ErvaringenSite

  Ervaringen Photogifts.nl

  Op zoek naar een leuk cadeau voor opa en oma of uw geliefde? Je beste vakantiefoto’s of een dierbare herinnering uitvergroten en ophangen aan de muur? Het bedrijf photogifts.nl belooft uitvergrotingen van uw digitale beeldmateriaal op verschillende ondergronden. Op onze site treft u behalve de meest belangrijke informatie over een bedrijf, ook objectieve reviews aan van mensen die al eens zaken met dit bedrijf hebben gedaan. Lees hier hun ervaringen over deze online shop of laat zelf uw ervaring achter! Zo bouwen we samen aan een betrouwbare site voor alle consumenten!

  Over Photogifts.nl
  Het bedrijf photogifts.nl heeft zich gespecialiseerd in het uitvergroten en afdrukken van digitaal beeldmateriaal van hoogwaardige kwaliteit en op bijna iedere willekeurige ondergrond en geschikt voor ieder doel. U kunt hier als particulier terecht, maar er zijn ook speciale prijzen en diensten voor zakelijke klanten. Photogifts.nl is gevestigd in de provincie Leeuwarden, in Bolsward en heeft een telefonische helpdesk. Het bedrijf bestaat al meer dan 10 jaar en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer KVK: 72091797.

  Producten en diensten van Photogifts.nl
  Bij photogifts.nl kun je terecht voor het afdrukken van digitale foto’s voor ieder doel. Om dit te realiseren dient men zich eerst op de site aan te melden. Vervolgens dient u een digitale afbeelding van hoogwaardige kwaliteit te uploaden. U kunt ook kiezen uit de afbeeldingen die op de fotogalerij worden weergegeven. Voor de ondergrond is er een ruime keuze uit verschillend materiaal zoals panelen van verschillende soorten hout, plexiglas of dibond, papier of karton, aluminium, whiteboard, canvas, fotobehang, deurstickers, en verschillende soorten textiel. U kunt ook aangeven of u het eindproduct voor binnen of voor een buitenruimte wilt gaan gebruiken. Vervolgens dient u nog aan te geven welke maat u wilt hebben. U kunt zich hierbij ook laten adviseren door middel van het verzenden van een email of door een offerte aan te vragen via de website. Het door u bestelde product is binnen 3 dagen klaar en kan persoonlijk in de fysieke winkel in Bolsward (provincie Leeuwarden) opgehaald worden. Het bestelde product kan ook tegen een meerprijs bij u thuisbezorgd worden of op een ander adres worden bezorgd. Met feestdagen zoals bijvoorbeeld Valentijnsdag worden er regelmatig kortingsacties gehouden. Voor zakelijke partners kunnen afwijkende regelingen en afspraken gemaakt worden.

  Complimenten, Klachten of Tips over Photogifts.nl
  Heeft u uw foto laten vergroten en afdrukken bij photogifts.nl? Wat vind u van de kwaliteit van de afdrukken op hout, plexiglas, of het fotobehang? Werd het op tijd bezorgd? Hoe was de scherpte van de afbeelding? Wij willen graag weten of het u goed bevallen is om zaken te doen met dit bedrijf. Plaats hier uw review over photogifts.nl zodat anderen kunnen leren van uw persoonlijke ervaring. Wij kijken uit nar uw reactie!

  Ramen lappen, zo doe je dat! 🎥 Algemeen Dagblad Wonen

  Photogifts.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Photogifts.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Photogifts.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Photogifts.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Photogifts.nl actief?

  Photogifts.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels, Foto en Canvas

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Photogifts.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.