ErvaringenSite

  Ervaringen PlusPort

  Op zoek naar een (online) bedrijfscursus? Een van de vele aanbieders van onder andere VCA- en BHV-cursussen is het bedrijf PlusPort BV. PlusPort heeft al heel veel ervaring in het verzorgen van online cursussen, maar wat vind de gebruiker van dit bedrijf? Meer weten over dit opleidingscentrum? Lees hier de persoonlijke ervaringen van werkgevers en werknemers die via PlusPort een bedrijfscursus hebben gevolgd.

  Over Plusport
  Het bedrijf PlusPort BV is in 2004 opgericht. Doel van het bedrijf was het verzorgen van lesmateriaal en opleidingen van bedrijfscursussen. Ondanks het feit dat het internet destijds nog in de kinderschoenen stond, had PlusPort al de visie dat dergelijke cursussen in de toekomst online zouden moeten kunnen plaatsvinden. Met deze visie begonnen zij aan het ontwikkelen van beroeps cursussen, waarbij ze 3 specifieke doelgroepen onderscheiden; de werkgever, een groep werknemers, en individuele cursussen. Deze vooruitstrevende blik heeft het bedrijf geen windeieren gelegd. Inmiddels is het twee-mans bedrijf uitgegroeid tot een onderneming met 40 medewerkers die zich inzetten om de veiligheidstrainingen voor verschillende branches in het bedrijfsleven te verzorgen en te verbeteren. In2019 is het bedrijf gefuseerd met VISMA, een internationaal particulier bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van bedrijfssoftware en IT-gerelateerde ontwikkeling en consultancy.

  Producten en diensten van PlusPort
  PlusPort is gespecialiseerd in het geven van bedrijfsveiligheidscursussen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een VCA-certificaat voor bouwbedrijven, de BHV-cursus voor calamiteiten binnen ieder bedrijf, het NEN3140 certificaat voor mensen die met elektriciteit werken, de HACCP waarin dieper in wordt gegaan over hygiëne in de Zorg en in de levensmiddelen industrie, en tot slot de ATEX-opleiding waarin het werken met schadelijke stoffen en gassen centraal staat. Vandaag de dag zijn er ook andere online trainingen die door PlusPort aangeboden worden waarbij Zorg en kennis van medicatie centraal staan. De verschillende cursussen zijn in 17 verschillende talen verkrijgbaar en de cursussen en trainingen zijn toegespitst op de wet en regelgeving van het land waar de werkzaamheden uitgevoerd worden. Het cursusmateriaal bestaat uit online trainingen en videopresentaties, toetsen en een examen. Na afloop van de training ontvangen de cursisten een certificaat of een diploma. Nieuw in het aanbod van PlusPort is de LMS Academie, een opleidingsprogramma bedoelt voor nieuwe bedrijven en zelfstandigen waarbij hulp en advies wordt geboden over welke software te gebruiken en hoe hun bedrijf het beste intern opgebouwd of gereorganiseerd kan worden, waarbij gemak, controle en efficiëntie centraal staan.

  Complimenten, Klachten en Tips over PlusPort
  Als bedrijf dien je tegenwoordig aan heel veel voorwaarden te voldoen. Wist u dat iedere werkgever, ook wanneer u maar 1 werknemer in dienst hebt, een BHV-er in dienst dient te hebben? Daarnaast zijn er nog heel veel branche specifieke veiligheidsopleidingen die wettelijke verplicht of sterk aanbevolen worden. Heeft u een bedrijfsopleiding bij PlusPort gevolgd? Wat is uw ervaring met dit bedrijf? Bent u tevreden over het lesmateriaal, de persoonlijke aandacht en de prijs? Benoem uw negatieve, maar ook uw positieve ervaringen met dit bedrijf! Uw mening telt. Laat daarom hier uw persoonlijke review achter!

  1.2 algemeen opsporingsambtenaar 2018

  PlusPort
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over PlusPort

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is PlusPort een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over PlusPort. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is PlusPort actief?

  PlusPort is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PlusPort gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.