Palgrave

Alle reviews

Palgrave

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

CIVAS Opleidingen

0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Thuiscursus.nl

0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

Theorie-leren.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Theorie-leren.nl

0 reviews

Op zoek naar een platform dat u kan helpen bij uw theorie examen? Theorie-leren.nl is een online platform om te leren voor je theorie examen, dit k...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

Palgrave

Als je op zoek bent naar Engelstalige naslagwerken en tijdschriften dan zal een korte zoektocht op internet je al snel een lange lijst met aanbieders laten zien. Maar hoe kies je de beste uit die lijst? Hoe weet je of een online shop die dit soort producten verkoopt te vertrouwen is en een goede service biedt? Daar kom je nu snel en accuraat achter door reviews van klanten te lezen. Deze reviews hebben zij op onze website geplaatst zodat je niet lang hoeft te zoeken naar informatie over de aanbieder waar je voorkeur naar uitgaat. Wat staat er in die recensies? Alles wat van belang is om erachter te komen of je veilig kunt winkelen bij een online shop. Van commentaren over de kwaliteit van de producten tot het afhandelen van klachten en veel er tussen in. Zodra je de reviews hebt gelezen kun je weloverwogen de best gewaardeerde webshop kiezen.

Over Palgrave
Palgrave is een uitgeverij van voornamelijk Engelstalige boeken en tijdschriften. De gelijknamige website wordt beheerd door Springer Nature Ltd., een bedrijf dat geregistreerd staat in London dat zich bezighoudt met internationaal onderzoek en onderwijs. Wil je een boek of tijdschrift van Palgrave bestellen? Dan zul je eerst een account met al je persoonlijke gegevens aan moeten maken. Zodra je dat gedaan hebt kun je een order plaatsen en betalen. Wil je jouw keuze in e-book of als echt boek bestellen? Je kunt tijdens het bestellen kiezen waar je voorkeur naar uitgaat. Zijn bestellingen bij Palgrave veilig te betalen? Jazeker, deze online shop maakt gebruik van veilige betaalmethodes zoals PayPal en creditcard.

De producten van Palgrave
Deze online-uitgever biedt tijdschriften, boeken en naslagwerken in vier categorieën. Welke dat zijn? De producten zijn onderverdeeld in de thema's bedrijfskunde en economie, geesteswetenschappen, politiek en internationale studies én sociale wetenschappen. De site biedt schrijvers in deze categorieën de mogelijkheid hun werk via de website te publiceren en verkopen. De producten die het meest besteld worden en de nieuwe uitgaven staan duidelijk vermeld op de homepagina van deze uitgever. Ben je dus op zoek naar Engelstalige naslagwerk over psychologie of Amerikaanse politiek? Dan vind je bij Palgrave meerdere werken die je kunt bestellen. Dit geldt ook voor onderwerpen zoals de Black Lives Matter beweging of spiritualiteit.

Reviews over Palgrave
Ben jij iemand die boeken en tijdschriften van Palgrave in huis heeft? Wat is jouw ervaring met de klantvriendelijkheid van deze uitgever? Wij hopen van harte dat je de tijd wilt nemen om een review over deze aanbieder op onze website te plaatsen. Waarom het belangrijk is om een review te schrijven? Omdat je op die manier andere consumenten inzicht geeft in de manier hoe deze uitgever met klanten en bestellingen omgaat. Door alle geplaatste reviews kunnen wij bovendien duidelijk laten zien hoe klanten de producten en service van Palgrave waarderen. Waar mag jouw beoordeling over gaan? Over dat wat jij belangrijk vindt, van de kwaliteit van de producten en het gemak of ongemak van het bestellen tot het doen van klachten en retouraanvragen. Het zijn allemaal onderwerpen waar nieuwe klanten heel graag meer over te weten komen.