ErvaringenSite

  Ervaringen Poster xxl

  Waarom zou u kopen bij dit bedrijf, Poster xxl? Poster xxl is een bedrijf waar u foto’s digitaal kunt laten afdrukken op tal van manieren. Zo is er een canvas mogelijk, maar ook een gewone foto. Het is goed om te zien wat de mogelijkheden allemaal zijn.

  Over posterXXL

  Poster xxl is een Duits bedrijf. Officieel is het Poster xxl AG. AG staat hierbij voor Aktien Gesellschaft en is de Duitse tegenhanger van de Belgische BV (Besloten Vennootschap). U kunt bij Poster xxl terecht voor het laten afdrukken van foto’s. Ze worden digitaal geprint en er is een ruim assortiment van personaliseerbare fotoproducten. De focus ligt op particulier klanten. Er is echter ook een ruim aanbod van diensten voor de zakelijk klanten.

  Poster xxl is in 2004 opgericht en kan foto’s op vele verschillende formaten afdrukken. Ook kunnen de foto’s op canvas gedrukt worden. Ook zijn er fotoboeken, kalenders, fotogeschenken, fotolijsten en tal van andere fotoproducten in het assortiment van Poster xxl.
  Poster xxl heeft een sterke positie in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en de Benelux landen. Het bedrijf is in Munchen gevestigd waar er 200 mensen werken. De verzending gebeurt volledig CO2 neutraal en ook bij alle andere processen wordt volop aandacht geschonken aan het milieu en het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  Een vlog die zijn ervaringen deelt met de kwaliteit van poster XXL in dit filmpje:

  De diensten van Poster xxl

  Poster xxl houdt zich bezig met het printen van fotoproducten voor particulieren en bedrijven. Het kan gaan om grote canvas prints, posters, normale foto’s, muismatten, kopjes, mokken en ook andere artikelen.
  Klachten, tips en complimenten over en voor Poster xxl
  Poster xxl heeft een goede klantenservice welke u kunt benaderen om informatie te krijgen over uw bestelling, maar ook om een klacht in te dienen. Alle klachten worden volgens alle wensen en eisen verwerkt.
  Uw mening over Poster xxl

  Heeft u al een keer een bestelling geplaatst bij Poster xxl? Dan zien we graag uw beoordeling over dit bedrijf terug op ErvaringenSite. Door uw review te delen met anderen krijgen ze meer inzicht in de mogelijkheden om wel of niet met Poster xxl in zee te gaan.

  Wat vindt België van Poster xxl? Lees ervaringen over pollaroid, canvas en posters van PosterXXL. Lees beoordelingen op ErvaringenSite!

  Poster xxl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Perfect!

  Een vriendin van me wees me laatst op deze site omdat ik een poster voor mijn dochter wou laten drukken!
  Nou ik vind het dus helemaal geweldig, ze hebben een super brede keus! Niet alleen posters maar ook foto´s en foto boeken (die ik natuurlijk ook meteen besteld heb).
  Ik moest de drie dagen later alles in huis hebben, en dat kon gewoon! Super snelle levering!

  Door: Anne14-03-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Goed!

  Bestelproces ging niet helemaal soepel, maar dat kan aan mij liggen (ik ben niet zo handig)
  Maar de levering ging dan weer wel helemaal goed

  Oh, ze hebben niet alleen mega XXL-dingen ;)

  Door: Gregory19-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Schrijf zelf een review over Poster xxl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Poster xxl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Poster xxl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Poster xxl actief?

  Poster xxl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Foto en Canvas

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Poster xxl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.