PlusPort

Alle reviews

PlusPort

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

CIVAS Opleidingen

0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Thuiscursus.nl

0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

Theorie-leren.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Theorie-leren.nl

0 reviews

Op zoek naar een platform dat u kan helpen bij uw theorie examen? Theorie-leren.nl is een online platform om te leren voor je theorie examen, dit k...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

PlusPort

Op zoek naar een (online) bedrijfscursus? Een van de vele aanbieders van onder andere VCA- en BHV-cursussen is het bedrijf PlusPort BV. PlusPort heeft al heel veel ervaring in het verzorgen van online cursussen, maar wat vind de gebruiker van dit bedrijf? Meer weten over dit opleidingscentrum? Lees hier de persoonlijke ervaringen van werkgevers en werknemers die via PlusPort een bedrijfscursus hebben gevolgd.

Over Plusport
Het bedrijf PlusPort BV is in 2004 opgericht. Doel van het bedrijf was het verzorgen van lesmateriaal en opleidingen van bedrijfscursussen. Ondanks het feit dat het internet destijds nog in de kinderschoenen stond, had PlusPort al de visie dat dergelijke cursussen in de toekomst online zouden moeten kunnen plaatsvinden. Met deze visie begonnen zij aan het ontwikkelen van beroeps cursussen, waarbij ze 3 specifieke doelgroepen onderscheiden; de werkgever, een groep werknemers, en individuele cursussen. Deze vooruitstrevende blik heeft het bedrijf geen windeieren gelegd. Inmiddels is het twee-mans bedrijf uitgegroeid tot een onderneming met 40 medewerkers die zich inzetten om de veiligheidstrainingen voor verschillende branches in het bedrijfsleven te verzorgen en te verbeteren. In 2019 is het bedrijf gefuseerd met VISMA, een internationaal particulier bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van bedrijfssoftware en IT-gerelateerde ontwikkeling en consultancy.

Producten en diensten van PlusPort
PlusPort is gespecialiseerd in het geven van bedrijfsveiligheidscursussen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een VCA-certificaat voor bouwbedrijven, de BHV-cursus voor calamiteiten binnen ieder bedrijf, het NEN3140 certificaat voor mensen die met elektriciteit werken, de HACCP waarin dieper in wordt gegaan over hygiëne in de Zorg en in de levensmiddelen industrie, en tot slot de ATEX-opleiding waarin het werken met schadelijke stoffen en gassen centraal staat. Vandaag de dag zijn er ook andere online trainingen die door PlusPort aangeboden worden waarbij Zorg en kennis van medicatie centraal staan. De verschillende cursussen zijn in 17 verschillende talen verkrijgbaar en de cursussen en trainingen zijn toegespitst op de wet en regelgeving van het land waar de werkzaamheden uitgevoerd worden. Het cursusmateriaal bestaat uit online trainingen en videopresentaties, toetsen en een examen. Na afloop van de training ontvangen de cursisten een certificaat of een diploma. Nieuw in het aanbod van PlusPort is de LMS Academie, een opleidingsprogramma bedoelt voor nieuwe bedrijven en zelfstandigen waarbij hulp en advies wordt geboden over welke software te gebruiken en hoe hun bedrijf het beste intern opgebouwd of gereorganiseerd kan worden, waarbij gemak, controle en efficiëntie centraal staan. 

Complimenten, Klachten en Tips over PlusPort
Als bedrijf dien je tegenwoordig aan heel veel voorwaarden te voldoen. Wist u dat iedere werkgever, ook wanneer u maar 1 werknemer in dienst hebt, een BHV-er in dienst dient te hebben? Daarnaast zijn er nog heel veel branche specifieke veiligheidsopleidingen die wettelijke verplicht of sterk aanbevolen worden. Heeft u een bedrijfsopleiding bij PlusPort gevolgd? Wat is uw ervaring met dit bedrijf? Bent u tevreden over het lesmateriaal, de persoonlijke aandacht en de prijs? Benoem uw negatieve, maar ook uw positieve ervaringen met dit bedrijf! Uw mening telt. Laat daarom hier uw persoonlijke review achter!