Pleyces

Alle reviews

Pleyces

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

ActievandeDag.nl merklogo voor beoordelingen van Voordeel & Winnen

ActievandeDag.nl

1 reviews

Bent u opzoek naar een leuk dagje uit met het gezin, of ben je gewoon opzoek naar leuke producten voor een acceptabel bedrag? Dan bent u bij het ju...

Esteon merklogo voor beoordelingen van Huis, Tuin & Kamers

Esteon

1 reviews

Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Esteon is een website waar huurders en verhuurders samenkomen. Het is een mooie website welke uitstekend is g...

Kamernet merklogo voor beoordelingen

Kamernet

9 reviews

Kamernet: Ervaringen Duizenden kamers te huur! Via Kamernet. Maar is dat wel betrouwbaar? In de wereld van het kamer verhuren lopen nogal wat louc...

Plarium - online strategy merklogo voor beoordelingen van Overig

Plarium - online strategy

2 reviews

Vecht tegen of met Spartanen, Perzen, Vikingen, mutanten en piraten! Hou jij van gamen? Doe jij dat het liefst gratis en online? Dan ben je vast ...

Pleyces

Hoe gaan platforms die je gratis kunt gebruiken met jouw gegevens om? Natuurlijk is het leuk om foto's en verhalen met anderen te delen zonder dat je daarvoor hoeft te betalen maar hoe wordt jouw informatie in dat geval gebruikt? We raden je aan om voor het gebruik van welk platform dan ook eerst de reviews van andere gebruikers te lezen. Waarom zou je die reviews lezen? Om erachter te komen wat anderen te zeggen hebben over de betrouwbaarheid en manier van werken van deze sites. Op die manier kun je in ieder geval kiezen voor een platform dat het beste met jouw en je informatie omgaat. We bieden je deze reviews geheel vrijblijvend op onze website zodat je uiteindelijk een site kunt kiezen dat het beste bij jouw wensen aansluit.

Over Pleyces
Pleyces is een sociaal media platform waarvan het bedrijf dat het beheerd in München in Duitsland geregistreerd staat. Het platform wil gebruikers die op zoek zijn naar bijzondere plaatsen en mensen met elkaar verbinden. Is het gebruik van Pleyces gratis? Je hoeft als gebruiker van een account niets te betalen, het gebruik is gratis en Pleyces verdient aan het tonen van advertenties van derden. Kun je contact opnemen met de klantenservice van Pleyces voordat je een account maakt? De medewerkers van het platform zitten voor je klaar om telefonisch of schriftelijk al je vragen te beantwoorden ongeacht of je gebruiker bent of niet.

De producten van Pleyces
Het enige product dat Pleyces te bieden heeft is het gratis gebruik van haar platform. Gebruikers met een account kunnen foto's en informatie over bijzondere plaatsen met elkaar delen en bespreken om op die manier nieuwe contacten en vrienden te maken. Of je nu van natuurwandelingen in het Oosten van Europa houdt, of van het ontdekken van onbekende plekken tijdens stedentrips bij Pleyces kun je delen wat je leuk vindt over dit soort locaties. Met het platform kun je bovendien contact maken met anderen die al op een plek geweest zijn waar jij naar toe wilt om tips en advies te krijgen over wat er allemaal te zien is. Om commentaar te kunnen geven op foto's van anderen heb je een account nodig. Zodra je een account hebt kun je ook vrienden en plaatsen toevoegen.

Reviews over Pleyces
Ben jij vaak op het platform van Pleyces te vinden? Dan ben je waarschijnlijk gewend om onderwerpen over jezelf met anderen te delen. Dan vind je het dus vast niet erg om ook een review over het platform op onze site te plaatsen. We weten dat het gebruiken van de site gratis is maar er zijn natuurlijk nog andere zaken waarover je kunt schrijven. Door jouw beoordeling bij ons achter te laten geef je nieuwe gebruikers meer inzicht over wat Pleyces precies is en wat het voor hen kan betekenen. Hoe zit het bijvoorbeeld met de advertenties die je te zien krijgt? Hoeveel krijg je er te zien en vind je dat irritant? Door uitgebreid over jouw ervaring met Pleyces te schrijven maak je het voor anderen een stuk eenvoudiger om te beslissen of ze dit platform ook willen gebruiken. Jouw hulp wordt je nu al in dank afgenomen.