Print On Pack

Alle reviews

Print On Pack

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig

ReBuy

0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig

Ongediertewinkel

0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

Harney & Sons Fine Teas merklogo voor beoordelingen van Overig

Harney & Sons Fine Teas

1 reviews

Heb jij je weleens afgevraagd hoeveel soorten thee er zijn? Op die vraag is bijna geen antwoord te geven als je alleen al kijkt naar het aantal onl...

Print On Pack

Bent u opzoek naar de ideale partner met betrekking tot verpakkingsmateriaal voor uw online webshop? Heeft u online meerdere producenten benaderd en vooralsnog niet de juiste partij gevonden? Wellicht dat het interessant in om een kijkje te nemen op de online marktplaats van Print On Pack. Ze claimen de matchmakers van de verpakkingswereld te zijn en dat ze u de perfecte oplossing kunnen bieden voor uw verpakkingsvraagstuk. Om erachter te komen of dit daadwerkelijk ook zo door anderen ondervonden wordt, kunt u hier op ErvaringenSite reviews lezen van mensen die u voor zijn geweest. Hier leest u meningen en ervaringen met betrekking tot Print On Pack en op basis van deze informatie bent u in staat om een gedegen beslissing te nemen om al dan niet in zee te gaan met het bedrijf.

Over Print On Pack
Het bedrijf Print On Pack biedt een online marktplaats met betrekking tot verpakkingsmaterialen. Het bedrijf heeft als missie om een gemakkelijk te gebruiken, effectieve en transparante marktplaats te bieden voor zowel klanten als voor producenten van verpakkingsmaterialen. Bij Print On Pack wil men het complexe proces van het vinden van de juiste verpakkingsmaterialen versimpelen. Op de online marktplaats kunnen klanten het beste aanbod vinden en de producenten betrouwbare klanten, hiermee wordt een win-win voor beiden gecreëerd. Op het platform worden enkel professionals in hun werkgebied toegelaten, zoals experts in de IT, Fintech en de verpakkingsmaterialen industrie. Doordat Print On Pack veel deals voorbij ziet komen, hebben ze door de jaren ervaring opgedaan die ze vervolgens ook weer delen met hun klanten. Voor iedere offerte aanvraag die gedaan wordt, wordt er minstens drie aanbiedingen gedaan met een onderscheid in prijs, kwaliteit en productietijd. Na iedere deal wordt er door de klant een beoordeling geschreven waardoor producten continu verbeterd worden en producenten scherp blijven. Het netwerk dat aangeboden wordt, is wereldwijd en men biedt dus de mogelijkheid om ongeacht locatie de juiste partner in de verpakkingsmiddelenindustrie te vinden. Daarnaast heeft men openheid van zaken, veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Men bezoekt de producenten zelf en controleert op certificaten en kwaliteit.

Producten en diensten Print On Pack
Als het gaat om het vinden van de verschillende verpakkingsmaterialen dan heeft Print On Pack een divers aanbod op haar marktplaats. De materialen zijn ingedeeld in een twaalftal groepen, te weten; snoepgoed, thee & koffie, boodschappen, dranken, kruiden, sauzen & ketchup, zuivelproducten, chips & snacks, vis & vlees, dierenvoeding, cosmetica en overige. Mocht de verpakkingsmaterialen waar u naar opzoek bent niet op de marktplaats aangeboden worden, dan kunt u hiervoor een aparte vraag uitzetten. U als klant doet een gespecificeerde prijsaanvraag, waarna er vervolgens verschillende offertes van diverse aanbieders worden aangeboden en u geheel kosteloos en vrijblijvend de aanbiedingen met elkaar kunt vergelijken. Waarna u een keuze voor een offerte gemaakt heeft volgt het traject van bestelling, betaling en levering. Dit alles vindt plaats onder toezicht van Print On Pack en ze zorgen ervoor dat het alles op tijd geleverd wordt en aan de verwachtingen voldoet.

Ervaringen, mening en review Print On Pack
Bent u reeds bekend met het bedrijf Print On Pack? Heeft u wellicht in het verleden gebruik gemaakt van het platform van Print On Pack? Misschien gebruikt u enkel en alleen het platform van Print On Pack voor uw verpakkingsvraagstukken? In ieder geval dat u een mening kunt vormen over het bedrijf, dan willen u vragen om hier een review achter te laten met daarin niet alleen uw mening, maar ook uw ervaringen en wellicht ook uw suggesties en klachten. Uw informatie wordt erg gewaardeerd door mensen die op het punt staan om keuzes te maken met betrekking tot verpakkingsmaterialen. Daarvoor op voorhand dank.