wanneer u een klacht heeft, dient u deze per e-mail te versturen. SSI verkoopt uw contactgegevens niet door aan derden, maar gebruikt de antwoorden die u invult van een enquête. Alle gegevens die u invult worden op een server in de Verenigde Staten bewaard en bewerkt. Tijdens het invullen van uw gegevens kan gevraagd worden om gevoelige informatie te delen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om informatie te geven over uw gezondheid, geaardheid of gezinssamenstelling. Wanneer u deze gegevens doorgeeft aan SSI geeft u vrijwillig toestemming dat ook deze gegevens bewaard en gebruikt worden.

  Er zijn gelukkig opt-out mogelijkheden. Dit betekent dat uw gegevens niet meer worden gebruikt. De gemakkelijkste manier om dit te doen, is door u af te melden. U kunt ook een e-mail sturen om een opt-out verzoek in te dienen. U kunt dan toegang vragen tot uw persoonlijke informatie of een verzoek indienen om deze informatie te verwijderen. Het is dus aan te raden om, alvorens u het inschrijfformulier invult, na te denken over de informatie die u over uzelf prijs wilt geven.

  Heeft u zelf enquêtes ingevuld? Schrijf dan uw beoordeling.

  Wat vind jij? Is OpinionWorld de moeite waard om je voor aan te melden? Wat kun je ermee verdienen? Waarom zou je lid worden? Lees de ervaringen!

  OpinionWorld
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  enquetes gedaan

  Geen 1 maar meerdere keren na het invullen van enquêtes die zeker een kwartier duren komt er een pagina tevoorschijn die zegt dat er er een probleem was met het laden van de pagina ofzo en GEVEN ZE JE JE CREDITS NIET!!! SCAMMERS!!!

  Door: Esra Er04-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Valse beschuldiging

  Na maandenlange problemen met mijn account, werd deze definitief geblokkeerd omdat ik zogezegd enquêtes niet eerlijk invul. Ik ben hier zeer door beledigd, want ik draag eerlijkheid net hoog in het vaandel en heb enquêtes altijd naar waarheid ingevuld. Ik denk dat ze gewoon geen idee hadden wat het probleem was met mijn account, en dan maar dit laffe excuus gebruikten. Hun beschuldiging heeft me echt gekwetst.

  Door: Hilde Boelaert12-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over OpinionWorld

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is OpinionWorld een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over OpinionWorld. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is OpinionWorld actief?

  OpinionWorld is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van OpinionWorld gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.